Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzak kalmak riskli olmasınElhan abla ben bu hafta listeye girmeyeyim ilacımı yazdırayım da öyle gireyim tekrar
O da doğruUzak kalmak riskli olmasın
MeldammmTamamdır elhancığım
Nasıl istersen bitanem. Gönlüm izin almamandan yana ama senin isteğin önceliğimElhan abla ben bu hafta listeye girmeyeyim ilacımı yazdırayım da öyle gireyim tekrar ne dersiniz
Çok artın yok canım, en kısa sürede eksiye geçersin. Harekete ihtiyacın var bence de .Günaydın
Elhan @Minicikfzt
Cumartesi: 74 kg
Bugün:74.3 kg
Fark:+0.3 kg
Üzgünüm kizlar.Yuruyus ve egzersiz yapmam lazım sadece yemek yemeğe dikkat etmekle olmuyor.Sali günü +1 kg di.uc günde 0.7 kg sini vermisim
Bu kilolarda çok güzel bir eksi canım, tebrik ederim.
Birkaç gün için çok güzel bir eksi.Başlangıç kilosu 61.5 diyelim kaptanım
Elhan
diyelim Salı günü 62,6
En azından ödemi atmışım hayırla inşallah pazartesi ye geri 60 lar gelir
Eki Görüntüle 3398575
Bu kadar yemeye iyi kilo vermişsin canım, demek hiç kaçamak yapmasan ortalığın tozunu attıracaksın. Tebrik ederim.Geçen cumartesi 73.95 çıkmışım 73.40 çıktım şimdi haftalık baz alırsak aslında kilo vermiş sayılıyorum
Tebrik ederim canım, güzel eksi.
İzinli olduğun sürelere dikkat etmelisin, tartı seni üzmesin.Eki Görüntüle 3398593
Geçen hafta :58.5
Bu hafta: 59.3
Fark:+800
Elhan abla bir hafta daha izinli olmak istiyorum.
Tebrik ederim canım, güzel eksi.
Muhtemelen ödem tarzı bir şeyin etkisi bu. Hızlıca düşüşe geçecektir.
Artı olmaktan daha iyidir canım.
Tebrik ederim, çok iyi bir eksi.Eki Görüntüle 3398614
Geçen hafta 72.100
Bugün 70.900
Fark - 1.200 gr
Elhan @Minicikfzt
@badem000 bu hafta hergün seni yedim( malefef kavrulmuştu)
Tebrik ederim.Iyiyim canim
Katilacagim takimlara
Sabah tartildim
Sanirim gecen hafta 65.2 ydim
Bu hafta cumartesi 65 ciktim
Fark -200 gram
Geri de götürecek demektir, yani üzülmeye gerek yok canım.Yaa off, Salı -700 düm. Regl geri getirmiş ödemi
Çok çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah.Sağol canım 1,5 ay önce beynine pıhtı attı. Kontrol randevusu var salı günü. Denge kurmakta zorlanıyor. Yeni yeni koluna girince adım atmaya başladı.
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım
Maalesef hiç kullanmadım canım.Kızlar birşey soracağım
Islak/kuru robot süpürge kullananlardan hangi markayı tavsiye edersiniz?
En iyisi philips diyorlar, ben roborock diye duymuştum ama kullananların yorumları daha önemli tabi
Tiroid sorunlarından bazıları kilo vermeyi çok engelliyor canım, dikkat etmelisin ilaçlarına.Mthn83 kaptanım çok tebrik ederim maşallah sana 4 gündür tiroid ilacımı içemedim belki de ondan artı gelmişimdir. Sen ilaç deyince aklıma geldi
İlacımı p.tesi yazdırırım ben gireyim listeye haklısın uzak kalmak iyi gelmeyebilirNasıl istersen bitanem. Gönlüm izin almamandan yana ama senin isteğin önceliğim
Al al tamamdır
Bende unutkanlık olduğu için her yerde depoluyorum Hatta birileri bana anlatırsa profilime de yazacağım, bazı arkadaşlarda gördüm, hoşuma gitti.Ben son 2 haftadır hep unutuyorum normalde hiç unutmam
Evet ya ben tamamen unuttum onu p.tesi yazdırıp hemen içeceğimTiroid sorunlarından bazıları kilo vermeyi çok engelliyor canım, dikkat etmelisin ilaçlarına.
Çok güzel menülerle sporlarla çok güzel kilo verdin canım tebrik ediyorum bi yandan da üzülüyorum sen bu grubun neşesisin sen olmayınca eksikliğin hissedilecek.Teşekkür ederim sanirim 56-57 bana yeterli olacak bir sure bu kiloyu koruyup sonra tekrar bi atak yaparim 2 -3 kilo vermek icin... Az kiloda olunca Surekli kilo eksilmesi yasamak bunyeyi dusuruyor o yuzden molali devam etmeli
Olur tatlım yarışalım, hem spor hem kilo olsun muHadi yarışalım
Afiyet olsun canım benim, çok abartılı bir şey yememişsin hem de erken saatte yemişsin. Gün içinde eriyip gider zaten.Yaa iyi misin
Kötü mü gitti bu hafta lütfen kendini bırakma
Maşallah abla
Ooo fıstık
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Yaa kötü değildi sanki
İyi misin canım bırakma kendini
Yok usul usul hareket iyi geldi
Ben 1 dlm kek yedim 2 halka sucuk
Ben yeni aldım canım. Halılarım ince yolluk gibi. O yüzden halı üstü kullanmıyorum. Mutfak için çok iyi oluyor benim için. Küçük oğlum zarar verir diye korktum ama sıkıntı olmadı daha. Silme işi nemli toz alma gibi düşün. Senin sildigin gibi değil. Benim koltukların altına girmiyor. O yüzden sadece görünür yerleri alıyor
Yaa ihmal etme canım
Tiroid ilacı mi. Eğer sürekli kullandığın ilacsa direk verirler eczaneden yazdirmasan bileİlacımı p.tesi yazdırırım ben gireyim listeye haklısın uzak kalmak iyi gelmeyebilir