Zeynebim hangi sahillerde arzi endam ediyorGunaydinlar
Bugun tarti gunu ben gece regl oldum yapilirmi bu
Kizimi kursa birakip ordan sahile yuruyuse sonra tarti bildirecegim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynebim hangi sahillerde arzi endam ediyorGunaydinlar
Bugun tarti gunu ben gece regl oldum yapilirmi bu
Kizimi kursa birakip ordan sahile yuruyuse sonra tarti bildirecegim.
Hafifledi demek isterdim ama gece iyiyken sabah gözümü yine ağır bir migrenle açtım ve yine istifra ettim maalesef neden böyle oldum anlamadım çok teşekkür ederim sorduğunuz içingeçmiş olsun canım migren ağrın hafifledi mi
Benim yapacağım şu şekildeÇok geçmiş olsunRica etsem bu kabaklı çorbanın tarifini paylaşırmısınız.Günde kaç kez içiliyor bide sadece çorbamı yoksa yanında başka şeylerde varmı kaç gün yapılıyor.
Geçmiş olsun canım sendede mu mide sorunu var çok geçmiş olsunHafifledi demek isterdim ama gece iyiyken sabah gözümü yine ağır bir migrenle açtım ve yine istifra ettim maalesef neden böyle oldum anlamadım çok teşekkür ederim sorduğunuz için
Benim yapacağım şu şekilde
1 soğanı zeytinyağında kavurup üzerine 2 kabak ve 1 havuç doğrayıp soteleyip sonra 5 su bardağı su ekleyip akşam yemeği yerine bu çorbayı içmek yanında ben salata yaparsam salata da yerim muhtemelen
Ama bir kabak detoksu daha var onda kabağı rendeleyip yoğurt ceviz dereotu ile buluşturuyorlar meze gibi onu tüketiyorlar 3 gün akşam yemeği niyetine. Başka zaman bunu da yapabilirim. Şu an hastayım boğazım da kötü sıcak bir şeyler içmiş olayım diye çorba şeklinde yapacağım
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar gece hiç uyuyamadım midem bi kaç gündür eror veriyordu gece kötü oldu 1 bardak ılık süt içtim tahin yedim balon gibiyim![]()
Tatlım takımı zora soktum düşüncesini unut. Genel itibariyle hafta içi menülerin güzeldi. Dün akşam ince bir dilim pasta da abartı değildi. Ödem sorunu yaşıyoruz bence. Normale dönmesini ümit ediyorum. Bir de bunun için üzülme mide zaten fenaGeçen Cumartesi 64.9
Bu hafta 65.8
Artı900 grm çok üzgünüm kaptanım takımımızı zora soktum
Elhan
Cordelia Eki Görüntüle 3395426
Bugün arada kaynar bu paylaşım ama siz hiç kendinizde gozlemlediniz mi
Adamın anlattığı çok güzel. Hepimizde az çok kolesterole yatkınlık var. Ufak bir oynama büyük bir çözüm olabilir![]()
Eki Görüntüle 3395422
Geçen Cumartesi: 67.20
Bugün: 66.85
Fark : -350 gr
serap911
Cordelia
Hedefine ağır ağır ilerleyen bir kaplumbağa
![]()
Teşekkür ederim bitanemtebrikler canım kaptanım
![]()
Geçmiş olsun canım.Hafifledi demek isterdim ama gece iyiyken sabah gözümü yine ağır bir migrenle açtım ve yine istifra ettim maalesef neden böyle oldum anlamadım çok teşekkür ederim sorduğunuz için
1 soğanı zeytinyağında kavurup üzerine 2 kabak ve 1 havuç doğrayıp soteleyip sonra 5 su bardağı su ekleyip akşam yemeği yerine bu çorbayı içmek yanında ben salata yaparsam salata da yerim muhtemelen
Ama bir kabak detoksu daha var onda kabağı rendeleyip yoğurt ceviz dereotu ile buluşturuyorlar meze gibi onu tüketiyorlar 3 gün akşam yemeği niyetine. Başka zaman bunu da yapabilirim. Şu an hastayım boğazım da kötü sıcak bir şeyler içmiş olayım diye çorba şeklinde yapacağım
Tebrikler bitanem
1 seneyi aşkındır bacaklarda zaman zaman çok şiddetli ağrı çekiyor, dayanıyorum, hafif başım ağrısa yatağa düşüyorumHafifledi demek isterdim ama gece iyiyken sabah gözümü yine ağır bir migrenle açtım ve yine istifra ettim maalesef neden böyle oldum anlamadım çok teşekkür ederim sorduğunuz için
Bugün arada kaynar bu paylaşım ama siz hiç kendinizde gozlemlediniz mi
Adamın anlattığı çok güzel. Hepimizde az çok kolesterole yatkınlık var. Ufak bir oynama büyük bir çözüm olabilir![]()
Tebrikler ElhanimEki Görüntüle 3395422
Geçen Cumartesi: 67.20
Bugün: 66.85
Fark : -350 gr
serap911
Cordelia
Hedefine ağır ağır ilerleyen bir kaplumbağa
![]()
Ben de tebrik ederim bitanemi