- 24 Aralık 2023
- 1.449
- 8.673
- 78
Afiyetler olsun ne güzel bir tabak çok içaçıcıEki Görüntüle 3388881
Günaydın kızlar burdaki güzel sağlıklı tabaklar beni heveslendirdi ben de bu hafta sağlıklı tabaklar hazırlayacağım kendime inşallahözellikle Leyl35 senin tabakların insta diyetisyen sayfalarındaki fotolar gibi
Süper gidiyor kaptanım dünden çok güzel bir eksiye uyandım bugünCanlarım,
Cordelia Elhan 60kiloyum sara_28 Lavinia_98 Beth18 74FRIDA -Murphy- Papatyamaviss Nergis 35 Busra196 Efenin_Annesi sibel_84 HuzuRRR arwengsd s i d e l y a Ysmnondr zeyneppk Tutku44 ZincirKirma Lotus1234
Nasıl gidiyor kızlar? Eminim çok iyidirBugün yine menümüze suyumuza sporumuza odaklanıp harikalar yaratıyoruz Seviyorum sizi
Dün menü spor paylaşımı yapmayan arkadaşlarımdan bugün göndermelerini rica ediyorum.
Bu sabah guzel bir eksi gördüm sanki
Süper gidiyor kaptanım dünden çok güzel bir eksiye uyandım bugün
Denedim denedimde hic mutlu olamadimLeylam ben marulla çok güzel dürümler yaparım denemediysen tavsiye ederim ekmeği hiç aratmıyor
Benim ki emine (çocuklar duymasın)Hayırlı olsun bitanemGüle güle kullan. Bir isim düşün. Katya koyuyor çoğu hanım o siradanlaşti. Benimki Lidya Markasi Lydsto
Amin canım. Mevlam merhamet versin diyorum bende çocuklarınaAllah yardımcılari olsun.
Az once cok şahane bir kahvaltı yaptım.Canlarım,
Cordelia Elhan 60kiloyum sara_28 Lavinia_98 Beth18 74FRIDA -Murphy- Papatyamaviss Nergis 35 Busra196 Efenin_Annesi sibel_84 HuzuRRR arwengsd s i d e l y a Ysmnondr zeyneppk Tutku44 ZincirKirma Lotus1234
Nasıl gidiyor kızlar? Eminim çok iyidirBugün yine menümüze suyumuza sporumuza odaklanıp harikalar yaratıyoruz Seviyorum sizi
Dün menü spor paylaşımı yapmayan arkadaşlarımdan bugün göndermelerini rica ediyorum.
Allah kabul etsin17 Şubat cumartesi
Kahvaltı: 11:30 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir 2 dilim siyez ekmeği tarçın dökülmüş bir yeşil elma ve maydanoz
İkindi gibi 16:00: bir kase erişteli yeşil mercimek çorbası, 2 kaşık yoğurt, üstüne bir avuç fıstık çay ile
Akşam 20:40 ızgara köfte, tavuk salata bir kaşık pancarlı pembe sultan, bir adet zeytinyağlı sorma, bir sıkım çiğköfte
Sonrasında yarım dilim Kıbrıs tatlısı
Annem ümreden geldi aile toplandık bu akşam yemek biraz geç oldu
Hmmm anladım canım ben çok sevmiştimDenedim denedimde hic mutlu olamadimbide marul cok diri olunca mideme fena dokunuyor
Aynen öyle kaptanım teşekkür ederimSüpersin aşkımBöyle devam ben zaten senin çok güzel bir eksiyle geleceğine emindim Kesinlikle yanıltmadın beni Daim olsun kuzum Yaza fit bir Sara geliyor
Katı kuralım yoksa bende dayanamayabiliyorumevet bazen gözüm doymuyor bu doğru. ama bence bunun altında bir travmam var. ben artık böyle düşünüyorum. ama hayatımda hiç yokluk görmedim çok şükür. ne olabilir onu bulmaya çalışacağım. kafayı koydum iyice
tatlım o yöntem her zaman tutmuyor. mesela 100 gramlık çikolata paketi önümde. aman 1 kare ya da 2 kare yiyeyim yarın da 2 kare yiyeyim diyemiyorum. 2 kare şimdi yiyip paketi kaldırdıysam gün içinde gidip gelip hallediyorum. bitter olursa belki ama sütlü olursa kesin bitiyor
benim gözüm her yeri görüyor maalesef öyle bir seçenek yok benim için
sevdiğim yemeği yapmamak ya da hiç almamak durumu çoğunlukla yaptığım. başarılı bir yöntem. ama işte önüme gelirse duramıyorum. yukarıda da yazdığım gibi bir travmam olduğuna inanıyorum artık.
