Afiyet olsun canım03.03.2024
11:00 1 fincan kahve
12:00 kahvaltı
2 köz biber
2 yumurta ile omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
18:00 akşam 1 kase yoğurtlu kereviz salatası
1 kase domates çorbası
Yarım tam buğday ekmek içine baş parmak kalınlığında biraz ızgara et
21:00 1 fincan kahve
3 litre su
Adım 3896
Elhan Cordelia @Minicikfzt
Anneciğim beni sevMaske geçmiş yapmama izin vermiyor elimi yalıyor kafasını uzatıyor telefonaEki Görüntüle 3396215
Başın sağ olsunKizlarrrr nasilsinuz ben hic iyi degilim o yuzden kac gundur yoktum gorumcemi kaybettik cok genctiuzun zamandir hastaydi zaten Ama ne yapildiysa olmadi malesef.
Güzel MaskeMaske geçmiş yapmama izin vermiyor elimi yalıyor kafasını uzatıyor telefonaEki Görüntüle 3396215
Teşekkürler bal kaptanımAfiyet olsun canımKacamaksiz harika bir menü
Kıyamam yaaaTeşekkürler canim
uyudu kucağımda saniyesinde Eki Görüntüle 3396218
Yarım armut diyorum olmaz. Ya hep ya hic. Afiyet olsun3 Mart
8.00 Kahve
12.00 İki ceviz , iki minik diyet hurma, üç kuru üzüm, iki çıtır kuru kayısı( offf bir ekşi ki diyette olnasam bir kilo yerim ), dört kinoali çörek otlu sunta bisküvi , dört çiğ yer fıstığı , çay
14.00 Türk kahvesi
17.00 Kömürde kızarmış bir porsiyon tavuk , çeyrek lavas, iki kaşık bulgur pilavı
İki litreye yakın su
Yarum armut var ama canım istemiyor
@Minicikfzt
Sabah kahvaltıda yiyeyim bu saatte şeker almayımYarım armut diyorum olmaz. Ya hep ya hic. Afiyet olsun
Başınız sağolsun Allah rahmet etsin mekanı cennet olsunKizlarrrr nasilsinuz ben hic iyi degilim o yuzden kac gundur yoktum gorumcemi kaybettik cok genctiuzun zamandir hastaydi zaten Ama ne yapildiysa olmadi malesef.
İlk yediğinde öyle geliyor sonra bu ne gereksiz bir şey diyorsun
Cok geçmiş olsun canım çok üzüldümValla kendimi dinleyecek zamanım olmadı, bi yandan iyi de oldu. Çorabı da 1 saat sonra çıkardım. Sabah elimi kestim, epey kanadı, yara bandı yapıştırdım, üstüne lastik eldiven giydim, çorabı çekemedim, çok bi fark görmedim.
Doktora gidersem söyler çoraptan vazgeçerim belki
Teşekkür ederim kraliçemAfiyet olsun canımÇok güzel bir menü
Sonra için yandı meyve yedinMenüm
Sabah 12.00
1 tam buğday lavasi ( kendim yapıyorum incecik ve büyük lavastan değil)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı acuka
Ara yok.
Aksam 17.00
1 tane minik soğan,1 biber minik, 1 domates dolması çok küçükler ve ben kendim yaptım yağı vs 0a yakın neredeyse.
2 kaşık yoğurt baya bir turşuinşallah ödem yapmaz
Elhan @Mthn83 Cordelia spor bildireceğim akşam
Bunu yapacağım mutlakaSelam kızlar size bişey sorayım, fırında yağlı kağıt üzerinde kabak dilimi pişirecektim fakat yağlı kağıdım kalmamış sizce kabakları nasıl pişirsem
üzerinede biraz yoğurt ve kıyma kavurup döküyorum mantı gibi oluyor
Çok geçmiş olsun canımGeçmeyen öksürüğüm için dün kulak burun boğaza gittim kızlar iş yeri tamamlayıcı sağlık sigortası yaptı bu sene bize. Böyle bir hakkım varken devlete gitmeyeyim dedim ilaç verdi dün sabahtan başladım kullanmaya ama o kadar uykumu getiriyor ki ilaçlar oturduğum yerde uyuyorum resmen. Alerjik ilaçların yan etkisi de bu
Teşekkür ederim, elimde hala eldiven var, bebişi yollayana kadar çıkarmam galiba, kesik biraz derin. Eldiven yırtılınca çıkardım, tekrar kanayınca yenisini giydim, bacaklar yanmaya devam, çorap olsada olmasada aynı, idare edeceğim mecburGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Airfyerdemi pişirdin fırındamı kaç derecede pişiyor. Çok az değilmi yediklerin canım.Afiyet olsun.Sağlığın bozulmasında önemli olan sağlık.Sen detoksmu yaptın bugünİyi akşamlaaaarrrr
03.03.2024
11:00 1 bardak (200 ml) yağsız sütle yeşilçay
12:30 1 adet yulaf poğaça (un yağ yok sadece 1 bardak yulaf,2 yumurta ve biraz süzme peyniri bızzlattım tuz pulbiber ve kekik ekledim)
15:30 1 bardak sütlü yeşilçay
16:30 gibi saati unuttum 1 yulaf poğaça daha
Veee bittiiiii
Şimdi filtre kahve içiyorum. Belki 21:00 gibi bir fincan menengiç içerim.
2 lt su
45 dk orta tempo yürüyüş ( 6638 adım)
Elhan @Mthn83 Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?