- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Canım sen benim takımımdasın diye biliyorum yanlış etiket yapmışsınİyi AkşamlarElhan
03.02.2024 Pazar MenümMthn83
Sabah 05:30
3dl.peynir
1 küçük muz
8 fındık
4 kepekli galeta
1 kupa yeşil çay
Ara 13:30
1 kase ayran çorbası (kara buğdaylı)
(1 kase ayran içine biraz haşlanmış buğday)
Akşam 18:00
1 tabak yeşil salata
Yağsız ton balığı
22:00 gibi 1 kupa yeşil çay
8 bardak su içildi
10 tamamlarım
5000 adım atıldıCordelia
Milföy aşırı yağlı birde kalorisi çok yüksek bence hiç tercih etme ekmek ye daha iyiElhan Mthn83
Ben bugün bebek mevlütüne gideceğim için kahvaltıda çeyrek avokado 1 dilim peynir zeytinyağı döküp yedim ekmek yemedim
Saat 15:00 3 kaşık pirinç pilavı ve üzerinde çok az tavuk ayran bunları yedim
Tabiki çok acıktım eve gelince de 17;30 2 adet milföy vardı onu yedim bugün başka bir şey yemiycem
2 litre su içtim
Bu iyiye işaret demi hadi insalahhValla kendimi dinleyecek zamanım olmadı, bi yandan iyi de oldu. Çorabı da 1 saat sonra çıkardım. Sabah elimi kestim, epey kanadı, yara bandı yapıştırdım, üstüne lastik eldiven giydim, çorabı çekemedim, çok bi fark görmedim.
Doktora gidersem söyler çoraptan vazgeçerim belki
Ahhh bu benim klavye hatalarım catallık k yi yutmuş neyseki öncekinden iyiAfiyet olsun tatlım.
Çatallı kek
Puanı bilmem de 1 saatlik ev işi 250 kaloriymiş
Doğrusu. Kahvaltı etmedim birde orda yemedim o kadar açtım ki hazırlamadım birşey dünden vardı ayak üstü yedimMilföy aşırı yağlı birde kalorisi çok yüksek bence hiç tercih etme ekmek ye daha iyi
Evet poğaça simit benimde midemi aşırı yalıyorDoğrusu. Kahvaltı etmedim birde orda yemedim o kadar açtım ki hazırlamadım birşey dünden vardı ayak üstü yedimyarın zaten kendime şöyle güzel bir sebze alışverişi yapıcam gerçekten midem alıştı sanırım böyle şeyler yememeye ölüyorum şuan mide ağrısından
Aaa 250 mi iyi vallaha öldüm ama spor yapsam daha az yorulurdum ,Puanı bilmem de 1 saatlik ev işi 250 kaloriymişgerçi elhan ablaya sormuştun ama ben atlamış gibi oldum kusura bakma
Canım ilk sayfada spor puanları var bende cardio ya bakcaktimAaa 250 mi iyi vallaha öldüm ama spor yapsam daha az yorulurdum ,
Dakikası mi 5 puanCanım ilk sayfada spor puanları var bende cardio ya bakcaktim
Öyleyse ben bundan sonra arada bir yerim ya, çok mutlu oldum. Aşırı seviyorum çünkü.Hayir değil bence diyetisyenim oglen yemeklerinde yarım gevrek yaziyordu bana
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun, bulantın geçti mi?Selam hanımlar nasılsınız
Bugün güya yeşilçay süt detox yapacaktım ama çok ilaç içtiğim için sanırım mide bulantısı yaptı. 1 öğle 1 şimdi birer yulaf poğaça yedim Allah tan içinde yağ vs yok baya da tok tuttu 1 tanesi.
Ben de menapoza girmiş biri olarak yine regl oluyorum yafdaha yeni bitmişti halbuki anlaşıldı benim niye sadece 900 gr verdiğim.
Ben de bunu savunuyorum, çünkü yasaklar yüzünden kolayca yoldan çıkıyoruz. Bir yerden sonra büyük bıkkınlık yaşıyoruz. Hayatımızdan tamamen çıkarmadan ölçüsünü bilerek yememiz lazım.
Lütfen kusuruma bakma işe hazırlanıyordum o arada atıyım dedim yanlış etiketleme olmuş.Tabikide kırmızıyım hemde azimli bir kırmızı,Canım sen benim takımımdasın diye biliyorum yanlış etiket yapmışsınafiyet olsun ama sen bir kırmızısın bence
1 Saat 300 oluyor heraldeDakikası mi 5 puan
Çok teşekkür ederim1 Saat 300 oluyor heralde
Canısı aksam hiç protein almamisin
Kaptanin gördü yakalandıkİyi AkşamlarElhan
03.02.2024 Pazar MenümMthn83
Sabah 05:30
3dl.peynir
1 küçük muz
8 fındık
4 kepekli galeta
1 kupa yeşil çay
Ara 13:30
1 kase ayran çorbası (kara buğdaylı)
(1 kase ayran içine biraz haşlanmış buğday)
Akşam 18:00
1 tabak yeşil salata
Yağsız ton balığı
22:00 gibi 1 kupa yeşil çay
8 bardak su içildi
10 tamamlarım
5000 adım atıldıCordelia
Canım menengic içine süt tozu ekleniyor diye biliyorum o yüzden yumuşak içimliİyi akşamlaaaarrrr
03.03.2024
11:00 1 bardak (200 ml) yağsız sütle yeşilçay
12:30 1 adet yulaf poğaça (un yağ yok sadece 1 bardak yulaf,2 yumurta ve biraz süzme peyniri bızzlattım tuz pulbiber ve kekik ekledim)
15:30 1 bardak sütlü yeşilçay
16:30 gibi saati unuttum 1 yulaf poğaça daha
Veee bittiiiii
Şimdi filtre kahve içiyorum. Belki 21:00 gibi bir fincan menengiç içerim.
2 lt su
45 dk orta tempo yürüyüş ( 6638 adım)
Elhan Mthn83 Cordelia
Keşke tavuk biraz daha olaymışElhan Mthn83
Ben bugün bebek mevlütüne gideceğim için kahvaltıda çeyrek avokado 1 dilim peynir zeytinyağı döküp yedim ekmek yemedim
Saat 15:00 3 kaşık pirinç pilavı ve üzerinde çok az tavuk ayran bunları yedim
Tabiki çok acıktım eve gelince de 17;30 2 adet milföy vardı onu yedim bugün başka bir şey yemiycem
2 litre su içtim
Afiyet olsun canım
Çok doğru yasaklar olmadan sürdürülebilir bir beslenme programı ile kalıcı ve sağlıklı bir diyet yapılabilir.
Afiyetler olsun canım3 Mart Pazar menüsü
Sabah 10:00
2 domates 1 biber kavurması, 2 haşlanmış yumurta, 6-7 parmak patates, 1 dilim peynir, 3 yeşil zeytin, 2 dilim ekmek, çay.
14.00 ara
Yarım bardak mandalina ve greyfurt suyu, kendim sıktım.
16.00 akşam
Fırında 1 tavuk, çeyrek kuru soğan, yarım domates, yarım kornişon. Tüm bunları çiğköfte lavaşına sarıp dürüm olarak yedim, yanında 1 bardak şalgam suyu.
16.15 atıştırmalık
15 adet çiğ badem
20.00 Kayısılı form çayı
Su 2 litre
1 saat yüzme 300 puan
M MinicikfztElhan Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?