Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Yeniden çok geçmiş olsun.Kısa sürede eşin iyileşir inşallahAfiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, çok hafif yemişsin.
Afiyet olsun canım menün çok güzel. Sadece hazır meyve suyunun sağlıksız olması göze batıyor, zaten bildiğin bir şeydir. Yorumlamak için yazıyorum.
Bugün biraz keyif günü olmuş belli ki kaptanım, afiyet olsun. simiti o kadar çok özledim ki.
Afiyet olsun canım, yine muhteşem.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.
Aaa ramazan öncesi son kahvaltı bu yemek olmaz olur muYarin yemek yok sana ,
Tatlı minik atıştırmalıklar diyelimNe kadar masumlar
Şaşırtmayı sevmemŞaşırdık mı
Artık beklentiyi nasıl yüksek tutuyorsanız benim içinAfiyet olsun canım, menünde çok sıkıntı yok diyecektim ki masumları gördüm aşağıda Yine de senden daha fazlasını bekliyordum sanırım
% 100 katılıyorum
rine emeğine sağlık kaptanımLİG SIRALAMASI 09.03.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 60.00 Mthn83 70.50 aypare ackerman 60.85 @Minicikfzt 70.85 @deli bir dombili 61.50 @gezegenfeza 70.90 @uranus35 63.15 serap911 73.00 @Ceeeeeeeeeeee 63.55 WunderLost 73.40 Papatyamaviss 64.50 @Busra196 73.70 @Beth18 65.00 @LESA76 74.30 @kumsal68 65.00 @trueliving_ 75.50 tomrs 65.80 @zeyneppk 76.50 @TemelinSafinazi 65.90 @Cordelia 76.75 @pastelfit 66.00 Nergis 35 66.30 @minerva1988 66.40 Elhan 66.55 @Lavinia_98 68.40 Ellssa 68.70 @HuzuRRR 69.30 @Tesnim1903 69.40 @badem000 69.90
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @yazarhanim35 80.90 @Mutlu1anne 95.48 @Cikolatali brokoli 88.20 @sara_28 99.40 @arke 88.70
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO LenaG 109.70 @freejourney 56.60 Ece Didem 111.10 @Leyl35 57.50 74FRIDA 111.20 @Keira- 59.30
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda sadece bildirim yapan arkadaslarimizi kapsamaktadır.
Eline koluna sağlık kuzum benım hamur ısıyle pek aram yok yanı yapma konusunda yok oyle hamur yapayım açayım pogaca borek oklava ıle hamur açamam yanı sofra kadar ıncecik fln , poğaça da nadir yaparımBen de dün 3 kilo Dan yaptım, birazını pişirmeden dondurdum, birazını pişirip kaldırdım, 12 tane zeytinli yaptım, pişirmeden dondurdum.
Pişirdiklerim muhteşem olmuş, ilk kez yapmama rağmen
Diğerleri nasıl olacak bakalım
Enerjin çok güzel kullanmak istedim canımAyyy canım benim ben bunu daha yeni görebildim, beni nasıl mutlu ettin bir bilsen. Sizler tarafından bu kadar erkenden benimsenmek çok iyi geliyor bana. Maalesef kötü bir sürpriz yüzünden burada olup teklifini kabul edemedim ama diğer kaptanımıza da çok sevindim, bir dahaki sefere inşallah.
Afiyet olsun kepçe derken9 Mart Cumartesi menüsü
12.00 kahvaltı
Çeyrek avakado, 1.5 haşlanmış yumurta (maydanozlu salata), 3 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, kuru patlıcan ve biber kavurması (yoğurtlu), 2 dilim ekmek, 2 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli.
19.00 akşam (normalde bu saate kalmazdı, hastaneden geldik)
1 kepçe spagetti, 1 kase tavuklu bezelye, 1 küçük kase yoğurt.
Su 2.5 litre
Adım 3500, 350 puan
Elhan @Cordelia Mthn83
Vayy bu hafta çok çekişmeli geçecek gibi duruyor, hodri meydan. Kaptanımızı yedirmeyiz Mthn83
Çok geçmiş olsun canımKızlar hepinize çok çok teşekkür ederim, sonuç şimdilik tüm bacak atel denilen alçıya alındı. Pazartesi ortopedi doktoru görecek. Röntgen ve MR çekildi, çok şükür kemikte kırık vs. yok. Acil doktoru ben MR yorumlayamam dedi, tendon kopmasından şüphelendiğini söyledi. Sanırım burada sağlıkçı arkadaşlar varmış, tendon ciddi bir şey galiba sizin söylediğinize göre. Ağrısı gerçekten çok, bacağını çevirmeye çalıştıkça çok canı yanıyordu, sanırım o yüzden sabitlediler. şimdilik bekleyeceğiz. Merak edip sorduğunuz için teşekkürler, bilgi vereyim istedim.
