- 18 Mart 2018
- 30.574
- 121.574
- 598
- 35
Yeni gelip yorumlayan arkadaşlara kocamanFarkında mısınız çoğu arkadaş menüsünü yazıyor ve diğer menüleri yorumluyor.
Tatlı patates, biraz tatlı, balkabağı gibiKırmızı patates mi ilk kez duydum öyle birşey mi varmış inşallah tadı güzeldir patates gibi
AaaaaaaaaaFarkında mısınız çoğu arkadaş menüsünü yazıyor ve diğer menüleri yorumluyor.
Bizimkiler de öyleAfiyet olsunşu menü bende olsa evde kedi savaşları çıkardı Allaaahh kavurma salam tavuk bize kalmazdı
Afiyet olsun Kaptanım Su az olmuş
Mantıklı ödem olduysa bittim ben. Pufff teşekkürlerAfiyet olsun Kaptanım Su az olmuş
Çok çay içmişsin her içtiğin çay için 1 bardak su içmen lazımdı.
Ödem tutmasın diye
Paylaşım için çok teşekkürlerHesap bu. Çok iyi oluyor ya. Üç senedir ramazan aylarında müdavimiyim.
Çok geçmiş olsunSelamlar 3 gündür dilimde aft çıktı ve inanilmaz acıyordün ateşte yaptı . Herhalde bağışıklık düştü önerileriniz varsa alırım .
Mart ayı dert ayı üzülme kuzum hiçbir şey olmamış gibi çıkar gelir.
Benim kedim de arada bir kaybolur sonra gelirdi. Dışarıya çıkan kediler yapar böyle şeyler.
Evet guzel fikirmis yemek koymustum ben Ama bu dedigin aklimda olucak canimedinin kendi kumunu bahçeye koyun kokusuna geliyo. Benim kedim yokta kardeşimin kedisi kaçmıştı kumunu böyle kabıyla içinde kakasıyla falan kapının önüne koydular sonra hemen geldi
Üzüldüm canım, inşallah gelmiştir şimdiye kadar. İlerleyen sayfalarda güzel haberini okumak nasip olsun.
Bize de arada yabancı kedi geliyor, biri verandaya geldi, itekleyerek çıkardı eşim, diğeri eski damat adayı, bahçeye gelip biraz bekleyip gidiyor, muhtemelen seninki de gelir tekrar
Sorma bende bugun cok abarttim pazar sendromu evden cikamadik hava yagisli gidip gelip yedim malesefYaa ben bugün doyamadım bı türlü kara delik açıldı içimde
Kizlarr bulundu kedim bu oglen dondu Sabah bir tur attim yine konukomsuyla konustum tam artik umidimi kesmistim yagmur yagmaya basladi benim minnos kosa kosa sirilsiklam geldi cok sukur uzulurdum dinmeseydi
Evet guzel fikirmis yemek koymustum ben Ama bu dedigin aklimda olucak canim
Sorma bende bugun cok abarttim pazar sendromu evden cikamadik hava yagisli gidip gelip yedim malesef
Kizlarr bulundu kedim bu oglen dondu Sabah bir tur attim yine konukomsuyla konustum tam artik umidimi kesmistim yagmur yagmaya basladi benim minnos kosa kosa sirilsiklam geldi cok sukur uzulurdum dinmeseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?