İyi iyi çok değilO kadar çok geldi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi iyi çok değilO kadar çok geldi ki
Cok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Şifa olsun canım
Tartı günü ödül günü bir keremTartı günü değildi
aynisı aynısı yeminle bak daha saat 7.20 ya 5 bucukta uyandım daha da uyuyamadimHayırlı sabahlar
Tabi ben uyanalı 2,5 saat oldu
Bebiş uyarttı, şimdi o uyuyor, olan bana oldu
Hayırlı sabahlar fezocum. Bebiş ve sen sağlıkla tekrar uykuya dalın inşallah.Hayırlı sabahlar
Tabi ben uyanalı 2,5 saat oldu
Bebiş uyarttı, şimdi o uyuyor, olan bana oldu
Yaaa nasıl zarif güle güle kullan tatlış bayıldımCanım kendime bi bileklik daha aldım. Öyle içimden geldiEki Görüntüle 3395620
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım menü çok güzel
Yaza kadar ben de sana eşlik edip 60 olacağım inşallahCanım Allahin izni ile buradayım yaza 60 olacağım inşallah. Bu hafta böyle olsun
Ben de gelcem 60 olmayaYaza kadar ben de sana eşlik edip 60 olacağım inşallah
Ve böylece liste uzaaaar giderBen de gelcem 60 olmaya
Geç saat kahve yaptım, 2 yudum aldım, sesi geldi, uyusun diye yanında yattım, benimde uykum geldiaynisı aynısı yeminle bak daha saat 7.20 ya 5 bucukta uyandım daha da uyuyamadim
Bebiş uyudu, çorabımı giydirene kadar uyanmazsa ayakucuna kıvrılırımHayırlı sabahlar fezocum. Bebiş ve sen sağlıkla tekrar uykuya dalın inşallah.
Afiyetler olsun kaptanım, çok güzel menü.2 Mart Menü
8.00 Kahve
12.00 Bir simit, omlet , peynir , salatalık, ceviz, bir kayısı, bir çatal petek bal
13.30 Kahve
16.00 Yarum armut
19.00 Bir servis kaşığı haş et
İki litre su
@Minicikfzt
Öncelikle ilk hedefine ulaştığın için çok tebrik ederim canım, o yüzden menünü de yorumlamayacağım, afiyet olsun şifa olsun.@Mthn83 Elhan
Canım kaptanım bu akşam yemeğim benim ödüllü oldu ilk hedefim olan 65 e ulaştığım için 9.5 kiloma bay bay dedim geri gelmemeleri üzerine
Kahvaltı
Benim karısık yumurtalarım var yoğurt kabartma tozu otlu motlu bişey börek gibi puf puf oluyor
1 dilim tbe ballı kaymaklı (kaymak yaptım da hayatımda ilkkez)
Ara kayısı cevız iki şer tane
Akşam bir adet hamburger 3-5 tane patates ayran
Ara çay
Ara kahve
Diğer günlerde mis gibi sağlıklı görüşmek üzere
Afiyet olsun, bence de çok yememişsin. Sadece suyu az görüyorum.2 Mart cumartesi
11:30
1,5 dilim ekmek
Et
Salatalık, paprika
Bişey daha var sanki, hatırlamıyorum, bir yandan bebeğe, diğer yandan kediye bişeyler verince unuttum sanki
14:00
Kavun
Torunlarla meyve partisi yaptık, onlar çeşitli, ben tek çeşit yedim
18:30
Peynirli brokoli
Bikaç patates kızartması, acı sosla
1 lt zencefil, limon
Yarım lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Elhan . @Minicikfzt
Afiyet olsun canım, güne hafif başlamışsın. Umarım devamı da böyle gelsin.Pazar kahvaltısı iş yerinde yapıldı.Sizlere keyifli bol sohbetli pazar kahvaltıları dilerim
06:00
1 fincan yeşil çay
3 dl.peynir
1 küçük muz
8 fındık
4 kepekli galeta
Afiyet olsun canım güzel menü.2 Mart Cumartesi Menusu
7.30 yarım dilim ekmek bir dilim peynir
10.00 4 ceri domates, 4 salatalık, 1 dilim kıymalı börek, 4 siyah zeytin
12.00 3 yk kusbası etli menemen
15.00 çeyrek muz
18.00 1 kase meecimek corbasi, 2 bardak ayran
Su 2 lt
spor
3742 adım
Toplam spor :372 puan
@Minicikfzt
@Cordelia
Elhan
Eki Görüntüle 3395860
Oooo demek şanslıyım, onu geçmek bir yana da hemen üst lige çıkmak iyi gelecek bana. Gelsin 8lerrrr60kiloyum izinli bu avantajı iyi degerlendirirsen bir sonraki sıra bile senin olabilir