Hoş geldin fitannecimHoşbuldum teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin fitannecimHoşbuldum teşekkür ederim![]()
Yulafi rondodan gecirip ununu yapabilirsin kaptanimMarketlerde neden yulaf unu satılmıyor yaolsa herşeyi yapılır satılıyprsa nerden alınır ki
![]()
Tombalagim kız sen misin? Lizigi ne laGünaydın sevgili masterfit'in fit kadınları![]()
Lizigi kim ,nich hayirli olsunGünaydın sevgili masterfit'in fit kadınları![]()
Günaydın canim ❤Günaydın sevgili masterfit'in fit kadınları![]()
He bende gidip yaptım sabah sabahYulafi rondodan gecirip ununu yapabilirsin kaptanim![]()
Hayırlı olsun canımEvet benim ablam❤
mavişimTakimina gore degisir , kirmiziysan ye gitsin![]()
Abla youtube de iizigi yaz çıkıyor :)Hayırlı olsun canımbir film kahramani mi kim ki lizigi hatun
![]()
Hayırlı olsun kaptanım ,adını etiketleyemezsem kusura bakma . Aklımda diğer nick in varEvet benim ablam❤
Hayırlı olsun li Chu.'Lizigi nin videoları çok güzel canım baya sardım kadınakırmızı elbise de kırmızı takıma uygun olsundiye seçtim
Ayağın sağlık canım
Admin onayı bekliyordu canım o yüzden hemen değişmedi
Selam
Sağol kuzum❤
Sağol kaptanım ❤
Hoş geldin canım aramıza yeni başlangıcın hayırlı olsun ❤![]()
Hayirli sabahlar canim ❤Herkese hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar . Kolay gelsin .![]()
Yok ablam youtube da Lizigi adında minnoş bi kız var çok becerikli çok hamarat hoşuma gitti onun için adını aldımHayırlı olsun canımbir film kahramani mi kim ki lizigi hatun
![]()
❤❤❤
Etiketlersin canım kolay değil mi nickHayırlı olsun kaptanım ,adını etiketleyemezsem kusura bakma . Aklımda diğer nick in var![]()
'li chu kim canım teşekkür ederimHayırlı olsun li Chu.![]()
Pardon li çhan.Yok ablam youtube da Lizigi adında minnoş bi kız var çok becerikli çok hamarat hoşuma gitti onun için adını aldım
❤❤❤
Etiketlersin canım kolay değil mi nick
'li chu kim canım teşekkür ederim❤