Bu hafta dişimi sıksam yanındayım
Sabit gelmek her zaman iyi olmasa da bazı zamanlarda iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta dişimi sıksam yanındayım
Yaa off, Salı -700 düm. Regl geri getirmiş ödemiAferin beni beklemissin senden fazlayim ama artık el ele verebiliriz
Bu hafta yarisimizi kazandınAferin beni beklemissin senden fazlayim ama artık el ele verebiliriz
Ben Salı’ya hızlı bi giriş yapmayı düşünüyorum haberin olsunBu hafta dişimi sıksam yanındayım
Sabit gelmek her zaman iyi olmasa da bazı zamanlarda iyidir
Sabit geldim kaptanımAfiyet olsun canım gayet güzel menü inşallah bugün eksi görürsün
Ben de hatırlamıyorum elhancığım. Salı günü babamı dra götüreceğim kaçta yapmalıyım bildirimi ona göre unutmayımBaşlangicin hayırlı olsun manolyacim. Bu hafta hazırlıkta menü bildirimi , salı günü kontrol kilo tartısı sorumluluğun var. Daha önce hazırlıkta kaç gün kaldın hatırlamıyorum.
Hangi günler bildirim yapıyoruzBen Salı’ya hızlı bi giriş yapmayı düşünüyorum haberin olsun
Etiketi kaçırma ihtimaline karşı özelden de yazarım sen merak etme.Ben de hatırlamıyorum elhancığım. Salı günü babamı dra götüreceğim kaçta yapmalıyım bildirimi ona göre unutmayım
Olsun canım ben de + geldim moral bozmak yok haftaya güzel eksi göreceğizSabit geldim kaptanım
Armut toplamicaz heraldeBen Salı’ya hızlı bi giriş yapmayı düşünüyorum haberin olsun
Çok sevindim canım çok güzel vermişsinEki Görüntüle 3398614
Geçen hafta 72.100
Bugün 70.900
Fark - 1.200 gr
Elhan M Minicikfzt
@badem000 bu hafta hergün seni yedim( malefef kavrulmuştu)
Sağol canım 1,5 ay önce beynine pıhtı attı. Kontrol randevusu var salı günü. Denge kurmakta zorlanıyor. Yeni yeni koluna girince adım atmaya başladı.Etiketi kaçırma ihtimaline karşı özelden de yazarım sen merak etme.
Babana geçmiş olsun. Ciddi bir şey yoktur umarım.
İyi olan kazansın bebeğim:)Bu hafta yarisimizi kazandın
Tebrikler bitanem Haftaya ikinizi de geçme planlarım var
Allah şifa versin tedaviler olumlu sonuçlansin inşallah.Sağol canım 1,5 ay önce beynine pıhtı attı. Kontrol randevusu var salı günü. Denge kurmakta zorlanıyor. Yeni yeni koluna girince adım atmaya başladı.
Amin canım. Zaten kas hastalığı vardı garibimdeAllah şifa versin tedaviler olumlu sonuçlansin inşallah.
Pasteli geçeyim de sen eksi gelebilirsin sıkıntı yokİyi olan kazansın bebeğim:)
Cok geçmiş olsun canım mutlaka fizik tedaviye götürün çok faydasını görürsünüzSağol canım 1,5 ay önce beynine pıhtı attı. Kontrol randevusu var salı günü. Denge kurmakta zorlanıyor. Yeni yeni koluna girince adım atmaya başladı.
Başlangıcın hayırlı olsun bitanem Bizi memleketler hep yakmıştır yakmaya devam edecektir O yüzden fazladan eksiyle gitmeye uğraşıyorum.Başlangıç kilom Eki Görüntüle 3398622 Elhan memlekete gidince biraz aldım giderken 62 kilo civarıydım