Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı ara içiyordum ben arkadaşa diyetisyeni önermiştiİyi akşamlar arkadaşlar aranızda mate çayı içen varmı
Tadı nasıl banada diyetisyen yazmış bugün ödemmi attırıyorBı ara içiyordum ben arkadaşa diyetisyeni önermişti
Evet evet ödem için öyle kötü bir tadı yoktu içilir her türlüTadı nasıl banada diyetisyen yazmış bugün ödemmi attırıyor
Sagol canimCanım afiyet olsun az değil mi️
️
️
️
️
![]()
Sen ne dersen abla takilmam sağda soldaPlana sadık kal bir gün de her şey değişecek![]()
Bence başka yerlerde takilmamalisin kuzum![]()
Nesfit ve ekmeği canlandiramadim gözümde
Vayy menüye bak arkadaş
Kalabalık görünüyor ama güzel. Herşeyden korktuğumuz için çikolata gözüme göründü afiyet olsun canım
Patlıcan salatasıni bende severim. Turşu doğrayarak hemdeMenüm şöyle
Sabah
1 kaşık helva okulda bi arkadaş getirmişti
Öğle
Patlıcan salatası
Salata
Akşam
Patlıcan salatası çok az
1 büyük kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
1 dilim siyez ekmek
2 dilim peynir
Spor bugün yok
Su 2 lt
Vücut dengesinde sorunlar yapıyor deniyor ama 3 hafta uzun bir süre değil kim takip edecekBu arada yarından itibaren 3 haftalık ketojenik diyete gireceğim zor bir diyet ama becerip yapabilirsem 3 haftada 5 kilo gider sporla beraber
Okurken iç içe geçmiş alıntı yaptığımda darmadağınık çıkıyor yazılar29.02.2024 Perşembe Listesi.Elhan 09:00 Sabah: 3 dl.peynir 3 ceviz. 1 dl.t.b.ekmeği. 1 kupa yeşil çay. 15:00. Öğlen: 1 kase yoğurt tarçınlı 18:00 Akşam. 1 kase bakla. 1 bardak ayran. 1 dl.t.b.ekmeği. 22:00 gibi Türk kahvesi
Cordelia 20 dak .yürüyüş yapıldı 20 dak.andulasyona girdim.
serap911 8 bardak su içildi
Afiyet olsun canımElhan
serap911
Bugün menüm
Kahvaltı çeyrek avokado 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta hepsini harç yaptım 1 dlim tbe üzerine fırından alıp kestiriyorum dilim uzun
Ara kahve lifalif
Akşam yemeğinden önce acıktım 1 bardak kefir 3 yk nohut
Akşam 18:30 yulaf lapası (sütle) üzerine 1 kaşık bal 3 adet çilek ve biraz ananas dilimledim
Su bugün az içtim 1 litre yatana kadar içmeye devam edicem![]()
Canım ortadan 2 ye bol. Yuvarlak Trabzon ekmeği gibi değilmiBu arada ben tam buğday ekmeğini fırından alıyorum biraz uzun marketteki gibi kare değil bu kaç dilime bedel oluyor bunların çiftli ve teklisi oluyor ben tekli olandan alıyorum küçük boy yuvarlak
Afiyet olsun29.02.2024 Perşembe Listesi.Elhan 09:00 Sabah: 3 dl.peynir 3 ceviz. 1 dl.t.b.ekmeği. 1 kupa yeşil çay. 15:00. Öğlen: 1 kase yoğurt tarçınlı 18:00 Akşam. 1 kase bakla. 1 bardak ayran. 1 dl.t.b.ekmeği. 22:00 gibi Türk kahvesi
Cordelia 20 dak .yürüyüş yapıldı 20 dak.andulasyona girdim.
serap911 8 bardak su içildi
Tadı nasıl banada diyetisyen yazmış bugün ödemmi attırıyorBı ara içiyordum ben arkadaşa diyetisyeni önermişti
Evet ama küçük yuvarlak tekli olandanCanım ortadan 2 ye bol. Yuvarlak Trabzon ekmeği gibi değilmi
Sağol canımAfiyet olsundaha dün bakla diyordum çok severim
![]()