Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kendimi anlamış değilim canım boşver haftaya güzel eksi göreceğiz
Sagol3 haftadır evde fizik tedavi alıyor canım. Zor ikna ettim bizimkileri şimdi iyiki başlamışız diyorlar çok şükür.Cok geçmiş olsun canım mutlaka fizik tedaviye götürün çok faydasını görürsünüz
Geçmiş olsun yatman lazım diyeceğim de çok yoğunsun Allah kolaylık versinGünaydın
Bugün ki bahanelerimi sıralayım tartı öncesi
Mens şişliğim var
Dünkü spordan dolayı kas şişliğim var ve belim tutulu
Gece 4 de annem geldi uçaktan onu karşıladık uykusuzum
Yukarda bı yerlerde ay var dolumu değil mi bilmiyorum kısmet artık
Bu arada belim gerçekten kötü korse olsa çok işe yarar
Ben başkasının evinde tartılmıştım 84,8 gibi birşeydim acayip üzülmüştüm o gün daha sonra dikkat etmeye başladım kendi tartım geldiğinde 82,5 ile başladım 1 ay 10 gün oldu başlayalı 75,500 şuan kendi tartıma göre 7 kg diğer tartıya göre 9Kac gitti şimdiye kadar olması normal balım
Sanırım baban myestenia gravis hatasıydı. Çok geçmiş olsunSagol3 haftadır evde fizik tedavi alıyor canım. Zor ikna ettim bizimkileri şimdi iyiki başlamışız diyorlar çok şükür.
Canın sağ olsun Saracim. Hafta içi bu artı çoktan eksiye dönüşecek.Geçen cumartesi günü : 99.2 kg
Bugün : 99.4 kg
Fark : + 200 gram
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Eki Görüntüle 3398626
Duraklama normal sağlıklı kuzum şimdi verdiklerini koruma zamanı gibi düşün ben 8 kilodan sonra uc hafta neredeyse aynı yerlerde süründüm üç aşağı beş yukarı yılma sakın direnBen başkasının evinde tartılmıştım 84,8 gibi birşeydim acayip üzülmüştüm o gün daha sonra dikkat etmeye başladım kendi tartım geldiğinde 82,5 ile başladım 1 ay 10 gün oldu başlayalı 75,500 şuan kendi tartıma göre 7 kg diğer tartıya göre 9
+100 bugün halledilecek bir artı. Az önce farklı bir tartı vardı sanki aklım karıştı
Belki de vardır canım, kan testiyle hemen hormonlara bakıyorlar bence ihmal etme. Bende sadece hormon bozukluğu yok canım, nodül falan da var, verilen tedavi yan etki yapıyor o yüzden şimdilik böyle devam. Arada kontrole gidip nodülün boyutunu kontrol ettiriyorum.Artık bende troid varmi diye şüpheleniyorum bayramdan sonra bir doktora gorunucem bakalım kardesimde de var neden ilaç kullanmiyorsun sen canım
Kaptanım gecen haftayı unuttum@74FRIDA
sara_28
@HuzuRRR
gezegenfeza
@pastelfit
@Tutku44
LenaG
Tesnim1903
@s i d e l y a
Bildirimlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.
Allah acil şifa versin canımSağol canım 1,5 ay önce beynine pıhtı attı. Kontrol randevusu var salı günü. Denge kurmakta zorlanıyor. Yeni yeni koluna girince adım atmaya başladı.
Üzülme canım haftaya güzel eksi göreceğiz birlikteGeçen cumartesi günü : 99.2 kg
Bugün : 99.4 kg
Fark : + 200 gram
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Eki Görüntüle 3398626
Amin canım sağolAllah acil şifa versin canım
Cok iyi yapmışsınız evde olunca elbette çok daha hızlı sonuç veririyi bir tedaviyle yakında desteksiz de yürür inşallah babanızSagol3 haftadır evde fizik tedavi alıyor canım. Zor ikna ettim bizimkileri şimdi iyiki başlamışız diyorlar çok şükür.
Teşekkür ederim sanirim 56-57 bana yeterli olacak bir sure bu kiloyu koruyup sonra tekrar bi atak yaparim 2 -3 kilo vermek icin... Az kiloda olunca Surekli kilo eksilmesi yasamak bunyeyi dusuruyor o yuzden molali devam etmeliTebriklerr canım hedef kaç senin
50 lere ne kaldı şurada Tebriklerr
Tebriklerr canım
Hosgeldin canım geçmiş olsun
Tebriklerr kızlar eline sağlık kaptanım
Canım mesajını şimdi gördüm. Sana özel tekrar yazayım.Beni etiketle canım kaçırmak istemem sonucunu oğluşu doktora götüreceğim birazdan aktif olamayabilirim kaçırmayayım
Geçmiş olsun canımBelki de vardır canım, kan testiyle hemen hormonlara bakıyorlar bence ihmal etme. Bende sadece hormon bozukluğu yok canım, nodül falan da var, verilen tedavi yan etki yapıyor o yüzden şimdilik böyle devam. Arada kontrole gidip nodülün boyutunu kontrol ettiriyorum.
Aramıza hoşgeldin...KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )melek
YAŞINIZ:43
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:88
HEDEF KİLONUZ:66
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iştah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık