Sınır 30.000 ya 30 atar daha fazla atmazKesin 50bin yapmak icin ugraşcan
He iyi ozaman yoksa bu deli 50de yaparSınır 30.000 ya 30 atar daha fazla atmaz
Yapar valla daha once yaptilarHe iyi ozaman yoksa bu deli 50de yapar
İyiyim gece midem kötüydü yediklerimi çıkardım yatıyorum
Gecmis olsun canimİyiyim gece midem kötüydü yediklerimi çıkardım yatıyorum
Gecmis olsun canim noldu öyleİyiyim gece midem kötüydü yediklerimi çıkardım yatıyorum
Gecmis olsun canim
Sağolun bebeklerimGecmis olsun canim noldu öyle
Super
Geçmiş olsun cnm, midenimi üşüttün yoksaSağolun bebeklerimHiç bir fikrim yok birden oldu kahvaltı yaptım ama sanki midem agzimda hala
Ne yedinki biseymi dokunduSağolun bebeklerimHiç bir fikrim yok birden oldu kahvaltı yaptım ama sanki midem agzimda hala
Abla bilmiyorum gerçekten dolaptan da birşey yemem icmem anlamadım.Geçmiş olsun cnm, midenimi üşüttün yoksa
Yooo sabah akşam kahvaltı yaptım canım birşey istemediNe yedinki biseymi dokundu
2 avuç patates ve 1 lavaş yemen lazımdı olmamış bu menü bu akşam dolu dolu ye tamam mı kuzumHellöğğ leydiiiizz
22 ekim menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Zeytin peynir domates salatalık
1 dlm tbe
Öğle
Zeytin peynir domates salatalık
Biraz çubuk kraker
Akşam
4 parca çıtır tavuk
Patates kızartması bir avuç
Ayran ve el kadar lavaş
4 adet lokum büyüklüğünde cezerye
1 küçük ısırık cikolatali gofret
Su 1.5 lt
Spor 9712 adim @CordeliaaWilma11
Eki Görüntüle 2938543
Baksana biz bilmem kaçıncı rüyamızı görürken sen uyumamışsınSu uyur Cordelia uyumaz mı?
Geçmiş olsun canım nane limon iç ferahlatir seniİyiyim gece midem kötüydü yediklerimi çıkardım yatıyorum
Sağol canım evet bende onu yapıcam sanki hala kötü gibi2 avuç patates ve 1 lavaş yemen lazımdı olmamış bu menü bu akşam dolu dolu ye tamam mı kuzum
Baksana biz bilmem kaçıncı rüyamızı görürken sen uyumamışsın
Geçmiş olsun canım nane limon iç ferahlatir seni
Kucugum hasta allahim sen sifa ver bikmak degil isyan degil ama her hafta hastalar icim giidyor yeni geldik acildenVe cok acikmistim 1 pogaca yedim simdi bu saatte
Geçmiş olsun cnmbizimkilerde ayni sekilde, yine hastalar geçen hafta burunlari akiyordu surekli, simdide göz kulak enfeksiyonu olmuş
Hepinize geçmiş olsunİyiyim gece midem kötüydü yediklerimi çıkardım yatıyorum
Benim 20 15 37 8 yaş çocuğu olan var mı kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?