- 18 Mart 2018
- 30.774
- 122.408
- 598
- 35
Ben kimsenin yediğine bakmam, kim neyi ne kadar yemiş umrumda olmaz. Zaten masaya konan bitse neye boşaltacağım diye düşünmemÇevrende öyle kötü niyetli insan var mı bilmiyorum ama bizim grupta iki arkadaşımız var 90-100 kg. civarı olan. Aklımın ucundan bile geçmez onlar için böyle düşünmek. O ara dedikoduya, muhabbete dalıyoruz hepimiz.
Geçmiş olsun canımBenim de çocuk istifra etti , uyumuştum uyandım başını bekliyorum. Ne güzel iştahlı iştahlı yemişti. Hazmedemedi herhalde. Küçük olan oğlum , zaten hassastır biraz .
Sen niye uyumadım canım?
O da gırgır gibi, çekiş gücü nasıl seninkininKablosuzla süpürüyorum.
Niyekiİki gündür kaburgalarim ağrıyoryatıp kalkmak işkence gibi. Hele göğüs kafesi altım etime batıyor gibi
Yaa biraz anlatsana mevsimi ne zaman neler yapıyorsun , yapasim geldiNe güzel bende balkonumda maydanoz Dereotu Yeşil soğan sarımsak hatta domates bile yetiştiriyorum
benim Altus var kablosuz alırken çok tereddüt ettim yorumlar hep gırgır şeklindeydi ama nasıl gırgırmış ki inanılmaz halı süpürüyorO da gırgır gibi, çekiş gücü nasıl seninkinin
Bizimkine ben gırgır diyorum, görümcemin kızı 500 euroluk gırgır diye gülüyor
Bende Temmuz ortası gideceğim inşaAllahEvet hemde Sivasa gitmek için yani beklemeyecem canım ramazandan önce bi gidesim var
Geriden gelince geç okudum kaptanımSen bnm ilk seçtiğinden canım benim kırmızı takımdasın
Gözün devamlı üstümüzde bakkkkkCanlarım,
@Cordelia @Elhan @60kiloyum @sara_28 @Lavinia_98 @Beth18 @74FRIDA @-Murphy-Papatyamaviss @Nergis 35 @Busra196 @Efenin_Annesi @sibel_84 @HuzuRRR @arwengsd @s i d e l y a @Ysmnondr @zeyneppk @Tutku44 @ZincirKirma @Mannnolllyammmm
Nasıl gidiyor kızlar? Eminim çok iyidirBugün yine menümüze suyumuza sporumuza odaklanıp harikalar yaratıyoruz Seviyorum sizi
Dün menü spor paylaşımı yapmayan arkadaşlarımdan bugün göndermelerini rica ediyorum.
Eşim de minik domatesler yetiştiriyordu balkonda bir kere domateslerini kuşlar çaldı götürdü o kadar çok sızlanmıştı ki ben onları yiyecektiiimmm ne emeklerle büyüttüüüümmm pis kuşlaaarrr diyeKerevizi pancari alirken yaprakli aliyoruz birde pazarcı kenara ayirmissa atmalik rica edip aliyoruzsarimsak yapragi,yesilsogan,nane,reyhan annem büyük saksilarda yetistiriyor
Soganlarin pirasalarin kök kismini atmiyor dikiyor ordan yeşillik olarak yeniden sürüyor
Ya hemde beni beni kırmızı kedisini unutmuşEmeğine sağlık 9.siradayimaz yukarılara tırmanmak gerekir oda bu hafta insalahhh olacak
Ödem dir yada spordan kaslar şiş miş olabilir
Aaa sen yapmazdın böyle şeyler
E bunun üstüne nasıl tavır yapabilirimAffet noluuuuuur beni
Gönlümden çıkarıp listeye indirmeyi unutmuşum.fazla sarsip yormayim diye kuzum benim.
Kayseri deyim gel 2 saat altı üstüKardeşime gidecem yoksa sendemi sivastasın
Ayy 2 li haneli bı eksi gibi hissettim içimdenBu sabah guzel bir eksi gördüm sanki
Hurma diyetiiiiAz once cok şahane bir kahvaltı yaptım.
Nedir kahvaltı
2 kaşık yoğurt
3 tane hurma.
Spor abla yaramıyor banaNiyekiçok geçmiş olsun
Himm gelmem sen gelsin miBana
Sende gel
Evet, banaz duyduğum zaman hep aklıma gelirÇocukluğumda dizimiz vardı. Banazli İsmail Sadri Alışık başrolde. " Kartallar Yüksek Uçar"
Gunaydin kaptanim dun gecmis yapamadim etiletlerim tabi Ama Bana kiz elestir ki korkup yemiyimGünaydın
günaydın kumsalcım afiyet olsun bugün toparlarsın inşallah takımlar kuruldu dün benide etiketlersen canım kırmızı takımdayız beraber
Tamam canim detayli gecmis yapinca anladimYeni güne sıfırdan baslayalim. Önemli olan durabilmek.Afiyet olsun
Kaptanın @deli bir dombili kırmızı takımdasın
Kaptanlarimi.hemen unutamiyorumKaptanın el atmış olaya
Demek ki saglikli domates yetistirmeyi becerebilmis yoksa kuşlar yemezdi bravo onaEşim de minik domatesler yetiştiriyordu balkonda bir kere domateslerini kuşlar çaldı götürdü o kadar çok sızlanmıştı ki ben onları yiyecektiiimmm ne emeklerle büyüttüüüümmm pis kuşlaaarrr diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?