74FRIDA
sara_28
HuzuRRR
gezegenfeza
pastelfit
Tutku44
LenaG
Tesnim1903
s i d e l y a
Bildirimlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.
sara_28
HuzuRRR
gezegenfeza
pastelfit
Tutku44
LenaG
Tesnim1903
s i d e l y a
Bildirimlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm adım sayısını yaz canım benim akıllı saatim yok ama mesela Leslie yaparsam Leslie puanı olarak söyleyip ekstra gün içinde attığım adım sayısını da puan olarak söylüyorum sadece tempolu olmak zorunda değil adım sayısıBir şey sorucam şimdi benim akıllı saatim hep kolumda yürüyüş ya da leslie yaparken fitness programını açıyorum ama tüm adım sayısını totalde gösteriyor. Malum bebek huzursuz olumca ben sürekli ayaktayım zaten spor yaptığım günler total adım sayım 12-13 bin oluyor ama spor yapmadığımda da 6-8 bin arası değişiyor. Bunu hem spor hem adım sayısı olarak ayrı ayrı mı yazmam gerekiyor? Ben sadece sporlarımı yazıyorum
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar hayırlı sabahlar
Tekrar aranıza alır mısınız beni nickim değişmeden yazayım dedim çikolatalı brokoli olacak
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
TeşekkürlerrrrrEmeğine sağlık canım
Serap Tomris nergis Tebrikler kızlar harikasınız
Başlangicin hayırlı olsun manolyacim. Bu hafta hazırlıkta menü bildirimi , salı günü kontrol kilo tartısı sorumluluğun var. Daha önce hazırlıkta kaç gün kaldın hatırlamıyorum.
Tamamdır çok teşekkür ederim o zaman öyle yapayım ben sadece sporumu ve süresini söylüyordum 30 dk leslie ya da 30 dk yürüyüş diyeTüm adım sayısını yaz canım benim akıllı saatim yok ama mesela Leslie yaparsam Leslie puanı olarak söyleyip ekstra gün içinde attığım adım sayısını da puan olarak söylüyorum sadece tempolu olmak zorunda değil adım sayısı
Bugün yarışma sonuçlarından sonra genel duyuru yapacağız canım.Elhan ramazan'da kilo bildirimi nadıl olacak
O zaman çok çıkar, afiyet olsun canımÇiçeği değil kendisi otun taze halı evet yeniliyor ,Eki Görüntüle 3398590
Şifa olsun canım, ben kırmızı yaprakları yapıyorsunuz zannetmiştimPilavın yanına sade yenilebilir tavada pişirilip yumurtalı da yenilebiliyor
Neden böyle oldu ki acaba
Ters mi yazildi diye bir an afalladim Regl mi var bitanem
Aferin beni beklemissin senden fazlayim ama artık el ele verebiliriz
Iyiyim canimBeth18 canım bildirim yapacak misin
Bu hafta takımlara girecek misin Yazmisken bir de halini hatrini sorayim iyi misin