- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
Bugün sondu ama yarın oruç başlıyor kaçamak istemiyorumİki ara bir derede yeyivermişim manasında ara yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün sondu ama yarın oruç başlıyor kaçamak istemiyorumİki ara bir derede yeyivermişim manasında ara yazdım
Dikkat et hemen arkandayımOrtadoğu ve balkanların en hızlı Nick değiştiren kişisiysem demekki. Tek rakibim Türk Hava yolları
Ama onun 1-2-3-4 serisi var senin ki ortadan başladıysaEki Görüntüle 3399140
Açlık oyunları, ateşi yakalamak
Boyutu küçük kalorisi büyük olmuş sanki10 Mart Pazar menüsü
13.00 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 1 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, 3 halka sucuk, domates salatalık biber, 2 dilim ekmek.
14.00 ara
20 siirt fıstığı, avuç içi kadar kabak çekirdeği
18.00 ara
2 kuru kayısı, 8 çiğ badem
19.45 akşam
1.5 parça haşlanmış et, 4 kaşık pirinç pilavı, 1 kaseye yakın çoban salata
2.5 litre su
Spor yok.
Akşam yemeği çok geç oldu, bugünkü menüm içime sinmedi. Gündüz işlerle uğraştım sonra yorgunluktan uyuyakalmışım, yemek o yüzden geç kaldı. Spor da yapamadım çok şişkin hissediyorum.
Elhan Mthn83
Yapma kaptanım yanarız valla.Yaa ben bugün doyamadım bı türlü kara delik açıldı içimde
Ben de çok kararsızım, bakalım ne fikirler gelecek.Sahurda ne yapacaksınız kızlar. Diyete sahurla dönüyorum ya ne yesem bilemedim
Geçmiş olsun canım, bugün hepimiz bir tuhafız demek ki.Benim de şekerim düşüp duruyo az önce iki tane hurma yedim öğle yemeği yemezdim hiç bugün yedim niye böyle oldu bilmiyorum havadan heralde basım ağrıyo biseyler yiyorum geçiyo hep
NasılOo Cordelia aramizda 250 gr var yarisalimmi
Amin canım sağolAllah nazarlardan korusun.
Rüya gibisin gerçekten.
Afiyet olsun güzel Ecemmm
Kedinden haber var mı?Kizlarr kedim kayboldu turkiye d'en getirmistik normalde evden kaliyo arada bahceye cikar biraz gezip gelirdi bugune aksam uzeri geldi gordum onara isimi bitirip temizliyip iceri aliyim dedim gidis o gidis nere baktiysam yok bu saatlere oldu gelmedi uyuyamuyorum saat ikiye geliyo kac kere baktiysam gezdiysem gelmedi sesime normalde gelirdi Elhan senin kesin var dimi daha iyi bilirsin gelirmi kedi geri ya
Allah sağlıklı uzun ömür versin, sizleri başından eksik etmesin.Ben de aynı düşünceyle evdeyim şu an 2 yaşına kadar evdeyim inşallah sonrasinda bile bırakmak hiç içime sinmiyor ama mecbur bırakacağım ne ara 8 aylık oldu insan şaşırıyor gerçekten her yeni gün yeni birşey yapıyor
Bendede durum aynı , 6 7 yıldır hep 110 ile 115 gibi sayıların arasında gidip geliyorum, lastik gibi ben 110 un altına çekmeye çalıştıkça bir türlü şu 110 belasından kurtulamadım. karabasan gibi olduAmin canım sağol
İnşallah karşılığını alırım
Aşağı yukarı son dört senedir
110 kilodaydım
Direnç kırılırda sağlıkla veririm bu kiloları
Başta söyleseydin, ben galiba sondan bakmaya başladımAma onun 1-2-3-4 serisi var senin ki ortadan başladıysa
Bilim kurgu ama sevmesen normal