- 23 Haziran 2019
- 9.256
- 41.936
- 548
Önce seni çok iyi anladığımı söylemeliyim şeker bağımlılığı konusunda. Tam senin kurduğun cümleler geçerdi kafamdan eskiden. Bana kırılma lütfen ama gerçekten kafanda “ben sağlıklı besleneceğim ve ideal kiloma düşeceğim” cümlesini net oturttuğuna emin misin? Çünkü ben defalarca öyle yaptığımı sandım diyetisyene başladım evde Leslie falan başladım amaaaa herşey tatlı canım isteyene kadardı. Diğer yiyecekleri direk eleyebilirim ama tatlıyı yapamıyordum. Şimdi şimdi fark ediyorum gerçekten kafamda kesin karar vermemişim meğer. Şimdi de canım tatlı istiyor ama aklım sağlıklı tatlı düşünmeye başlıyor.Bende bu aralar depresyondayım kacamaklarim var hergun öküzden katılamıyorum sporda yapmıyorum valla artık saldım gitti diyorum tam sonra iyiki diyetisyene gidiyorum diyorum beni zorluyor tartı günleri buraya adapte olamıyorum valla iki arada bir derede kaldım aslında biraz kilo verenleri gördükçe moralim bozuluyor benim oda etkiliyor buraya girmememi kıskançlık değil çok mutlu oluyorum sizler adına hatta helal be diyorum ama kendime çok yükleniyoruz ben niye yapamıyorum diye kızıyorum kendime sürekli menulerim hep kacamakli yazamıyorum 1 hafta bile kacamaksiz geçiremiyorum kaçamak yapmasam kilo verecem ufak tefek ama etkileri büyük
Bugün menümü yazacam çok dikkat edecem o yüzden size karşı sorumlu hissediyorum büyük emek var hepinizde motivasyonum yüksek ama şeker bağımlılığım daha çok sağlıklı beslenmeye geçtim güzel besleniyorum ama tatli bağımlılığını aşamıyorum
Vaktim olmadığından evde sağlıklı tatlilarda yapamıyorum
Anladım ben karakter olarak zora gelemiyorum .
Bu çok kötü bisey üstüme yapışan bir tembellik mi yasam enerjisi düşüklüğü mu bilmiyorum ama ramazan ayı manevi olarak iyi geleceğini düşünüyorum. Diyetisyenle yollarımı ayıracak ramazanda çünkü kilo vermek imkansiz sadece kilo almamaya dikkat edeceğim
Uzun oldu vaktinizi aldım çok güçlü kadinlarsinoz kendinizi alkislayin
Lütfen iyice düşün kendine çok dürüst ol kesin kararlı değilsen biraz zaman ver kendine karar verdiğin zaman anlayacaksın zaten.
Umarım bana kırılmazsın