- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Cuma ödülü yok ama yarın yapabilirim dengelersem. Cumartesi tartılıyoruz kuzumAaa Bugün cuma ödülün olsun cordiişş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma ödülü yok ama yarın yapabilirim dengelersem. Cumartesi tartılıyoruz kuzumAaa Bugün cuma ödülün olsun cordiişş![]()
Niye ki canımRabbim sen koru![]()
Afiyet olsun canım
Hahaha evetİnşallah güzel sonuçlar olur canım
Afiyet olsun canım
Güzel menü
Koltuk sevdası işte
Canım hem genetik diyor genetiği yenmeye çalışıyor. Valla şu plates olayından önce benim popoda kas olduğunu sanmiyordum. Şuan attığım her adımı hissediyorum
Güle güle kullan canım. Sen eri oda paralansin
Afiyet olsun canım![]()
Yarın tartı günü burgurda mercimek te şişkinlik yapar bence. İkisi bir arada kombo şişkinlikNiye ki canım
Aaa evet herkese dokunmuyormus 6 kaşık yemisti bir şey olmaz inşallahYarın tartı günü burgurda mercimek te şişkinlik yapar bence. İkisi bir arada kombo şişkinlik![]()
Burgur yerken dikkat etmek gerekYarın tartı günü burgurda mercimek te şişkinlik yapar bence. İkisi bir arada kombo şişkinlik![]()
İnşallahAaa evet herkese dokunmuyormus 6 kaşık yemisti bir şey olmaz inşallah![]()
Yarın-3 kilo gelir inşallah
İnşallah bozmam ya bu haftayı 0 kaçamak geçirdim ki canım neler istedi nelerAfiyet olsun canımah bu regl gecikmesi
2 hafta gecikme ile +1 çıkmıştım hiç moralini bozma
Ananasta çok güzel ödem atıyor deneyebilirsin. -3mu ahhaah keskeeeeeYarın-3 kilo gelir inşallah
Ben şu ödemi mucize olsa atsam keşke. şimdi yeşil çay yapayım maydanoz limon yiyeyim. Bi de dua edeyim![]()
Eger bu hafta kacamaksiz da regl olduktan sonra o kadar kilo gidecekkki emin ol şuan vücudun hep ödemİnşallah bozmam ya bu haftayı 0 kaçamak geçirdim ki canım neler istedi nelersalı sabit çıkmıştım cumartesiye kadar olurum zaten demiştim ama yok gelmedi doğum sonrası düzensizlik olması normalmiş galiba. Olacak gibi şiş olmam ve ağrım olmasa önemli değil ama işte
yine de mutluyum dayanıyorum tatlı krizlerine regl olunca görürüm elbet faydasını
Aaaa iyimiş durumlar değişmiş ozaman bende diyorum bazisı niye cumartesi ediyoCuma ödülü yok ama yarın yapabilirim dengelersem. Cumartesi tartılıyoruz kuzum![]()
Afiyet olsunİyi Akşamlar Arkadaşlar
1 Mart Cuma Beslenme Listem
Elhan
Sabah 10:00
3 dl.peynir
8 fındık
Çeyrek Avakado
4 kepekli galeta
1 küçük muz
1 fincan yeşil çay
Öğlen 14:00
1 incir