- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunBizde salgına yakalandık heraldekızımında benimde midemiz bozuk ve ishal var
![]()
Ayağına sağlık canım ❤
Geçmiş olsun. Cidden bu sene hastaliklar bitmeyecek galiba. Hep ust uste tekrarliyorBizde salgına yakalandık heraldekızımında benimde midemiz bozuk ve ishal var
![]()
Yusyuvarlak69 kilodami tostombalak dedi Abu beni 103 ile görse ne derdi acaba![]()
Sağol canım sana daGüle güle kullan canım
Afiyet olsun kızlar![]()
Geçmiş olsun rabbim şifa versin aminBizde salgına yakalandık heraldekızımında benimde midemiz bozuk ve ishal var
![]()
Kaptanim pazartesi avantajı alacagizKarnım fena acıktı ama yemicem![]()
Naptin kiz nasil taniycaz seni. Yakana kirmizi gül takNick imi değiştim herkes şok olacak sabah![]()
Ben yüzümü gostermedimBurda bugün güzeller geçidi olmuş ama ben sadece 2 kişiyi görebildim![]()
Nereni gösterdinBen yüzümü gostermedim![]()
Çok ısrar geldi sen tombalak değilsin dediler profilim kırmızı elbiseli kız olacakNaptin kiz nasil taniycaz seni. Yakana kirmizi gül tak![]()
Bunun anısı ne peki ?Çok ısrar geldi sen tombalak değilsin dediler profilim kırmızı elbiseli kız olacak❤
Neyin canımBunun anısı ne peki ?
Yesene kıs Aaa yazık değil mi sanaKarnım fena acıktı ama yemicem![]()
Kırmızı elbiseli kızın ? Tostombalakannenin hikayesi varmış ya elbisenin hikayesini merak ettimNeyin canım
Aaaa ben görmedim kusura bakmaYaaaaaaaaaaa
Ben elbisemi gosterdim :)