- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Sağol canımHepinize geçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımHepinize geçmiş olsun
Ne yedin kızOff ya herkes menüsünü paylaştı azarını işitti şimdi benimki kabak gibi ortada kalacak
Kızlar yokmu menü paylaşmayan gelin beraber yazalım![]()
Dün yazsaydin keskeOff ya herkes menüsünü paylaştı azarını işitti şimdi benimki kabak gibi ortada kalacak
Daha var yazilmayan menulerOff ya herkes menüsünü paylaştı azarını işitti şimdi benimki kabak gibi ortada kalacak
Benim ki 6 yaşında kız7 8 yaş çocuğu olan var mı kıslar
Dün günüm vardı daNe yedin kız![]()
Ya akşam geçmişi okurken uyudum menü kaldıDün yazsaydin keske
AaDaha var yazilmayan menuler![]()
Cuma menü yazilmayana 5bin adim cezasi var amaDün günüm vardı da
Ya akşam geçmişi okurken uyudum menü kaldı
Aabekliyim o zaman kaçamaklı menü gelirse arkasına yazarım hemen
![]()
Kız 5 bin atarım o bişey değil deCuma menü yazilmayana 5bin adim cezasi var ama![]()
Dün günüm vardı da
Ya akşam geçmişi okurken uyudum menü kaldı
Aabekliyim o zaman kaçamaklı menü gelirse arkasına yazarım hemen
![]()
Sana ozaman şut ve golKız 5 bin atarım o bişey değil detakım benim yüzümden avantajı kaybetsin istemem
Migi spor yapiyormusun
EvetMigi spor yapiyormusun
Kaptanım hatırlıyor musun senin büyük çocuklar 7 yaşlar da diş çıkardı mı Benim büyük kız gece feryat figan ağlıyor korktum ben de uyuyordum gittim yanına anne dişim çok ağrıyor yardım et diyor şaşırdım ben de bu yaşta diş mi çıkarır diye tecrübeli olana sorayim dedimBenim 20 15 3
Parayla değil sirayla bebegimYok artık![]()
Çıkartmadilar ya ön dişi falan çıktımı yani dustumüKaptanım hatırlıyor musun senin büyük çocuklar 7 yaşlar da diş çıkardı mı Benim büyük kız gece feryat figan ağlıyor korktum ben de uyuyordum gittim yanına anne dişim çok ağrıyor yardım et diyor şaşırdım ben de bu yaşta diş mi çıkarır diye tecrübeli olana sorayim dedim
Çürük disi varsa o ağrı yapmıştırKaptanım hatırlıyor musun senin büyük çocuklar 7 yaşlar da diş çıkardı mı Benim büyük kız gece feryat figan ağlıyor korktum ben de uyuyordum gittim yanına anne dişim çok ağrıyor yardım et diyor şaşırdım ben de bu yaşta diş mi çıkarır diye tecrübeli olana sorayim dedi
Benim doktor bana kabak vermiyokiParayla değil sirayla bebegimşimdi kabak yeme sırası sende
![]()