Aç yatıp tok kalkmak iyi değil miydiGünaydın güzel hanımlar
Mutlu pazarlar olsun
Daha yeni yemek yemişim gibi karnım tok uyandım diyetisyen aç uyanman lazım diyor.
Bugün listeyi bıraktım tek günlük detoks yapiciiiim
Geçmiş olsun canımYatana kadar acıkırsam elma yerim demişim ne kadar masumum
M Minicikfzt Kaptanım dün gece bazı günahlara girdim ben, boğaz ağrısı öksürük hapşırık halsizlik hepsi birden üstüme geldi çorba dan sonra hala kendimi aç hissettim maalesefbeni askıya mı alsanız napsanız ramazanla mi gelsem yeniden aranıza bilemedim gerçekten takıma zarar vermek de istemiyorum ama ciddi hastalandım hani aç kalıp bağışıklığı düşürmek de istemiyorum halim olmadığı için sağlıklı beslenip tok kalmayı da başaramiyorum. Yoksa bir heves dün kabak çorbami yaptım hani üç dün iki kilo veririm rahat diye düşünüyordum ama hastalığı hesaba katmamistim. Ne dersiniz nasıl yapalım
Fişini çektim mizragi elime aldım istersen gitmeElhan abla benide şu 80 ler liginden fırlat bir yukarı 70 lere nolur yaaaa nolur cok istiyorumm bu hafta olmaz ama insa iki hafta icinde gideyim oraya çok sıkıldımm..
bu hafta emeeek kan ter haftası ilan ediyorum kendimee
bu hafta cordişimin listesini uygulamayı düsunuyorum ama her güne yumurta koyarak
@Cordelia
AminÇok çok çok şükür daha ağrısız güzel günlerin olsun
Kesin öyledir
Çok geçmiş olsun canım öncelik senin sağlığın tabi ki kendini aç bırakmaYatana kadar acıkırsam elma yerim demişim ne kadar masumum
M Minicikfzt Kaptanım dün gece bazı günahlara girdim ben, boğaz ağrısı öksürük hapşırık halsizlik hepsi birden üstüme geldi çorba dan sonra hala kendimi aç hissettim maalesefbeni askıya mı alsanız napsanız ramazanla mi gelsem yeniden aranıza bilemedim gerçekten takıma zarar vermek de istemiyorum ama ciddi hastalandım hani aç kalıp bağışıklığı düşürmek de istemiyorum halim olmadığı için sağlıklı beslenip tok kalmayı da başaramiyorum. Yoksa bir heves dün kabak çorbami yaptım hani üç dün iki kilo veririm rahat diye düşünüyordum ama hastalığı hesaba katmamistim. Ne dersiniz nasıl yapalım
Sonradan çocuklu olmak zorHayırlı sabahlar
Tabi ben uyanalı 2,5 saat oldu
Bebiş uyarttı, şimdi o uyuyor, olan bana oldu
Bende 60 olacağım ipi sıkı tutucam dahadaCanım Allahin izni ile buradayım yaza 60 olacağım inşallah. Bu hafta böyle olsun
Yaş gectimi ufaklık bakmak zor neyse az kaldı canları sağ olsun daHayırlı sabahlar
Tabi ben uyanalı 2,5 saat oldu
Bebiş uyarttı, şimdi o uyuyor, olan bana oldu
Bende bendeeeeeeeeYaza kadar ben de sana eşlik edip 60 olacağım inşallah
InsalhhhBebiş uyudu, çorabımı giydirene kadar uyanmazsa ayakucuna kıvrılırım
Ayyy oğlum küçükken ağladığımı bilirim hiç uyumazdı gece Allah yardımcın olsun canım benimBen besıge giremiyorum onu yanima aldım sonra kalktım cokngüzel uyuyordu dedim yerine koyayım vızıldadı az daha durdum oturdugum yerde yatakta yani kafam one dogru gidince anladım hala gece neyse koydum yerine 10 dk sonra geri uyandı emdi geri yattı bu gece kac saat uyudum bilmiyorum
Günaydın canımGünaydın
Dün erken yattım saati çıkarmıştım tam kaçtı bilmiyorum ama bence 1 gibi
2 güne iner canım sen halledersin ödemi
Allah daha daha iyi etsin canım sevindim senin adınaAmin
Bugünde fena deyilim aslında, giydirmeye gelecekler, giyerim, bikaç saat sonra çıkarırım
Bence en iyisi.Aç yatıp tok kalkmak iyi değil miydi
Aaa evet iyi bir şeymiş ben mi yanlış anladım acabaAç yatıp tok kalkmak iyi değil miydi
Allah şifa versin inşallahAmin
Bugünde fena deyilim aslında, giydirmeye gelecekler, giyerim, bikaç saat sonra çıkarırım
İnşallah öyle olurBende 60 olacağım ipi sıkı tutucam dahada
Yaş gectimi ufaklık bakmak zor neyse az kaldı canları sağ olsun da
Bende bendeeeeeeee
Insalhhh
Ayyy oğlum küçükken ağladığımı bilirim hiç uyumazdı gece Allah yardımcın olsun canım benim
Günaydın canım
2 güne iner canım sen halledersin ödemi
Allah daha daha iyi etsin canım sevindim senin adına
Teşekkür ederim canım. Kocama kızıyorum avm de alışveriş iyi geliyor
Ben de bu gece hiç uyumadım gibi canım saat 12 gibi uyudu 2 gibi uyandı bir daha hiç kendimi yatağa atamadım bile hep oturdum yataktaBen besıge giremiyorum onu yanima aldım sonra kalktım cokngüzel uyuyordu dedim yerine koyayım vızıldadı az daha durdum oturdugum yerde yatakta yani kafam one dogru gidince anladım hala gece neyse koydum yerine 10 dk sonra geri uyandı emdi geri yattı bu gece kac saat uyudum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?