- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25.796 adım.12 bin adımdayım daha çookkkk var![]()
4 kare baklava mı?4 kare baklavayi eritmeye calisiyorumniyet etmeyince Boyle izin gunumdu yarin yine sekersiz gunlere devam
![]()
Dun menude paylasmadin4 kare baklavayi eritmeye calisiyorumniyet etmeyince Boyle izin gunumdu yarin yine sekersiz gunlere devam
![]()
Bugunmu yedin egerki bugun yediysen 5bin adim cezasi cunku dün yoktu4 kare baklavayi eritmeye calisiyorumniyet etmeyince Boyle izin gunumdu yarin yine sekersiz gunlere devam
![]()
Yolla gitsin canimZipzip- şu menu konusunda olsun takima ugramayanlar yada oylesine burasini menu yazip cikiyorum diyenleri yollucam haberin olsun bastilar bana gene hadi diyorum yazmayim bisey ama olmuyor kimsede sorumluluk yok
O iş bende ozaman not aliyorum hemenYolla gitsin canim
Burasi sorumluluk isteyen bir yer herkes gidip kendine gunluk acabilir
İyiyim eski kaptancım sen nasılsın buralar çok değişmiş sankiSelam canim nasilsin![]()
Hosgeldin canim nasilsin
Buralar cok degisti takimi kapattik 1 aydan fazla olduİyiyim eski kaptancım sen nasılsın buralar çok değişmiş sanki
Aldım aldım kiloları(duygusal yeme bozukluğu oldu) baktım irade bozulmuş tekrardan geldim kabul ederseniz tabi![]()
10 tane yardim dee sanki sogudum bu aralar tatlilardan niyet etkili oldu4 kare baklava mı?![]()
Bugun yedim walla 11 bin adim attim tempolu simdidenBugunmu yedin egerki bugun yediysen 5bin adim cezasi cunku dün yoktu
Hoşbuldumm iyiyim sizleri sormalıHosgeldin canim nasilsin![]()
Yaa öyle mi.. en son burdan ayrılırken 77-78 arasıydım su an kaçım tartılmıyorum bile en son 95 timBuralar cok degisti takimi kapattik 1 aydan fazla oldu
Hosgeldin yeniden kac kilo aldin sen cok almamissindir yine
Ozamam 5bin daha adim atarsin ceza olarak cuma günü harici ödul yapmıyoruz kaldiki 2dilim degil 4dilim yemissinBugun yedim walla 11 bin adim attim tempolu simdiden