Sabahtan beri temizlik yapıyorum bugün sadece temizlik puanım olurGideyim de Spor yapayım
İnan temizlik normal spora göre daha yorucu ve daha çok kalori atiyorsunSabahtan beri temizlik yapıyorum bugün sadece temizlik puanım olur
Ver ver kiloları benim işime yarar
İnşallah iyi haber alırızArkadaşlar mesajları okuyamadım, acilen çıktım. Eşim oğlumla top oynarken sakatlanmış, acildeyiz yaklaşık iki saattir. Sanırım tendon kopması varmış, mesajlara ara ara bakmaya çalışırım.
Merhaba hoşgeldinKızlar merhaba. Zayıflama kampları kapandığından beri girmemiştim. Sanırım yeni grup kurulmuş çok sevindim. Beni de aranıza almanız mümkün mü?
Geçmiş olsunKızlar yataktan yeni çıktım bayağı kötü unutmuşum ateş vucut ağrısı tartilamadim öküzden yarın tartilip bildirim yapabilirim anca
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.Kızlar yataktan yeni çıktım bayağı kötü unutmuşum ateş vucut ağrısı tartilamadim öküzden yarın tartilip bildirim yapabilirim anca
İlk sayfada katılım formumuz var onu doldurmani rica ediyorum. Tanışmış oluruz. Ayrıca kurallari okursan sevinirim. Aklına takılan bir şey olursa yardımcı oluruz. Biraz karışık gibi gelebilir. Haftada iki gün tartı bildirimimiz var. Akşamları son öğünden sonra yiyip ictiklerimizi sıralayıp menü, varsa spor bildirimi yapıyoruz.Peki yapmam gereken??
Çalışanları yurt dışı tarifesine alırız.Kızlar ramazanda oruçlu için bildirim 14 16 arası ama ben işte oluyorum o saatte
17 35 17 40 gibi evde oluyorum
Kırmızı takıma mı katıldım108. ETAP MASTERFİT TAKIM SEÇMELERİ SONUCU
KIRMIZI TAKIM
Mthn83 KAPTAN
Cordelia
Nergis 35
arke
Papatyamaviss
gezegenfeza
LenaG
yazarhanim35
badem000
minerva1988
s i d e l y a
pastelfit
trueliving_
Tesnim1903
Lavinia_98
Mutlu1anne
aypare ackerman
@Tatli Manolya
HuzuRRR
MAVİ TAKIM
serap911 KAPTAN
Elhan
Busra196
uranus35
74FRIDA
L LESA76
M Minicikfzt
sara_28
TemelinSafinazi
WunderLost
Ceeeeeeeeeeee
@deli bir dombili
Beth18
zeyneppk
Jasminium84
sibel_84
Ellssa
tomrs
Hayırlı olsun.
Kaptanlarimiza ve yarışmacılarına başarılar dileriz.
Hayırlı olsun canımKırmızı takıma mı katıldım
Ellerine sağlık kaptanım108. ETAP MASTERFİT TAKIM SEÇMELERİ SONUCU
KIRMIZI TAKIM
Mthn83 KAPTAN
Cordelia
Nergis 35
arke
Papatyamaviss
gezegenfeza
LenaG
yazarhanim35
badem000
minerva1988
s i d e l y a
pastelfit
trueliving_
Tesnim1903
Lavinia_98
Mutlu1anne
aypare ackerman
@Tatli Manolya
HuzuRRR
MAVİ TAKIM
serap911 KAPTAN
Elhan
Busra196
uranus35
74FRIDA
L LESA76
M Minicikfzt
sara_28
TemelinSafinazi
WunderLost
Ceeeeeeeeeeee
@deli bir dombili
Beth18
zeyneppk
Jasminium84
sibel_84
Ellssa
tomrs
Hayırlı olsun.
Kaptanlarimiza ve yarışmacılarına başarılar dileriz.
Sen Saliya Kadar gönlün mavi takımın kırmızı. Salidan sonra gönlün mavi takımın mavi
Gülme linki atanlar rica etsem gülüceğinize biliyorsanız açıklayınCordelia kırmızı takımın kaptanımısın bu hafta Yada seni kırmızı takımamı aldılar rica etsem açıklarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?