Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa öyle mi.. en son burdan ayrılırken 77-78 arasıydım su an kaçım tartılmıyorum bile en son 95 tim
O zaman yarin tartilarak basla canim
Burda yarisma gibi ilerliyoruz
Takimi ikiye bölüyoruz mavi ve kirmizi takim
Adim yarisi yapiyoruz
Eminim ki baslarsan yine cok guzel kilo verirsin

O zaman yarin tartilarak basla canim
Burda yarisma gibi ilerliyoruz
Takimi ikiye bölüyoruz mavi ve kirmizi takim
Adim yarisi yapiyoruz
Eminim ki baslarsan yine cok guzel kilo verirsin
Bi başlasam sonrası kolay oluyor sırf o yüzden geldim desteğe ihtiyacım var.. burda tartılınca bi de birbirimizi motive edince gerçekten işe yarıyor gördüm

Bi başlasam sonrası kolay oluyor sırf o yüzden geldim desteğe ihtiyacım var.. burda tartılınca bi de birbirimizi motive edince gerçekten işe yarıyor gördüm
Baktımda eski mesajlara bence sen yaparsin eski gunlerdeki gibi

Baktımda eski mesajlara bence sen yaparsin eski gunlerdeki gibi
İnşallah ya eski günler nasıl güzeldi fit tarifler sporlar derken şahane gidiyordu.. pandemi de iki küçük çocuğumla resmen eve tıkıldık kaldık arabamız da yoktu o dönem yasaklar hat safhadaydı sıkıntıdan yemeye verdim kendimi tabi düzen bozuldu derken kilolar yavaş yavaş alındı..

Hadi ozaman yeniden burda başla hepimiz yaptık o hatalari canim

Kizlar kizim iki gundur hafif ishaldi,disten dolayi oldugunu dusjndum,bu sabah kusma da eklenince hastaneye geldik,doktor kaka idrar bakariz sonuca gore yatis ya da ilac teravisi dedi,yatis deyince cok korltum insallah onemli bir sey cikmaz
Gecmis olsun nasılsınız

Ulan bende eskimisim be
2 yil dolmak uzere canim
Burda da cok egleniyoruz canim ayni şekilde devam ediyoruz

Günlük menü spor paylaşıyoruz yine demi canım Zipzip-
Aynen canim menu ve spor devam ediyoruz
Menulerde beni ve filizi
Spordada Cordelia etiketlersen spor listesine ekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…