- 18 Aralık 2018
- 2.512
- 8.766
- 158
Selam canim hosgeldin yeniden
Uygulama uzerinden foto yuklenmiyor foto yukleyecegin zaman google ya da chrome üzerinden giris yaparak bildirim yapabilirsin
HosbuldumSelam canim hosgeldin yeniden
Uygulama uzerinden foto yuklenmiyor foto yukleyecegin zaman google ya da chrome üzerinden giris yaparak bildirim yapabilirsin
Bu hafta iştahın olmaması süper cumaya harika bir sonuç gelecek o zaman bakarsın haftaya sen kırmızı takımın kaptanı olursun takımını kurarsınştahım yok fazla, geçen hafta yiyince bu hafta iştahım gitti. Kocamdan geç gelince suyla yetindi. Zaten karnımda aç değildi aç olsaydım onu da beklemezdim götürrdüm.
Ahh birde açılsa teşekkür ederiz,,Rakip takima armaganimiz
Ben yedirirmiyim size avantajıTangayi begenmemissiniz rujj yapalim bak daha secemwdik bile yarin cok kilo ver avantaj bizde olsun bugun ac yat
Ben bugün burda olamadım abla plansiz bir dışarı çıkma maceramiz oldukırmızı takım akşam menüsü kararlaştırıyooorr mavi takım ne yapıyorsunuzzzzz
Haftada yasariz aynısınıTakim secmeleri cok eglenceliymis kacirmisim yaa
Evet şuan adam akıllı bir biz devam ediyoruzOlabilir canim
Diger gunluklerde cok aktif degiller sanirim
Haftaya daha oturmuş olsun ilkin günahı olmazmışIlk tur da olur bu kadar haftaya daha alismis oluruz
Anam anam duyan gelmişİlk menümü yazmayın karman çorman birşey düzeltirim inşallah
10.30 bir parça patatesli poğaça, 4,5 çatal patates kızartması
12.10 ,2 dilim muz, 2 dilim şeftali, 1 tane pişi
13.00 dolma yapıyordum da 2 kaşık dolma içi,1 kaşık menemen, kara üzüm az bişey
16. 00 lokma tatlısi yedim biraz kızlar misafirim gelecek diye yaptım tadayim derken gitti biraz onun için akşam yemeği falan yemedim
2,5 lt su
Spor yok
Not... Her türlü eleştiriye açığım
Birde bana ben seçtim sende seç diyor sanki kimse bırakmış bana daHele elisa uyanigi bütün takımı seçmiş ya resmen
Ona ne şüpheBana kalsa hepinizi sececektim mira birakmadi
Adım biraz daha fazla olsa daha güzel olabilirmiş onun dışında güzel menü olmusMenum
10.00
2 d ekmek 2 d sucukla karisik tost
3 yk menemen
Salatalık
Yarım armut
1 d peynir
13.00
1 avuç kabak çekirdegi
17.30
Firinda 1 balik+sebze
Salata
1 d tahıllı ekmek
Su 2.5 lt
Spor 4200 adim maalesef
Benimde bugün olmam lazımdı gelmedi haytaBen regl oldum kaptan kizmassan @Elisa83Daha vardı hap bozdu düzenimi galiba cumaya atarım şişliği ama asayiş Berkkemal
Sen degil merveyle ben kizBiz kilomuzu özelden mi bilfirecegiz simdi
Hoşgeldin cnm ben dilek grubumun desteği ile 13 kilo verdim.Burdan kopmazsan motivasyonunu kaybetmez tıkır tıkır kilolarını verirsin cnmMerhabalar Bende sizinle olmak istiyorum. Daha önceZipzip- ile 6. Takıma girmiştim sürdüremedim simdi diyetisyene de gidiyorum fakat tek başıma motive olmak ta zorlanıyorum. Ben uygulama üzerinden giriyorum buraya tsrti resmi burdan yüklenebilir mi? Siteden mi girmek gerekiyor
Afiyet olsun canım19 Eylül menü ve spor
Sabah 11.00
4 kaşık menemen
5 zeytin
50 gram peynir
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Ara 15.30
3 kuru incir 4 erik 1 sütlü kahve
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt
Tavuklu bol salata
2 litre su
Spor 15.633 adım.1536 puan
Zipzip- E Elif_Eylul askrhpozitif
Sana mı
Burası cuma yarışlarından da daha heyecanlı geçecek desene kaptanımIyi geceler kizlar❤❤
Daha gecmisi bitiremedim yarın devam edeceğim
Telefonu birakip dinlenecegim
Yarın bildirimleri unutmayın
askrhpozitif ve F Frozen01 Kilo bildiriminizi yarın özelden yapabilir misiniz heyecan olsun tum takim bildirince aciklama yapariz
Bizdr özelden bildirek cums günü daha heyecanlı olurSen degil merveyle ben kiz
2haftami bence emin olma okadarSana mıgeçen hafta 3 gün bendeydi 2 hafta gelmez bana
Teşekkürler kaptanım.Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım inşallah burda hep beraber güzel kilolar vereceğizMerhabalar Bende sizinle olmak istiyorum. Daha önceZipzip- ile 6. Takıma girmiştim sürdüremedim simdi diyetisyene de gidiyorum fakat tek başıma motive olmak ta zorlanıyorum. Ben uygulama üzerinden giriyorum buraya tsrti resmi burdan yüklenebilir mi? Siteden mi girmek gerekiyor
Ya ben her pazartesi ya sabit yada +100 cikiyom heyecan olur mu bilmiyomIyi geceler kizlar❤❤
askrhpozitif ve F Frozen01 Kilo bildiriminizi yarın özelden yapabilir misiniz heyecan olsun tum takim bildirince aciklama yapariz
Hosbuldum. Harikasın tebrik ederim. Bende BaharHoşgeldin cnm ben dilek grubumun desteği ile 13 kilo verdim.Burdan kopmazsan motivasyonunu kaybetmez tıkır tıkır kilolarını verirsin cnm
Maşallah canım harikasın19 Eylül menü ve spor
Sabah 11.00
4 kaşık menemen
5 zeytin
50 gram peynir
3 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Ara 15.30
3 kuru incir 4 erik 1 sütlü kahve
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt
Tavuklu bol salata
2 litre su
Spor 15.633 adım.1536 puan
Zipzip- E Elif_Eylul askrhpozitif
Hosbuldum inşallahHoşgeldin canım inşallah burda hep beraber güzel kilolar vereceğiz
Aynısını bu haftada bekliyorum canım ben şimdiden senin hangi üyeni alacağıma karar vereyim o zamanYa ben her pazartesi ya sabit yada +100 cikiyom heyecan olur mu bilmiyom
Iyi geceler kizlar❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?