Dogruyu anlatayim Herkes uyudu kanepeye uzandim okumaya basladim yazanlari keske bastan yazsaumisim tlfn gögsumde uyuya kalmisim usuyunce kalktim sonra da yazmadigimi unuttum utanma emojisi hangisiDun menude paylasmadin
Buradan ayrilma senn potansiyelsin kilo alimindaYaa öyle mi.. en son burdan ayrılırken 77-78 arasıydım su an kaçım tartılmıyorum bile en son 95 tim
O zaman yarin tartilarak basla canimYaa öyle mi.. en son burdan ayrılırken 77-78 arasıydım su an kaçım tartılmıyorum bile en son 95 tim
Bi başlasam sonrası kolay oluyor sırf o yüzden geldim desteğe ihtiyacım var.. burda tartılınca bi de birbirimizi motive edince gerçekten işe yarıyor gördümO zaman yarin tartilarak basla canim
Burda yarisma gibi ilerliyoruz
Takimi ikiye bölüyoruz mavi ve kirmizi takim
Adim yarisi yapiyoruz
Eminim ki baslarsan yine cok guzel kilo verirsin
Evet zayıf gözüküyorsun kapalımısın kapalıysan üstüne ne renk sal takcan ben kapalıyımWooawww maşallah süper görünüyorsun
Baktımda eski mesajlara bence sen yaparsin eski gunlerdeki gibiBi başlasam sonrası kolay oluyor sırf o yüzden geldim desteğe ihtiyacım var.. burda tartılınca bi de birbirimizi motive edince gerçekten işe yarıyor gördüm
Tamam canim
Suanda saat 18 30 23.619 dayım25.796 adım.
Karıştı hatlarEvet zayıf gözüküyorsun kapalımısın kapalıysan üstüne ne renk sal takcan ben kapalıyım
İnşallah ya eski günler nasıl güzeldi fit tarifler sporlar derken şahane gidiyordu.. pandemi de iki küçük çocuğumla resmen eve tıkıldık kaldık arabamız da yoktu o dönem yasaklar hat safhadaydı sıkıntıdan yemeye verdim kendimi tabi düzen bozuldu derken kilolar yavaş yavaş alındı..Baktımda eski mesajlara bence sen yaparsin eski gunlerdeki gibi
Hadi ozaman yeniden burda başla hepimiz yaptık o hatalari canimİnşallah ya eski günler nasıl güzeldi fit tarifler sporlar derken şahane gidiyordu.. pandemi de iki küçük çocuğumla resmen eve tıkıldık kaldık arabamız da yoktu o dönem yasaklar hat safhadaydı sıkıntıdan yemeye verdim kendimi tabi düzen bozuldu derken kilolar yavaş yavaş alındı..
Gecmis olsun nasılsınızKizlar kizim iki gundur hafif ishaldi,disten dolayi oldugunu dusjndum,bu sabah kusma da eklenince hastaneye geldik,doktor kaka idrar bakariz sonuca gore yatis ya da ilac teravisi dedi,yatis deyince cok korltum insallah onemli bir sey cikmaz
2 yil dolmak uzere canimUlan bende eskimisim be
Burda da cok egleniyoruz canim ayni şekilde devam ediyoruzİnşallah ya eski günler nasıl güzeldi fit tarifler sporlar derken şahane gidiyordu.. pandemi de iki küçük çocuğumla resmen eve tıkıldık kaldık arabamız da yoktu o dönem yasaklar hat safhadaydı sıkıntıdan yemeye verdim kendimi tabi düzen bozuldu derken kilolar yavaş yavaş alındı..
Aynen canim menu ve spor devam ediyoruzGünlük menü spor paylaşıyoruz yine demi canımZipzip-
Bu adimlari görup 11 binden utandim disari cikiyorumSuanda saat 18 30 23.619 dayım
Yine cok guzel bir menu afiyet olsun23.10.2021 Cumartesi yitikşifa 9. Günüm
Menüm
Sabah 10.20 de
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12.20
2 yumurtalı omlet
1 salatalık
Ara öğün
1 sade soda
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2938692
2,5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?