- 30 Ocak 2013
- 29.331
- 43.872
- 798
Hoşbuldum canım9 lara Hoşgeldintebriklerrr canım.
Geçen Cumartesi: 67.60Eki Görüntüle 3395452
Ne kadar zekiyim geçen cumartesiyi not etmemişim şu anda hiç hatırlamıyorum
Bu cumartesi 67
Elhan Cordelia
Kusum sen de yanlış yazdın ahaha benim kilo hep yanlış assfGeçen Cumartesi: 67.60
Bugün: 60.0
Fark: -600 gr
Kirp fotoyu kuzumFoto yükleyemedim olmuyor but yüksek geliyor sanki
Çektiğin fotoğrafın ekran görüntüsünü al kenarlarını kirp tekrar yüklemeyi dene .Foto yükleyemedim olmuyor but yüksek geliyor sanki
Bildirim yapar ve artiysa takımı daha çok zarar görür. Bir de aç kalmasın disardaGeçmiş olsun acil şifalar dilerim canım.
Kahvaltı yapmadiysan 14.00' e kadar bekleyebilirim.
Bildirim yapamazsan hesaplamalarda takımın zarar görecek.
Okulda işitme tarama testinde gecemedi canim. İkincisini gelip yaptılar ikincisinde de geçememiş. Yapılırken yanında idim. Sessiz ortamda sağladım ama bazı sesleri duyamamis. İki üç gündür onunla uğraşıyoruz. Orta kulak iltihabı olabilir denildi. Çünkü doğduğunda sıkıntı olmamıştı. İki kere girdi çünkü teste. Eğer orta kulakta sıkıntı varsa tüp takılacak denildi.bir doktor sıkıntı yok dedi. Biri var diyor biri yok diyor. Kafam allak bullak oldu.Çok geçmiş olsun canım
Doğum günün kutlu olsun canımmm nice güzel, mutlu, huzurlu, keyifli, sağlıklı yaşların olsun
Geçmiş olsun kızına canım
Ne var kulağında, ağrı mı?
Abla yine özelden mi aticam tartiyiZeynebim hangi sahillerde arzi endam ediyorİzmir miydi
Hoşgeldin nasılsın? kaç oldun acaba?Selamlar ben döndüm bir türlü giremedim sıkıntı yaşadımElhan kaptanım bu hafta tekrar gelebilir miyim
Teşekkürler canımTebrikler canım, kızın için acıl şifalar diliyorum
Tebrikler canım
Yok canım sayfaya atıyoruz.Abla yine özelden mi aticam tartiyi
Geçen cumartesi günü : 100.25 kg
Bugün : 99.2 kg
Fark : - 1.05 kg
Elhan Cordelia serap911
Eki Görüntüle 3395460
Çok geçmiş olsun canım.Okulda işitme tarama testinde gecemedi canim. İkincisini gelip yaptılar ikincisinde de geçememiş. Yapılırken yanında idim. Sessiz ortamda sağladım ama bazı sesleri duyamamis. İki üç gündür onunla uğraşıyoruz. Orta kulak iltihabı olabilir denildi. Çünkü doğduğunda sıkıntı olmamıştı. İki kere girdi çünkü teste. Eğer orta kulakta sıkıntı varsa tüp takılacak denildi.bir doktor sıkıntı yok dedi. Biri var diyor biri yok diyor. Kafam allak bullak oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?