Afiyet olsun bugün sahalara dönersin demi
Ava giderken avlanma da sen
Hamarat gelinKaynanam hamur yaptı açtı keteler ondan
Eltim su böreğini açtı
Görümcem haşhaşlıları yaptı
Ben hamur yağladım su böreğini dizdim bebeme baktım kahve yaptım fırın başı bekledim
4 kişiye pay edildi akşam da yenildi
Sidelya bu ara sadece bildirimlerde gelmiş kaptanım. Menü yok sohbet yok iyi mi acaba@s i d e l y a
@arwengsd
@ZincirKirma
@sibel_84
Yarın sabah fotoğrafli tartı bildirimlerinizi unutmayın olur mu ?
Sivasliyim canım. Babaannem Kars göçmeni. İç Anadoluda ana tarım ürünü buğday olduğu için hamur işleri zengindir.Sizde de Erzurumlu mu var keteler falan
4 bölümlü bir film ablam. Hem kitabını okudum hem filmini izledimMacera filmleri geldi gözümün önüne
Senden korktuk komşudan mi çıktıKomşuya kadar yalnız gittim, komşu lavaş yapıyordu, payımı da aldım, kadını zorla dışarı çıkardım, sancılandı, çok yavaş yürüdük, sayı yapamadım
Yabancılarla konuşmadım, kafamı yerden kaldırmadım, akıllı akıllı gidip döndüm
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 2 dlm ekmek ,çılbır,3 ceviz,2çay k. bal, 6 zeytin 3 çatal peynir.
Ara yok ahaliye tost yaptım ama yemedim.(Ahhahah bunu söylemesem çatlardım tabi
Akşam 2 kaşık tavuk sote 1 tabak ıspanak yemeği
Akşam misafirlik vardı . O yüzden gündüzü hafifi tuttum. Orda da Biraz börek ,1 porsiyon tatlı ve 5 sarma
Su 1lt kadar
Spor yok
Mthn83
Elhan
Mutlu pazarlar canımHepinize Mutlu Sağlıklı Pazarlar
Bugün gününüz çok güzel geçsin
Bugün sağlıklı kahvaltılar yapılsın
Hepinize Hayırlı Ramazanlar Diliyorum
İstanbuldan Hepinize Kucak Dolusu Sevgiler
Hamur açma bende de yok. O yüzden küçük bezeler alırım. Kendi hızım da kimseyi karıştırmadan.Eline koluna sağlık kuzum benım hamur ısıyle pek aram yok yanı yapma konusunda yok oyle hamur yapayım açayım pogaca borek oklava ıle hamur açamam yanı sofra kadar ıncecik fln , poğaça da nadir yaparım
Tatlı yapmayı severım ben çokda güzel yaparım
Mutfak bu arada inanılmaz küçük üç kişi yan yana duruyorsun sıfıra sıfır arkada bosluk kalmıyor masaya degıyorsun
Mart ayı dert ayı üzülme kuzum hiçbir şey olmamış gibi çıkar gelir.Kizlarr kedim kayboldu turkiye d'en getirmistik normalde evden kaliyo arada bahceye cikar biraz gezip gelirdi bugune aksam uzeri geldi gordum onara isimi bitirip temizliyip iceri aliyim dedim gidis o gidis nere baktiysam yok bu saatlere oldu gelmedi uyuyamuyorum saat ikiye geliyo kac kere baktiysam gezdiysem gelmedi sesime normalde gelirdi Elhan senin kesin var dimi daha iyi bilirsin gelirmi kedi geri ya
Bugün takımları guncelleyecegim canım. Sıkıntı değil. Çok kilo almadan tekrar geri gel olur muKaptanim kusura bakma teli bugün daha yeni elime alabildim ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum hem kendimi toparlayayim hemde uzun bir diyetten sonra 1 haftalık bir ara vereyim diyorum
Geç haber verdim ama cidden daha yeni yeni kendime geliyorum
KPSSNe çalışıyorsun canım?
Allah kabul etsin canım Afiyet olsun güzel bir oruçlu menüsü olmuş.Dünkü menüm oruçluydum
Sahurda yemedim, midem yiyince yanma yaptığı için kalkıp su içip öyle yatıyorum
İftar
1 kase mercimek çorbası
4 Adet fırın köfte 2 dilim elma fırın patates
1 kase salata 1 dilim çavdar ekmeği
Saat 8 buçukta
1 bardak çay 2 kakaolu kurabiye yedim
1lt su, uyuyakalmışım
Mthn83 Elhan