Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok güzel menü. Senin bu azmine ve pozitif enerjine hayranım Hem geceli gündüzlü zor bi işte çalışıyorsun hem küçük çocuğun var hem diyetine çok dikkat ediyosun maşallah gerçekten
Sağol canım Annemde sağolsun ben yokken çoçuğuma bakıyor gözüm arkada kalmıyor çok şükür Sayfada herkes kendince gayret gösteriyor.Hepiniz bana iyi geldiniz sevgiler
10.00 kahvaltı 2 yemek kaşığı yulaf 1 yemek kaşığı chia 1 yerli muz 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 1 bardak hindistan cevizi sütü 1 tatlı kaşığı ham kakao
14.30 ara 1 elma 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
18.00 akşam 2 kepçe yayla çorbası 7-8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye 1 küçük haşlanmış pancar 1 küçük dilim karpuz tadına bakma amaçlı:)
İyi Akşamlar Arkadaşlar Sevgili Takım Kaptanlarım ElhanMthn83 Çok şükür iyi geçti bugün oruç Rabbim tamamını nasip etsin 20:00/08:00 Gece Nöbetteyim
11.03.2024 Beslenme Listem
Sahur 05:00 1 yumurtadan yapılmış omlet(yağsız) 1 dl.peynir 2 ceviz 2 çiğ fındık 1kase göbek salata 2 yemek kaşığı zeytinyağı (pul biberli) 1 dl.tam buğday ekmeği 1 kupa yeşil çay 1 litre su içildi
İftar 19:13 2 büyük bardak su (Oruç açma) Yarım kase Domates çorbası 10 dakika ara verildi. 1 kase karışık türlü 4 ceviz 1 bardak Ayran 1 dl.tam buğday ekmeği
22:30 gibi Ara: 1 kupa yeşil çay 1 küçük meyve 10 çiğ badem
Toplam su 1,5 litre içildi Sahura kadar 1.5 litre içilicektir Cordelia 5000 adım atıldı
Güzel annelerm size bir şey sormak istiyorum. Biraz gazlı bir bebeğim var tam 3 aylık ama ben artık brokoli karnabahar fırınlayım yemek istiyorum biraz daha bekleyeyim mi gaz sıkıntısı için? Aşırı gazlı sürekli ıkınma halindeydi doğduğundan beri bende Süt ve süt ürünlerini ve yumurtayı kesmiştim çok rahatlamıştı yavaş yavaş süt ürünleri yemeye başlıyorum sorun olmazsa 2 hafta sonrada yumurta denemeye başlıcam. Brokoli karnabahardan korkuyorum ama bir gece uykusuzluğu göze alıp denemeden bilemicez sanırım. Sizler ne zaman yediniz gazlı besinleri?
Ben biraz daha beklemen gerekli diye düşünüyorum. Çok ufak bebeğin. Benim de bebeğim gazlıydı. En azından iyice hareketlenip kendi gazını çıkarma zamanına gelene kadar bekledim. Mesela ters dönme yana yatma vs gibi hareketler.
valla geçen aylardan ince ince doğrayıp derin dondurucuya attığım kuşkonmazlar varmış arkaya gitmiş görmemişiz. onları zeytinyağda çevirdim. üstüne azcık kajun baharatı döküp çevirdim. en sonda içine azcık eski kaşar koyduğum yumurtayı döktüm. bu kadar canım. güzel oldu ama
Selamlar. Herkes iyidir inşallah Bugün migren atağım tuttu. Son 2 saat ilaç almaya niyetlendim. Eşim geldi 2 saat için bozma ben yapayım yemeği sen geç dinlen dedi sağolsun. Çorbayı içtiğim gibi ilacı aldım. Çok şükür daha iyiyim. Şimdi mutfak beni bekliyor. Bebeleri uyuttum. Herkesin tuttuğu orucu Rabbimiz kabul etsin inşallah.
Selamlar. Herkes iyidir inşallah Bugün migren atağım tuttu. Son 2 saat ilaç almaya niyetlendim. Eşim geldi 2 saat için bozma ben yapayım yemeği sen geç dinlen dedi sağolsun. Çorbayı içtiğim gibi ilacı aldım. Çok şükür daha iyiyim. Şimdi mutfak beni bekliyor. Bebeleri uyuttum. Herkesin tuttuğu orucu Rabbimiz kabul etsin inşallah.