bunu yapmaya çalışıyorum canım. ama yapamadığım zamanlar oluyor. birkaç gün önce migrosta çikolatalarda güzel bir indirim vardı. sanki indirimi bana yaptılar sanki kilo vermeye çalışmıyorum gibi en sevdiklerimden değişik çeşitlerde ve boyutlarda 19 adet çikolata aldım. bir tane de arkadaşım almış bana etti mi sana 20 çikolata. Allahtan aralarımda 4 paketi fıstıklı bitter30 gramlık tadellelerden bugün yedim. gerisini dolabın derinliklerine sakladım. ellemeyeceğim dedim dur bakalım
nadiren bunu yapıyorum ama her zaman değil maalesef.
Tat olarak iyi oluyor tabi ki bende seviyorum sadece mideden dolayi surekli hale getiremiyorumHmmm anladım canım ben çok sevmiştim
Yeter anne cok spor yaptin gel dinlenelim
Sağlıktan önemli hiç bir şey yok canım mide ağrısı nedir biz biliriz değilmiTat olarak iyi oluyor tabi ki bende seviyorum sadece mideden dolayi surekli hale getiremiyorum
Ben de koltuklari supurecegim bugun ev temizliği günü annem mutlu olsunGidip yürüyüşümü yapıp geleyim daha Öğle yemeği hazırlanacak
Günler yasaklansınBenim günüm ama ben abartmadim inşallah
O zaman hiç almayacaksın canım hem cebine hem sağlığına yazıkevet bazen gözüm doymuyor bu doğru. ama bence bunun altında bir travmam var. ben artık böyle düşünüyorum. ama hayatımda hiç yokluk görmedim çok şükür. ne olabilir onu bulmaya çalışacağım. kafayı koydum iyice
tatlım o yöntem her zaman tutmuyor. mesela 100 gramlık çikolata paketi önümde. aman 1 kare ya da 2 kare yiyeyim yarın da 2 kare yiyeyim diyemiyorum. 2 kare şimdi yiyip paketi kaldırdıysam gün içinde gidip gelip hallediyorum. bitter olursa belki ama sütlü olursa kesin bitiyor
benim gözüm her yeri görüyor maalesef öyle bir seçenek yok benim için
sevdiğim yemeği yapmamak ya da hiç almamak durumu çoğunlukla yaptığım. başarılı bir yöntem. ama işte önüme gelirse duramıyorum. yukarıda da yazdığım gibi bir travmam olduğuna inanıyorum artık.
bunu yapmaya çalışıyorum canım. ama yapamadığım zamanlar oluyor. birkaç gün önce migrosta çikolatalarda güzel bir indirim vardı. sanki indirimi bana yaptılar sanki kilo vermeye çalışmıyorum gibi en sevdiklerimden değişik çeşitlerde ve boyutlarda 19 adet çikolata aldım. bir tane de arkadaşım almış bana etti mi sana 20 çikolata. Allahtan aralarımda 4 paketi fıstıklı bitter30 gramlık tadellelerden bugün yedim. gerisini dolabın derinliklerine sakladım. ellemeyeceğim dedim dur bakalım
nadiren bunu yapıyorum ama her zaman değil maalesef.
Hadi bize kolay gelsin o zamanBen de koltuklari supurecegim bugun ev temizliği günü annem mutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?