Pideli revani neci bacımSelam kızlarr akşama misafir var pideli revanili ama ben kendime taze fasulye yapıyorum:)) yoğunluktan yazamıyorum bugün pek
Kaptanım o zaman dutluktu şimdi kavak ağaçları var aradaBi ara burasi hep 1.58 di kendimi cok kısa hissettim
Boyun uzunmuş bebeğim tabiki kemik ağırlığın fazla olur. 65 kiloda manken olursun yeterli çok düşme çok zayıf kadın sevmiyorum ben ya kemikler sayılmamalıBenim yağsız ağırlığım 55boyum 173 ondan galiba
Bacım sen de her kiloda dolaşmışın maşallahKaçtı boyun? Ben 53 oldum evet çok zayıfsın elestrisi alıyordum biraz ama güzeldim bence
173Benim boyum kısa bebeğim. 48-50 benim ideal kilom. Ama bana 57 yeter diyorum. Senin boyun kaç ?
156 lar var üzülme lütfenBi ara burasi hep 1.58 di kendimi cok kısa hissettim
Bnmde öyle olmam gereken kilo 52 diyor ama ben 55 razıyım da kaldım 61 fe bakalım ramazanda ne olacak ben ramazanda kilo veremiyorum pek ama hayırlısı inşallah sahursuz tutacağım bu sene inşallah iftar davetlerini de az az inşallahBenim boyum kısa bebeğim. 48-50 benim ideal kilom. Ama bana 57 yeter diyorum. Senin boyun kaç ?
Yani hem pideli hem revanili bi akşam yemeği demek istedimPideli revani neci bacım
Kaptanım o zaman dutluktu şimdi kavak ağaçları var arada
Dur sana düzeltip atacağımŞaka maka 83 kiloyum. Ben formu doldurdum şimdi be yapıcam. Biraz kopya verir misiniz? Sabah az yedim
Yaa kendin mi istedinİşden ayrıldım evdeyim artık inşallah evde salmam kendimi
Afiyet olsunYani hem pideli hem revanili bi akşam yemeği demek istedim
Normal olmayan her şey kötü zaten canım, her şey kendi düzeninde ilerlesin inşallah.O da kötü, yeğeniminki hızlı çalışıyordu, bikaç kez düşüp bayılmış, 2 çocuk annesi, 50 li kilolarda, üstelik masa başı çalışıyor.
Çok şükür ilaç filan kullanmadan kendiliğinden düzelmiş
Kendimi o kiloda hayal edemiyorum. En son evlendiğim kilom 57 bir daha da görmedim o kilolarıKim diyor ? Bence denemek lazım
Önce yorumla deŞaka maka 83 kiloyum. Ben formu doldurdum şimdi be yapıcam. Biraz kopya verir misiniz? Sabah az yedim
Ben 70 i lise yıllarında gördüm en sonKendimi o kiloda hayal edemiyorum. En son evlendiğim kilom 57 bir daha da görmedim o kiloları
Üzüldüm canım, inşallah gelmiştir şimdiye kadar. İlerleyen sayfalarda güzel haberini okumak nasip olsun.Kizlarr kedim kayboldu turkiye d'en getirmistik normalde evden kaliyo arada bahceye cikar biraz gezip gelirdi bugune aksam uzeri geldi gordum onara isimi bitirip temizliyip iceri aliyim dedim gidis o gidis nere baktiysam yok bu saatlere oldu gelmedi uyuyamuyorum saat ikiye geliyo kac kere baktiysam gezdiysem gelmedi sesime normalde gelirdi @Elhan senin kesin var dimi daha iyi bilirsin gelirmi kedi geri ya
Tekrar teşekkür ederim canım, sen nasılsa daha çook kırmızı kaptan olursun, bana da başka zaman artık. O dünün gazıydı bugünden sonra son hız rekabet
Salata ya da makarna koymak için böyle kaşıklar var ya.. işte buAfiyet olsun kepçe derken
Amin canım sağol.
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah korktugunuza ugratmasin rabbim
Bende öyle en son lisede 70’lerdeydim:) bide büyük kızımın doğumundan sonra diyetle kısa sürede 76’ya düşüp fazlasıyla geri aldım ama 95’leri hiç görmemiştim hayatımın en ağır dönemindeyimBen 70 i lise yıllarında gördüm en son
Sizlerle birlikte 65 olup liseli cici kız oluncam
Kesin değil canım, acil doktoru (asistan) ben bundan anlamam ama tendon kopmasından şüpheleniyorum dedi. Kemikte kırık falan kesinlikle yok. İç bağ yırtılması da olabilir (bu da eşimin yorumu). Yarın ortopedi hocası görecek o zaman kesinleşecek canım.Tendonu koptuğu kesin mimr filan cekmediler mi
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsuunn
Teşekkür ederim canımÇok çok geçmiş olsun canım
Eline sağlık canmmLİG SIRALAMASI 09.03.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 60.00 Mthn83 70.50 @aypare ackerman 60.85 @Minicikfzt 70.85 @deli bir dombili 61.50 @gezegenfeza 70.90 uranus35 63.15 serap911 73.00 @Ceeeeeeeeeeee 63.55 @WunderLost 73.40 @Papatyamaviss 64.50 Busra196 73.70 @Beth18 65.00 @LESA76 74.30 @kumsal68 65.00 @trueliving_ 75.50 @tomrs 65.80 @zeyneppk 76.50 @TemelinSafinazi 65.90 @Cordelia 76.75 @pastelfit 66.00 @Nergis 35 66.30 @minerva1988 66.40 @Elhan 66.55 @Lavinia_98 68.40 Ellssa 68.70 @HuzuRRR 69.30 @Tesnim1903 69.40 @badem000 69.90
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @yazarhanim35 80.90 Mutlu1anne 95.48 @Cikolatali brokoli 88.20 @sara_28 99.40 arke 88.70
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @LenaG 109.70 @freejourney 56.60 @Ece Didem 111.10 @Leyl35 57.50 @74FRIDA 111.20 @Keira- 59.30
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda sadece bildirim yapan arkadaslarimizi kapsamaktadır.
Hadi bakalimmmBu hafta Kırmızı kaptanlığın talibi çok hadi bakalımBusra196 @Cordelia hodri meydan kim kaptanlığı alacak taht oyunları başlasın
Ben de yaa bu gruba katılmadan önce feci yiyodum gerçekten mesela misafirlerle birlikte bi gün tabağı yiyodum onları yolcu ettikten sonra kendime tekrar xxl menü gün tabağı hazırlayıp bi de tek başıma yiyodum
Merhaba yaa ben sizi çok duyuyorum zaten kurucuymuşsunuz öncelikle böyle güzel bir ortama vesile olduğunuz için teşekkür ederim. Hikayenizi de merak ettim doğrusu kaçla başlayıp kaç kilo verdiniz falan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?