Sağol canımAfiyet olsunher ne kadar filtre kahve çok sevsem de benim ilk aşkım hep çay olacak güne çayla başlarım.
Şaşırmış işteKızlar ya dün şaşırtma yapmak için yedim yao beni şaşırttı hâttâ şaşı bak şaşır oldum dün sabah 109.7 diydim. Bu sabah 111.4 çıktı
Oy ben ne dem nasıl edeeemmm söz getir fasıl edeeemmm
Bakmayın güldüğüme valla çok sinirim bozuk
YaaBaktık bile Canımmmm
Canım şimdi kendi gecmisine bı dön.Kızlar ya dün şaşırtma yapmak için yedim yao beni şaşırttı hâttâ şaşı bak şaşır oldum dün sabah 109.7 diydim. Bu sabah 111.4 çıktı
Oy ben ne dem nasıl edeeemmm söz getir fasıl edeeemmm
Bakmayın güldüğüme valla çok sinirim bozuk
Cok sagolGünaydın çok geçmiş olsun
Hayırlısı ile güzel sonuçlarınız olsun
Bu Perşembe günü Diyetisyenimde kontrolüm var.Ramazana uygun beslenme listemizi hazırlıycaz.Ben yeni listeyi sizinle
ve arkadaşlarla paylaşırım
Çok beklersin bebişimEllerine sağlık kaptanım, yeni bir lige hoşgeldim diyorum kendime ve @Cikolatali brokoli yi gözüme kestiriyorum. Bu hafta onu geçip bir üst sıraya çıkmayı kendime hedef koydum
Kahve saatime dakikalar kalaPazar Keyif Kahveleri İçildimi
Bugün kahvem işyerinde içildi
Türk kahvesi candır
Evet hocam 71.20Geçen Hafta 71.95 canım.
Bugünkü 71.20 sanırım iyi secemedim doğru mudur
İyi geçti diyor ama bakalım. 18 Nisan'da belli olacakmış canım. Hakkından hayırlısı ne ise o olsun diyoruz. Daha birinci sınıf ilk sınav heyecanı idi.
Hosgeldin canım. Umarım iyi geçmiştir. Hayırlısı olsun
Sağol canım. Bayağı yedim son dedim.Afiyet olsun canımPirinç pilavın kontrolluyse harika bir menü Ekmek de var çünkü
Afiyet olsun canım
İçli köfte yapıcam bugün inşallahHamur açma bende de yok. O yüzden küçük bezeler alırım. Kendi hızım da kimseyi karıştırmadan.
Daha ben ramazan hazırlığı yapmadım. Kalburabastı yapıp buzluğa atsam az az serbetle evdekileri gonullerim diye düşünüyorum
Sahurda kete düşünmüyorum. Yağlı olur ve mide yi yakar. Klasik kahvaltı.
3 kırmızı 2 mavi kalp salı günü seni mi transfer etsem acabaCanım kızlar kızlar
Haydi kalkın sporaçok güzel vücut şekillendiriyor bu
Kıyma makinası var aslında bende yapabilirim. Bugün temizliğe ayırdım günümü. Belki patatesli mantı yaparım bilmiyorumİçli köfte yapıcam bugün inşallahkete eşim yer alışıklar seviyolar
Hangi branştan girdi canımİyi geçti diyor ama bakalım. 18 Nisan'da belli olacakmış canım. Hakkından hayırlısı ne ise o olsun diyoruz. Daha birinci sınıf ilk sınav heyecanı idi.
Canım kaptanim mide lıkır lıkır şu an nasıl yaparım bilmiyorum ooooo hemen demek isterdim amaCanım kızlar kızlar
Haydi kalkın sporaçok güzel vücut şekillendiriyor bu
Kırk beş tane yapılıp buzluğa atılmıştırİçli köfte yapıcam bugün inşallahkete eşim yer alışıklar seviyolar
Ben regl oldum ılk haftadan tatil ayrıca gecen sene oruç tutmadım hamıleydım bu sene heyecanlıyımKıyma makinası var aslında bende yapabilirim. Bugün temizliğe ayırdım günümü. Belki patatesli mantı yaparım bilmiyorum. Yarın oruç susuzluk bitkinlik olur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?