- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
HaklısınDeğil aslında ama herkes aynı kilo olamaz vücut yapımız boymuz herşeyimiz farklı bana yakismak mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaklısınDeğil aslında ama herkes aynı kilo olamaz vücut yapımız boymuz herşeyimiz farklı bana yakismak mesela
Kim diyor ? Bence denemek lazımBenim olcagim en düşük ağırlık 65 daha aşağısı kurtarmaz çirkin oluyorum
Böyle yaparsan yarın oruçta zorluk ceekersin yeme alışırsın hemAma bugün gerçekten psikolojik olarak bir şeyler yemek istiyorum yarın bu saatlerde yiyemiycem diye
Aparat almayı düşünüp düşünüp geri bıraktım nasıl kullanışlı mi elhanimYouTube de Hatice Mazi diye bir hanım var onunkini yapıyorum harika bir tadı ve yapılışı var.
Video paylasilamiyor. Hatice Mazi içli köfte yazınca ulasiyorsun.
Malzemeleri yarı yarıya düşür istersen bayağı çok çıkıyor bir kilo ince bulgurdan . Yarım paket yeterli kuzum...
Aparatla yapıyorum acmayla hiç uğraşmıyorum. Hani yumurta kabına benzeyen var ya ondan. Bir defada dört tane yapıyorsun. Kenarları açık gibi kalırsa parmağını islayip kapatiyorsun.
Sanada mutlu pazarlar canımMutlu pazarlar
Aaaaa hanım hanım
Oy maşallah kaslar geri geliyor
Çiçeğim bide ölçüm al. Tartı tek hedefimiz olmayabilir değil mi
Günaydın canım mutlu pazarlarGünaydın kızlar herkese mutlu pazarlar
@Elhan takım güncellemesi yapıyorsan bana da uzaklaştırma cezası verebilirsin başkanım rahat rahat yeyim bugün ya bırakın beni
Olabilir aslında. Ama sanmıyorum yakiscagini bı bakarız biraz daha gitsin deKim diyor ? Bence denemek lazım
Kaçtı boyun? Ben 53 oldum evet çok zayıfsın elestrisi alıyordum biraz ama güzeldim benceHiç hayatımda 50kilo olmadım 57 bile olmadım nasıl bir his acaba
173 boyumKaçtı boyun? Ben 53 oldum evet çok zayıftır elestri alıyordum biraz ama güzeldim bence
60 güzel olur bence daha altına gerek yok. Ama 65 te yeterli olabilir bakalım atarsın resim karar veririz173 boyum
Mutlu pazarlar canım kaptanımMutlu pazarlar
Bı 65 olayımda o zaman bakarız boy boy resimler atarım buraya60 güzel olur bence daha altına gerek yok. Ama 65 te yeterli olabilir bakalım atarsın resim karar veririz
Bol bol ye seni geçmem lazımBende anneme diyim kete yapsın canım çekti
Merhaba canim ben şöyle düşünüyorum akşam yemeğimi diyet listeme göre yiyeceğim. 21 den sonra yeme yasağı devam edecek sahurda kahvaltı yapacağım. Klasik kahvalti mutlaka yumurta yerim. Arada hafif bir tatlı hurma kayısı yemeyi planlıyorum.Ramazanda nasil besleniyoruz var mi planlar listeler benim kontrol 15 martta patoloji sonucu icin ama ben yin de tutacagim insallah
Ben hiç yer miyim. Şuan varya o kadar açım ki anlatamam aç uyandım resmen etrafıma bakarakBol bol ye seni geçmem lazım
Kimleri görüyorum
Benimde 172Benim yağsız ağırlığım 55 boyum 173 ondan galiba
Benim takım yaprak dökümü geriye bı ben kalacak gibiyimDur yerinde birde öyle isteyerek aldım ki takimaaaa
Bi ara burasi hep 1.58 di kendimi cok kısa hissettimBenimde 172
Boyumuz aynı kilonuz neredeyse aynı mesleğimiz aynı hedef hırs azim aynı ,Benimde 172
Benim boyum kısa bebeğim. 48-50 benim ideal kilom. Ama bana 57 yeter diyorum. Senin boyun kaç ?Hiç hayatımda 50kilo olmadım 57 bile olmadım nasıl bir his acaba