- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aslında poğaça yemedim tadına baktım ama ikisininde tadına baktığım için toplamı yarım poğaça etmiştirGün içi biraz karışık olmuş ama finali toplamissin
Afiyet olsun canım fıstık ezmesi ve hurma yeterliydi aslında demi
Var canım kızımın bebeklik çorbasına koymuştuk .Kırmızı patates mi ilk kez duydum öyle birşey mi varmış inşallah tadı güzeldir patates gibi
Canım ablacımSelamlar sevgiler tatlışım. Senin de hayırla ve bereketle geçireceğin bir Ramazan ayı olsun
24kitchen kanalını takip etmedigin icin duymamış olabilirsinKırmızı patates mi ilk kez duydum öyle birşey mi varmış inşallah tadı güzeldir patates gibi
Oy maşaAllah deyim o zaman
Benim mutfak biraz büyük, tezgahımda fazla yer yok ama yemek masam 90/160
Rahat rahat yapılır, hele yukarı mutfağida tezgah çok müsait, benim yapacak halim olmuyor,
Hamurişi yapmayı severdim, yemeyi daha çok severdim, dün iki öğün hamur olunca sabaha karşı açlıktan midem bulandı, ayakta olsam kesin bişeyler yerdim, henüz yatakta olunca kalkıp yemedim.
Şimdide hiç açlık hissetmiyorum
Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor vallaEki Görüntüle 3399070
Benimkiler tek porsiyonluk
Tesekkur ederim canmAfiyet olsun canım, yine çok hafif yemişsin.
Afiyet olsun canım. Geçmiş olsun.
Afiyet olsun.
Aralarda yediklerin çok sağlıksız hem de fazla canım, aslında söylemeye gerek yok. Ama diyorsan ki benim düzenim bu ben de ona göre değerlendiririm. Onun haricindekiler güzel.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
GÜzel menü kaptanım, afiyet olsun.
Afiyet olsun, çok az yemişsin.
Bizi sofrada kabul et burada buluşuruz akşam hayırlı ramazanlarRamazan reklamları beni çok özendiriyor yaf. Hep kalabalık aileler gösteriyorlar oldum olası kalabalık sofra severim ama hiç olmadı.
Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum tuttuğunuz oruçlar kabul olsun ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah
TmmBaşa dön canım açlık oyunları 1 i izle önce
Sağol canım sana dahayırlı Ramazanlar kızlarrr
Afiyet olsun
Ben en çok ilk 2 filmi seviyorum.Tmm
Vaktim olunca baştan başlarım
Arada tek öğün, arada 36 saatlik açlık, arada 2 öğün idare ediyorumAfiyet olsun canım, yine çok hafif yemişsin.
Afiyet olsun canım. Geçmiş olsun.
Afiyet olsun.
Aralarda yediklerin çok sağlıksız hem de fazla canım, aslında söylemeye gerek yok. Ama diyorsan ki benim düzenim bu ben de ona göre değerlendiririm. Onun haricindekiler güzel.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
GÜzel menü kaptanım, afiyet olsun.
Afiyet olsun, çok az yemişsin.
Etmez miyimBizi sofrada kabul et burada buluşuruz akşam hayırlı ramazanlar
Teşekkür ederim. Onlara da verdim canım ben ne yersem yiyorlar et türü tabii ki. Salam cok sevmiyor ikisi de zaten zararliAfiyet olsunşu menü bende olsa evde kedi savaşları çıkardı Allaaahh kavurma salam tavuk bize kalmazdı
Benim diyetisyen 3 ayda 5 kaşık makarna 6 kaşık bulgur pilavı verdi. Ne çikolata ne tatlı yok. Bakalım Ramazanda ne verecekSenin diyetisyeni
Elin diyetisyenleri hem yediriyor hem kilo verdiriyor bak kızdım mübarek gecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?