- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Evet canım bundan 2, 3 gün önce öyleydiGuncel kilon mu 63.1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bundan 2, 3 gün önce öyleydiGuncel kilon mu 63.1
Gider cnm zaman nasıl geçmiş anlamazsın bileHosbuldum. Harikasın tebrik ederim. Bende Baharbenimkiler de gider umarım tıkır tıkır diyet motivasyon isi
Aynen canım inşallah alisicamAlışırsın yavaş yavaş. Düzeltirsin canım.![]()
Daha nelerBizdr özelden bildirek cums günü daha heyecanlı olur![]()
Tamam canımaskrhpozitif F Frozen01 bana bildirmeyin. Ben de yarışmaciyim. Zipzip kaptana ve Filiz kaptana atın. Onlar herkes bildirince açıklar kazananı. Hayırlı olsun.
Anlaştık canım sörf bunun için buraya katılmak istedim zatenPazar günü diye birsey yok burda ilk once bunu kabullenelim anlastikmi cuma ödulu var
Kimi vereceğine de karar ver.Aynısını bu haftada bekliyorum canım ben şimdiden senin hangi üyeni alacağıma karar vereyim o zaman![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım![]()
Sen sanki 2 günde iki iki kilomu veriyodun canısıAynısını bu haftada bekliyorum canım ben şimdiden senin hangi üyeni alacağıma karar vereyim o zaman![]()
He kız hiç sorma bi baktım yemişimYanlislıkla mı gitti lokmalar![]()
Onuda düşünüyorum da şuan hiç ugramayan 3 arkadaşımiz var bence takıma girip gelmeyenlerede bir yaptırım olmalıKimi vereceğine de karar ver.![]()
Eline sopayi al sakinlikle olmaz bu işTutku44
Cordelia
Nehir6161
fantastikaaa
Poni Bon
Tesnim1903
Elhan
@Ytmz
ekim2009
Sevgili mavi takımım takıma hiç ugramayanlar varyarına herkes bomba gibi hazır dimi
Hihii veriyordum yarına veririm belki ne biliyorsunSen sanki 2 günde iki iki kilomu veriyodun canısı![]()
Girmemisler siteye bile nasıl ulasicam bilmiyorumEline sopayi al sakinlikle olmaz bu iş
3 4 kisinin takimda oldugunun bile farkinda degil
Surekli etiket yapcaksin gelmeyeni diskalifiyeGirmemisler siteye bile nasıl ulasicam bilmiyorum![]()
Yaa çok stresliyim kilo veremeyip iki takiminda istemedigi üye olmak gibi korkum var ama gec aciklandi cuma haberimiz olsaydi daha iyi olurdu neyse onumuzdeki gunlerde daha iyi olur inşallah ama baksana mavi takimda buraya ugramayanlar varmis sanirim sansimiz var ne dersinYa ben her pazartesi ya sabit yada +100 cikiyom heyecan olur mu bilmiyom![]()
He valla ya sanki hani ne var duyan geldiAnam anam duyan gelmişhep atıştırma geçiştirme yapmışsın