Günaydın canımGünaydın canlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın canlar![]()
Teşekkür ederim aslında mide değil de migren sorunum var şiddeti artınca mideme vuruyor. Ben de yeni okudum sizin mesajı siz de midenizden rahatsızmışsınız çok geçmiş olsun daha iyi misiniz şimdiGeçmiş olsun canım sendede mu mide sorunu var çok geçmiş olsun
Diyet listeni altınlı favorilere eklemek lazım.Evet tatlım. Ama yağdan 1.700 gitmiş.![]()
Tebrikler kuzucumGünaydın
Bol kilo vermeli bir gün diliyorum hepimize
Kizlar bugün benim doğum günüm
Dün bugün için daha iyi bir kilo görmüştüm ama akşam yemeği yemeden dışarı çıktık.Eve geldiğimizde saat 8.30 du çok acikmistim yine semoote yaptım,bu sebeple bu sabahki kilodayım.Ana yine de mutluyum
Geçen hafta : 74.7 kg
Bu hafta : 74 kg
Fark : 0.7 kg
Evet bugün suyu artırcam inşallah havalar da ısındı burda çünkü susuzluk çekiyor olabilir vücudum haklısın hocamGeçmiş olsun canım.Migren ağrısı mideyi çok kötü etkiliyor. Bol su içmek lazım.
Tebrikler canımEki Görüntüle 3395436
Günaydınlarserap911
Elhan
Cordelia
Salı günü 74.80 çıkmıştım
Bugün 73.95 çıktım
Fark 0.85
Ama salı günü nasıl çıkarım bilmiyorum yarın güne gitcem ve haftasonu evde kahvaltı haftaiçi birlikte yapamadığımızdan bizim için önemli yani haşlanmış yumurta ile geçirmiyorum maalesef![]()
Neden bacaklar ağrıyormus peki bir teşhis kondu mu çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah1 seneyi aşkındır bacaklarda zaman zaman çok şiddetli ağrı çekiyor, dayanıyorum, hafif başım ağrısa yatağa düşüyorum
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim![]()
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinTeşekkür ederim aslında mide değil de migren sorunum var şiddeti artınca mideme vuruyor. Ben de yeni okudum sizin mesajı siz de midenizden rahatsızmışsınız çok geçmiş olsun daha iyi misiniz şimdi
Sagolasin fezamÇok geçmiş olsun![]()
Canım kankim çok sagolasin pasta ve süt e bağlıyorum bakalımTatlım takımı zora soktum düşüncesini unut. Genel itibariyle hafta içi menülerin güzeldi. Dün akşam ince bir dilim pasta da abartı değildi. Ödem sorunu yaşıyoruz bence. Normale dönmesini ümit ediyorum. Bir de bunun için üzülme mide zaten fena![]()
Bende sen gibiyim 65 ile 64 gidip geliyorum
Oyyy kıyamam sana benBen bebekli bir kadınım![]()
Tebrikler canım
Tebrikler canım günde sağlıklı olanlardan az az yeEki Görüntüle 3395436
Günaydınlarserap911
Elhan
Cordelia
Salı günü 74.80 çıkmıştım
Bugün 73.95 çıktım
Fark 0.85
Ama salı günü nasıl çıkarım bilmiyorum yarın güne gitcem ve haftasonu evde kahvaltı haftaiçi birlikte yapamadığımızdan bizim için önemli yani haşlanmış yumurta ile geçirmiyorum maalesef![]()
Mutlu yaşlar dilerim tebrikler tartı sana güzel bir hediye vermişGünaydın
Bol kilo vermeli bir gün diliyorum hepimize
Kizlar bugün benim doğum günüm
Dün bugün için daha iyi bir kilo görmüştüm ama akşam yemeği yemeden dışarı çıktık.Eve geldiğimizde saat 8.30 du çok acikmistim yine semoote yaptım,bu sebeple bu sabahki kilodayım.Ana yine de mutluyum
Geçen hafta : 74.7 kg
Bu hafta : 74 kg
Fark : 0.7 kg
Offf migren de çok fena geçmiş olsun Allah şifa versin canım benim bende iyiyim şimdi çok şükürTeşekkür ederim aslında mide değil de migren sorunum var şiddeti artınca mideme vuruyor. Ben de yeni okudum sizin mesajı siz de midenizden rahatsızmışsınız çok geçmiş olsun daha iyi misiniz şimdi
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah1 seneyi aşkındır bacaklarda zaman zaman çok şiddetli ağrı çekiyor, dayanıyorum, hafif başım ağrısa yatağa düşüyorum
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim![]()
Omurilikte damar tıkanıklığı var, geçen sene felç geçirdimNeden bacaklar ağrıyormus peki bir teşhis kondu mu çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah![]()
Çok teşekkür ederim canımSagolasin fezam
Canım kankim çok sagolasin pasta ve süt e bağlıyorum bakalım
Bende sen gibiyim 65 ile 64 gidip geliyorum
Oyyy kıyamam sana ben
Tebrikler canım
Tebrikler canım günde sağlıklı olanlardan az az ye
Mutlu yaşlar dilerim tebrikler tartı sana güzel bir hediye vermiş
Offf migren de çok fena geçmiş olsun Allah şifa versin canım benim bende iyiyim şimdi çok şükür
Çok geçmiş olsun kendine çok dikkat etmen lazım beslenmeye özen göstererek çok doğru bir şey yapmışsın bence sağlığın içinOmurilikte damar tıkanıklığı var, geçen sene felç geçirdim
Diyet listeni altınlı favorilere eklemek lazım.Çok güzel ilerliyorsun maşallah.
![]()