Takım arkadaşim bizdeki bu azim varken tozunu atiracagiz buralarınİnşallah canim
Cok motive oldum ( boyle demeyede korkuyorum kendime hemen nazar ediyorum ) bize cok katkisi olacagi kesin iyi yarismak istiyorum kaptanimida mutlu etmek istiyorum tabi yarisma amacina uysun
Yaparım ben o konuda teredutun olmasın aslan parçasıyımAzıcık ucundan derken bir bakmissin bal kavanozun dibini parmakliyorsun
Ahaha ahaha guleyimde boşa gitmesin kız DilekTakım arkadaşim bizdeki bu azim varken tozunu atiracagiz buralarınmavi şirinleri büyük bı farkla yenicegiz hemde
O ışığı gördüm sendeYaparım ben o konuda teredutun olmasın aslan parçasıyım
Şişko pattetisssssler nerdesiniz
Kızlari fazla tanımıyorum kırmaktan korkmuyorum azıcık
@Tesnim1989
@Ytmz
@fantastikaaa
Sen bile kırmızı olmak isterdin itiraf etRakip takımın üyesini motive ettim iyimikuzu elimizden geleni yapalım da gerisi eğlence
İnşallah canımTakım arkadaşim bizdeki bu azim varken tozunu atiracagiz buralarınmavi şirinleri büyük bı farkla yenicegiz hemde
Afiyet olsun canımŞimdi geleyim iki günün menüsüne
18.09.2021 cumartesi menüsü
Kahvaltı öncesi bir bardak sade kefir sabahları içiyorum
Ve sonrası tarçınlı turk kahvesi
Kahvaltı saat 09.00
Domates salata Ezine peyniri bir dilim 4 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen yok
Akşam 1 tane pide salata
2 litre su
19.09.2021 pazar menüsü
Kahvaltı aynı rutin
Oglen 15.00
4 çatal patates salatası
4 kaşık yoğurt
Ara 17.00
2 kayısı turk kahvesi
Akşam
Salata
Köfteli patates yemeği ama iki köftesini yedim sadece patatesin yemedim.
1.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul F Frozen01 Cordelia iki gundur yürüyüş yok firsatyomtu çıkmaya
Ayni benim gençliğimO ışığı gördüm sendeonun tadı bunun şeysi derken hepsi midede hopp
Aferim isini iyi yapiyorsun yoklugumu belli etmeRakip takımın üyesini motive ettim iyimikuzu elimizden geleni yapalım da gerisi eğlence
Hecte bile mavi takimimla gurur duyuyorum kirmizi olup napicamSen bile kırmızı olmak isterdin itiraf et
Yok kız o kadar da değil midem çöp değil sevmediğim şeylerde var adım çıkmasınO ışığı gördüm sendeonun tadı bunun şeysi derken hepsi midede hopp
Dilek sen bu gunlerde aktif olmaya basladin kiz korkunun gozunu seviyimAyni benim gençliğimgerçi şimdide pek farkim yok
7 de neyse 70 de aynı oluyor be dileğimAyni benim gençliğimgerçi şimdide pek farkim yok
Hepimizin sevmedikleri var zati genelde faydalı şeyleri sevmiyoruz nerede kilo aldıran şeyler varsa cezbediyor biziYok kız o kadar da değil midem çöp değil sevmediğim şeylerde var adım çıkmasın
Kesinlikle en lezzetli şeyler kalori bombası eşim yiyor bende parmağım ağzım da bakıyorum kedi yavrusu gibi masum masumHepimizin sevmedikleri var zati genelde faydalı şeyleri sevmiyoruz nerede kilo aldıran şeyler varsa cezbediyor bizi
Kesinlikle hazırım@Tutku44
Cordelia
@nehir6161
@fantastikaaa
@Poni Bon
@Tesnim1989
Elhan
@Ytmz
@ekim2009
Sevgili mavi takımım takıma hiç ugramayanlar varyarına herkes bomba gibi hazır dimi
Kolay gelsin tatlımHadi azıcık kaçtım ben ütü 2 saatir kızdı beni bekliyor ben ardamiyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?