Uygun bir yerde kağıt , gazete gibi bir şey tutustur yanarken üzerine tuz serp, içinden üzerime sinen nazar çıksın diye niyetlen fezom.Geçen unuttum, yapalım, benim Ocak ateşli deyil, nasıl yapsam ki
Aynenn öyle canımBende aksam cayin yanina visneli cikolatali kek yaptim ama ben yemiyorum yememeyi kontrollu gitmeyi ogrenmemiz lazim
Afiyetler olsun menülerin hası çok güzel3 Mart
8.00 Kahve
12.00 İki ceviz , iki minik diyet hurma, üç kuru üzüm, iki çıtır kuru kayısı( offf bir ekşi ki diyette olnasam bir kilo yerim ), dört kinoali çörek otlu sunta bisküvi , dört çiğ yer fıstığı , çay
14.00 Türk kahvesi
17.00 Kömürde kızarmış bir porsiyon tavuk , çeyrek lavas, iki kaşık bulgur pilavı
İki litreye yakın su
Yarum armut var ama canım istemiyor
M Minicikfzt
Meyve yemeseydin keşke direk şeker
Bence iyiye işaret, geçen sefer doktora gittiğimde lenfödem azaldı, ağrılar neden devam ediyor diye sordum, ağrıların lenfödemle ilgisi yok, tıkanıklıktan geliyor dediBu iyiye işaret demi hadi insalahh
Ahhh bu benim klavye hatalarım catallık k yi yutmuş neyseki öncekinden iyi
Ben hep yiyorumAynenn öyle canım
Afiyetler olsun menülerin hası çok güzel
Meyve yemeseydin keşke direk şeker
Sağol canım.Umarım ciddi bir sağlık sorunum yoktur, kronik bir rahatsızlığım da yok falan bazı yerlerim Eror veriyor bakacağız artık ….Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir sağlık sorunun yoktur kendine dikkat et sağlığın her şeyden daha önemli
Teşekkür ederim canım, varis çorabı benimkinin yanında tül çorap gibi kalırElin için çok geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşir. Çorap ne için bilmiyorum ama varis diye düşünüyorum. Doktora gidene kadar ihmal etmemeye çalış bence.
Belli bir süresi var mı ne zamana kadar giyeceksin acabaTeşekkür ederim canım, varis çorabı benimkinin yanında tül çorap gibi kalır
Lenfödem, Kompression çorabı, çok sıkı, göğüs altına kadar, yalnız giyebiliyorum, çok yukarı çekemiyorum, kaburgalara, mideye baskı yapıyor, ağrıtıyor
Bal çocuk
Allah sabırlar versin canım başınız sağolsunKizlarrrr nasilsinuz ben hic iyi degilim o yuzden kac gundur yoktum gorumcemi kaybettik cok genctiuzun zamandir hastaydi zaten Ama ne yapildiysa olmadi malesef.
Başınız sağolsunKizlarrrr nasilsinuz ben hic iyi degilim o yuzden kac gundur yoktum gorumcemi kaybettik cok genctiuzun zamandir hastaydi zaten Ama ne yapildiysa olmadi malesef.
Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun03.03.2024
11:00 1 fincan kahve
12:00 kahvaltı
2 köz biber
2 yumurta ile omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
18:00 akşam 1 kase yoğurtlu kereviz salatası
1 kase domates çorbası
Yarım tam buğday ekmek içine baş parmak kalınlığında biraz ızgara et
21:00 1 fincan kahve
3 litre su
Adım 3896
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Başın sağ olsun Allah rahmet eylesinKizlarrrr nasilsinuz ben hic iyi degilim o yuzden kac gundur yoktum gorumcemi kaybettik cok genctiuzun zamandir hastaydi zaten Ama ne yapildiysa olmadi malesef.
Teşekkürler kaptanımÇok güzel bir menü olmuş afiyet olsun
Allah rahmet eylesin başınız sagolsunKizlarrrr nasilsinuz ben hic iyi degilim o yuzden kac gundur yoktum gorumcemi kaybettik cok genctiuzun zamandir hastaydi zaten Ama ne yapildiysa olmadi malesef.
Çok geçmiş olsun hayırlı iyi haberlerini bekliyoruzİyi akşamlar hanımlar
Elhan Cordelia M Minicikfzt
3 Mart Pazar menüm
Kahvaltı saat 12:00 2 dilim kızarmış uno denge, 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 3 adet zeytin, salatalık, domates, az maydanoz, kırmızı Kaliforniya biber son iki lokma ekmeğime bal sürdüm 1 tatlı kaşığı bal olmuştur
Ara: 2 dilim tarçınlı ananas, 3 adet ceviz
Akşam: 19:30 2 dilim kızarmış uno denge ekmek, bir tabakta yoğurtlu kıymalı kabak yemeği
Bu ara sağlık olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Aşırı bir halsizliğim var, yürüyüşe başlıyamadım Salı günü sabah için kadın hastalıkları bölümüne randevü aldım. Daha sonra başka dalarada gitmem lazım ….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?