Afiyet olsun kaptanım. Allah kabul etsin.
Sağolasın canım benimÇok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım11 Mart ptesi
Aç karnına yeşil çay 1 kupa
Kahvaltı : süzme peynirli yulaf tostu, 5 zeytin, yeşillik, cevizli sucuk (ev yapımı, işaret parmağı kadar)
Öğle: 3 yk tavuklu mantar sote
Akşam: yoğurtlu cevizli dereotlu kabak sote ( 1 kabak, 2 kaşık yoğurttan )
Su: 2 lt olmuştur
Egzersiz 4 saat temizlik
Elhan Cordelia serap911
KendimiBu kadar çabuk yenilgiyi beklemiyordum amasen kimi vermek istersin
Geçmiş olsun canım.Selamlar. Herkes iyidir inşallah
Bugün migren atağım tuttu. Son 2 saat ilaç almaya niyetlendim. Eşim geldi 2 saat için bozma ben yapayım yemeği sen geç dinlen dedi sağolsun. Çorbayı içtiğim gibi ilacı aldım. Çok şükür daha iyiyim. Şimdi mutfak beni bekliyor. Bebeleri uyuttum. Herkesin tuttuğu orucu Rabbimiz kabul etsin inşallah.
Kaptanım evde ki hesap çarşıya uydu muAfiyet olsun canımÇok güzel oruçlu menüsü Allah kabul etsin.
Oluuor bazen öyle kuru kayısı yeKendimi
Yaa yediğimde anarmollik yokki
Suyu da artirdim. 1 hafta oldu WC yok
teşekkür ederim evet bende 1-1.5 ay daha beklemeye karar verdim. Ama yarın bi bakliyat denicem bol kimyonluBen biraz daha beklemen gerekli diye düşünüyorum. Çok ufak bebeğin. Benim de bebeğim gazlıydı. En azından iyice hareketlenip kendi gazını çıkarma zamanına gelene kadar bekledim. Mesela ters dönme yana yatma vs gibi hareketler.
Perşembe gelecek benim kiNedir bu bizim kırmızı kaptan olunca gelen mens şişkinliği ya
Çok geçmiş olsun canımSelamlar. Herkes iyidir inşallah
Bugün migren atağım tuttu. Son 2 saat ilaç almaya niyetlendim. Eşim geldi 2 saat için bozma ben yapayım yemeği sen geç dinlen dedi sağolsun. Çorbayı içtiğim gibi ilacı aldım. Çok şükür daha iyiyim. Şimdi mutfak beni bekliyor. Bebeleri uyuttum. Herkesin tuttuğu orucu Rabbimiz kabul etsin inşallah.
Yaa benimde geçen hafta öyleydi işteBende 15gun sonra olcam büyük ihtimalle şimdiden şişmeye başladım
Ben de senin gibiyim canım ya olana kadar mahvediyo beni hamileyken ne güzeldi hiç regl olma derdi yoktuBende 15gun sonra olcam büyük ihtimalle şimdiden şişmeye başladım
Tabi kiGerçekten mibeni mi kandiriyor yani
Ay sen koru yarabbim korktum şimdiEn çok eksi geleni al ben bugün eksildim ama yarını bilmiyorum
Mthn83 kaptanım yarın-2 kg gelebilir dikkat et
CanımsınAfiyet olsun canımÇok güzel bir menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?