Muhteşem sporMenüm
Saat 13 de kıyma sote salata tam buğday pena makarna
Saat 16 da 1 dlm peynir 2 Kabe hurması
Akşam 18.30 yeşil fasulye yoğurt
Su 1lt
Spor 40 dk pilates+ 15177 adım
Hala mutfakta uğraşıyorum
Listeme uydum şifa olsun
Afiyet olsun29 Şubat menüm
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı : 2 dilim uno denge kızarmış ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, peynir, kırmızı biber 2 çeri domates
Ara: 2 dilim tarçınlı ananas, 3 adet ceviz, 3 kare şekersiz tatlandırıcılı Çukulata
Akşam 19:30 3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü, karnabahar, brokoli salatası
2 gün daha yürüyüşe çıkamayacağım galiba kendimi iyi hissetmiyorum bugün evdeydim. cumartesi sabah veya pazar sabahı çıkarım çok soğuk olmasa
Bende yumurta yemesem karnım doymuyorYok bende olmuyor killa haşlanmış yumurta olcak tok tutması için
Var ama kırmızı et sevmiyorum sadece kıyma olursaÇok bilmişlik yapayım
Akşama kadar hareketlilikle yediğimiz herşey dolaşıma bı şekilde giriyor canım. Akşam ki çorba ekmek grubu pilavda öyle garnitür içindekilere nişasta grubu yani akşam ağır bı menü olmuş aslında.
Erken kapatmissin bu büyük bir artı olacaktır inşallah
Bende de vardı bugün makarna
Himm ekmekli bir menü
Doyurucu oldu mu
Bol protein
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kayısı çayına dikkat et bağımlılık yapıyor bagirsaklarda
Final muhteşem olmuş
Kasların proteine ihtiyacı yokmu kuzum
Menü çok güzel afiyet olsun29 Şubat menüm
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı : 2 dilim uno denge kızarmış ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, peynir, kırmızı biber 2 çeri domates
Ara: 2 dilim tarçınlı ananas, 3 adet ceviz, 3 kare şekersiz tatlandırıcılı Çukulata
Akşam 19:30 3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü, karnabahar, brokoli salatası
2 gün daha yürüyüşe çıkamayacağım galiba kendimi iyi hissetmiyorum bugün evdeydim. cumartesi sabah veya pazar sabahı çıkarım çok soğuk olmasa
Pazartesi çarşamba sporun yok canımBen hangi günler spor gönderdim hatırlamıyorum
Aynı ben sabah yumurta akşam yoğurt bunlar fix olacak bendeBende yumurta yemesem karnım doymuyorbazen akşamlarıda yiyorum yada yumurtalı bir yemek oluyor mesela
Sağol canımAfiyet olsungeçmiş olsun
Afiyet olsunMenüm
Su 1lt
Listeme uydum şifa olsun
Yoğurdu ben ihmal ediyorum halbuki evde mayalanmış yoğurt varAynı ben sabah yumurta akşam yoğurt bunlar fix olacak bende
Canım köfte yap at dolaba. Sulu köfte yap tavuk köfte balık köfte hem hazır olur elinin altında hem sevdiğini düşünüyorumVar ama kırmızı et sevmiyorum sadece kıyma olursaama tavuk çok severim
Hemen atayimPazartesi çarşamba sporun yok canım
haklısın canım. son günlerde menülerim hepten koptu toparlayamadım. yoğunum biraz bunun da etkisi var ve iştahım çok açık. şekerim düşüyor karbo yeme isteği fazla. listede olduğumdan da stres yaptım iyice.Afiyet olsun canımİki dilim börek tercih etmeyebilirdin. Karbonhidratsiz beslenmeye özen gösterdiğinde güzel eksi geliyor farkındaysan
Ayyy keşke bizde de olsa bayılırımYoğurdu ben ihmal ediyorum halbuki evde mayalanmış yoğurt var
Köfte yapmıştık annemle buzluğa koymuştuk herşeyi yemek lazımCanım köfte yap at dolaba. Sulu köfte yap tavuk köfte balık köfte hem hazır olur elinin altında hem sevdiğini düşünüyorum
Ayaklarım agrıyor bence 10 binin üstü çünkü evde 7 saatir dolanıyorumAfiyet olsunharika spor
platese yeni başladın dimii ne kadar iyi Gelicek sana biliyormusun sporuna bravoooMenüm
Su 1lt
Listeme uydum şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?