Hoş geldin canımm. Merak etme ben de senin kilolarındaydım. 72 .1 e kadar düşüp 1 haftada +2.7 aldım . Bende bile ümit varsa sende de vardır .Ben 89 kiloyum var mı benim kiloma yakin olan
Hazırız canım@Tutku44
@MiraPham
Nehir6161
fantastikaaa
@Poni Bon
Tesnim1903
@Elhan
@Ytmz
@ekim2009
Sevgili mavi takımım takıma hiç ugramayanlar varyarına herkes bomba gibi hazır dimi
Özelden taciz edeyim diyordumSurekli etiket yapcaksin gelmeyeni diskalifiye
Usul usul şey et sendeHe valla ya sanki hani ne var duyan geldi
Yaz bakalim özelden nerdelermisÖzelden taciz edeyim diyordum
Tamam canım usul usul davranıcam bundan sonraUsul usul şey et sende
Bu ilk hafta o kadar stres yapmayın canım haftaya herşey daha oturmuş olur daha çok eğleniriz istemediği üye diye birşey yok burda amaç eğlenerek kilo vermeyi desteklemek bu hafta sonlarda tercih edilirsin sonraki hafta bir bakmissin ilk tercihimYaa çok stresliyim kilo veremeyip iki takiminda istemedigi üye olmak gibi korkum var ama gec aciklandi cuma haberimiz olsaydi daha iyi olurdu neyse onumuzdeki gunlerde daha iyi olur inşallah ama baksana mavi takimda buraya ugramayanlar varmis sanirim sansimiz var ne dersin
Yani belki spor yapmaktan siteye girmelerine fırsat yoktur her an her şey olabilirYaz bakalim özelden nerdelermis
Bi sen olamadim kulaklarından tututup getiremedimYaz bakalim özelden nerdelermis
Ağzın bal yesin ibsalalh oylelerdirYani belki spor yapmaktan siteye girmelerine fırsat yoktur her an her şey olabilir
Kız daha bal yedirecen bana balda yersem daha tam gruba yerlesmeden atarlar beniAğzın bal yesin ibsalalh oylelerdir
İnşallah canimBu ilk hafta o kadar stres yapmayın canım haftaya herşey daha oturmuş olur daha çok eğleniriz istemediği üye diye birşey yok burda amaç eğlenerek kilo vermeyi desteklemek bu hafta sonlarda tercih edilirsin sonraki hafta bir bakmissin ilk tercihim
Şifa niyetine kızKız daha bal yedirecen bana balda yersem daha tam gruba yerlesmeden atarlar beni
Şisko de bak belki çikarlarBi sen olamadim kulaklarından tututup getiremedim
@Ytmz
fantastikaaa
Tesnim1903
Huhuhuu kepçe kulak operasyonu yapicam az kaldı elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın
Elmaaaaaaa
Rakip takımın üyesini motive ettim iyimiİnşallah canim
Cok motive oldum ( boyle demeyede korkuyorum kendime hemen nazar ediyorum ) bize cok katkisi olacagi kesin iyi yarismak istiyorum kaptanimida mutlu etmek istiyorum tabi yarisma amacina uysun
Sen yarın eksi mi gelecen bu kadar iddialı konuşuyorsunAynısını bu haftada bekliyorum canım ben şimdiden senin hangi üyeni alacağıma karar vereyim o zaman
Normalde hiç bal sevmem senin hatırın için kaşığın ucuyla yerim neyse kalsın sonu lokmalar gibi olurŞifa niyetine kız
Şişko pattetisssssler nerdesinizŞisko de bak belki çikarlar
Ne sandım cicimSen yarın eksi mi gelecen bu kadar iddialı konuşuyorsun
Normalde hiç bal sevmem senin hatırın için kaşığın ucuyla yerim neyse kalsın sonu lokmalar gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?