• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çevrende öyle kötü niyetli insan var mı bilmiyorum ama bizim grupta iki arkadaşımız var 90-100 kg. civarı olan. Aklımın ucundan bile geçmez onlar için böyle düşünmek. O ara dedikoduya, muhabbete dalıyoruz hepimiz. 🤣
Ben kimsenin yediğine bakmam, kim neyi ne kadar yemiş umrumda olmaz. Zaten masaya konan bitse neye boşaltacağım diye düşünmem👍🏼
Zayıfkende, kilo aldıktan sonra da ne kadar yedin dedikleri çok olmuştur ( koca tarafı)
Az yediğim zaman hiç duymadım ama 😔
Millet bi lokma saymayı bıraksa ne iyi olur

O da gırgır gibi, çekiş gücü nasıl seninkinin
Bizimkine ben gırgır diyorum, görümcemin kızı 500 euroluk gırgır diye gülüyor 🤣🤣
benim Altus var kablosuz alırken çok tereddüt ettim yorumlar hep gırgır şeklindeydi ama nasıl gırgırmış ki inanılmaz halı süpürüyor

Canlarım,
@Cordelia @Elhan @60kiloyum @sara_28 @Lavinia_98 @Beth18 @74FRIDA @-Murphy- Papatyamaviss Papatyamaviss @Nergis 35 @Busra196 @Efenin_Annesi @sibel_84 @HuzuRRR @arwengsd @s i d e l y a @Ysmnondr @zeyneppk @Tutku44 @ZincirKirma @Mannnolllyammmm

Nasıl gidiyor kızlar? Eminim çok iyidir ☺️ Bugün yine menümüze suyumuza sporumuza odaklanıp harikalar yaratıyoruz☺️Seviyorum sizi 💙
Dün menü spor paylaşımı yapmayan arkadaşlarımdan bugün göndermelerini rica ediyorum. 😘
Gözün devamlı üstümüzde bakkkkk 😂😂😂

Kerevizi pancari alirken yaprakli aliyoruz birde pazarcı kenara ayirmissa atmalik rica edip aliyoruz🫶🏻 sarimsak yapragi,yesilsogan,nane,reyhan annem büyük saksilarda yetistiriyor🌸

Soganlarin pirasalarin kök kismini atmiyor dikiyor ordan yeşillik olarak yeniden sürüyor
Eşim de minik domatesler yetiştiriyordu balkonda bir kere domateslerini kuşlar çaldı götürdü o kadar çok sızlanmıştı ki ben onları yiyecektiiimmm ne emeklerle büyüttüüüümmm pis kuşlaaarrr diye 🤣🤣🤣

Kardeşime gidecem yoksa sendemi sivastasın :KK39:
Kayseri deyim gel 2 saat altı üstü 🙄♥️
Bu sabah guzel bir eksi gördüm sanki :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
Ayy 2 li haneli bı eksi gibi hissettim içimden 🙄😍
Az once cok şahane bir kahvaltı yaptım.
Nedir kahvaltı
2 kaşık yoğurt
3 tane hurma. :KK70: :KK70:
Hurma diyetiiii 😍😍😍😍
Niyeki 😔 çok geçmiş olsun 🤲🏼
Spor abla yaramıyor bana 😂
Himm gelmem sen gelsin mi 🙄
Şorda hava limanına indin şu hatça kızı bı görek demedin 🙄
Alaman cokalatasi da istemezdim hem

Günaydın ❤️

günaydın kumsalcım afiyet olsun bugün toparlarsın inşallah takımlar kuruldu dün benide etiketlersen canım kırmızı takımdayız beraber❤️❤️❤️🥊
Gunaydin kaptanim dun gecmis yapamadim etiletlerim tabi Ama Bana kiz elestir ki korkup yemiyim😄 her elestiriye acigim
Yeni güne sıfırdan baslayalim. Önemli olan durabilmek.❤️Afiyet olsun❤️

Kaptanın @deli bir dombili kırmızı takımdasın 🙏😉
Tamam canim detayli gecmis yapinca anladim
Kaptanın el atmış olaya
Kaptanlarimi.hemen unutamiyorum😄♥️

Eşim de minik domatesler yetiştiriyordu balkonda bir kere domateslerini kuşlar çaldı götürdü o kadar çok sızlanmıştı ki ben onları yiyecektiiimmm ne emeklerle büyüttüüüümmm pis kuşlaaarrr diye 🤣🤣🤣
Demek ki saglikli domates yetistirmeyi becerebilmis yoksa kuşlar yemezdi bravo ona😎👑

Back
X