Geçen Hafta 71.95 canım.Geçen haftaki tartımı bilmiyorum.
Güncel kilom.ektedir. benim tartı bozuldu. Şimdilik bununla idare edeceğim.
Bugünkü 71.20 sanırım iyi secemedim doğru mudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen Hafta 71.95 canım.Geçen haftaki tartımı bilmiyorum.
Güncel kilom.ektedir. benim tartı bozuldu. Şimdilik bununla idare edeceğim.
Günaydın çok geçmiş olsunRamazanda nasil besleniyoruz var mi planlar listeler benim kontrol 15 martta patoloji sonucu icin ama ben yin de tutacagim insallah
Biz fasulye sırığı mıyız? uranus35
Bu hafta Kırmızı kaptanlığın talibi çok hadi bakalım Busra196 Cordelia hodri meydan kim kaptanlığı alacak taht oyunları başlasınBu hafta niyet ettim kırmızı kaptan olmaya
Ben de yaa bu gruba katılmadan önce feci yiyodum gerçekten mesela misafirlerle birlikte bi gün tabağı yiyodum onları yolcu ettikten sonra kendime tekrar xxl menü gün tabağı hazırlayıp bi de tek başıma yiyodumNe iki katı ben eskiden olsa oooo bunun 12 katını yerdim
Merhaba yaa ben sizi çok duyuyorum zaten kurucuymuşsunuz öncelikle böyle güzel bir ortama vesile olduğunuz için teşekkür ederim. Hikayenizi de merak ettim doğrusu kaçla başlayıp kaç kilo verdiniz falan ..Takim icin hazır degilim
Bi ara 59 a dustum sonra 65e ciktim
İnişli çıkışlı bir süreçti
Tekrar 5 li rakamlari görebilsem harika olacak
Akşam hesaplaşırız balımEnerjin çok güzel kullanmak istedim canım
@serap911 e çok gaz verme yanariz
Afiyet olsun kepçe derken
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah korktugunuza ugratmasin rabbim
Afiyet olsun bugün sahalara dönersin demi
Hamarat gelin
Sidelya bu ara sadece bildirimlerde gelmiş kaptanım. Menü yok sohbet yok iyi mi acaba
Sivasliyim canım. Babaannem Kars göçmeni. İç Anadoluda ana tarım ürünü buğday olduğu için hamur işleri zengindir.
4 bölümlü bir film ablam. Hem kitabını okudum hem filmini izledim
Senden korktuk komşudan mi çıktı
Geçmiş olsun. Aferin böyle git gel
Afiyet olsun canım
Mutlu pazarlar canım
İyi yapmışsın canım. Dur sana bişi atayım ötekiler bakmasınBen dayanamadım akşam ayran demiştin ayranı yaparken 2 kaşikda yoğurt kasikladim iyi geldi akşam yeterli doymayinca yada erken kapatınca böyle oluyor
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Yeşil smoothiemi kaptanım ve kendim için içiyorum.Canım takımım mutlu Pazarlar herkese. Bugün lütfen günü hafif geçirelim
İndirilmiştirBu benim ramazan listesine geçiş listem fikir amaçlı
Yaa maşallah çok güzel. Benim de hep hayalimdi eltim olsun görümcem olsun kaynanam falan böyle birlikte Ramazan, bayram hazırlık etkinlikleri yapalım isterdim ama malesef ne eltim var ne görümcem. Kaynanam da çorba yapmaya bile üşenir bırak hamur işini. Allah muhabbetinizi artırsın canımKaynanam hamur yaptı açtı keteler ondan
Eltim su böreğini açtı
Görümcem haşhaşlıları yaptı
Ben hamur yağladım su böreğini dizdim bebeme baktım kahve yaptım fırın başı bekledim
4 kişiye pay edildi akşam da yenildi
Kedinin kendi kumunu bahçeye koyun kokusuna geliyo. Benim kedim yokta kardeşimin kedisi kaçmıştı kumunu böyle kabıyla içinde kakasıyla falan kapının önüne koydular sonra hemen geldiKizlarr kedim kayboldu turkiye d'en getirmistik normalde evden kaliyo arada bahceye cikar biraz gezip gelirdi bugune aksam uzeri geldi gordum onara isimi bitirip temizliyip iceri aliyim dedim gidis o gidis nere baktiysam yok bu saatlere oldu gelmedi uyuyamuyorum saat ikiye geliyo kac kere baktiysam gezdiysem gelmedi sesime normalde gelirdi Elhan senin kesin var dimi daha iyi bilirsin gelirmi kedi geri ya
Baktık bile Canımmmmİyi yapmışsın canım. Dur sana bişi atayım ötekiler bakmasın
Bu akşam son ara öğünüm
Eki Görüntüle 3398977
Afiyet olsun canım.Pazar Keyif Kahveleri İçildimi
Bugün kahvem işyerinde içildi
Türk kahvesi candır
Sağlıklı bir liste Sağlıkla gitsin fazlalarBu benim ramazan listesine geçiş listem fikir amaçlı
Bugüne hamd olsun
Afiyet olsun her ne kadar filtre kahve çok sevsem de benim ilk aşkım hep çay olacak güne çayla başlarım.Pazar Keyif Kahveleri İçildimi
Bugün kahvem işyerinde içildi
Türk kahvesi candır
Sağol canımAfiyet olsun canım.