- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
NereDeN yazdın kuzu görmedim ben mesajKız mesajlarıma cvp versene küstün mü
Şaka yapıyorum ya daha 1000 bild olmadıNediyon senbee 20binmi
Şike mi yapalım yani ?Hayır islerinde yokum ben artık para versinler toplasip
Problem onlarda değilBu mavi takip niye hep yeniliyor hatası var neden kaynaklı bu başarısızlık merak ettim
Bende kaciyim korumamin yeme gunundeyim kahvaltı hazırlıyip simit cokokrem yiyeceğimHadi ben kaçar
Afiyet olsun canimBende kaciyim korumamin yeme gunundeyim kahvaltı hazırlıyip simit cokokrem yiyeceğim
Şakada yapıyomuşŞaka yapıyorum ya daha 1000 bild olmadı
Problem onlarda değilkirmizlar ve kaptanı muhteşem değil mavi yeşil sarı turuncu eflatun takimlarda olsa yenrmez dostum
Yok artıkBende kaciyim korumamin yeme gunundeyim kahvaltı hazırlıyip simit cokokrem yiyeceğim
Sende kısır yemişinBugunku menum
Kahvalti 10.00
Bir tabak menemen
Uc dilim ekmek
Yogurt
Ara kahve
Aksam 18.30
Bir tabak bol yesillikli kisir
Kivircik
Ayran
Aksam bir avuc kuru uzum
2 litre su Eki Görüntüle 2938430
@Tostombalakanne
Zipzip-
@Cordeliaa
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSelam hanımlar herkese hayırlı geceler
Bugün mü menüm
Sabah 10:30 gibi türk kahvesi
12 gibi havuç rendesi,dometes dilimi ve haslais yumurta içeren bir tabak..Peşine iki üç zeytin ve birde peynir miss gibi
Çay şekersiz
Ara
Bir mandalina
Akşam yemeği
4 YK nohut yemeği
Bir kase yoğurt
Şu 2 litreye çıktım bugün hamdolsun.
Ekmek yemiyorum ..Şuan suyu alistircam
2 litreden,sonra yavaş yavaş cogalcak
Boyozu hiç yemedim ama milföy mantığında birşey galiba dimi canım 1 tane niye yedin ki yeseydin üj bej tane dahaMenümü yazayım bari kurtuluş yok
Ama lütfen beni topa dizmeyin çok uzun süredir böyle yememiştim
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı saat 10:00
1 açma 1 İzmir boyozu az tulum peyniri
11 tane yeşil zeytin
Karışık bitki çayı
Saat 15:00
1 tabak tazefasulye
1 kase yoğurt
Yarın pişi
Karışık bitki çayı
Yarım elma birazda patlamış mısır
Su: 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Kaptanlığın hayırlı olsun canım @Migim
Çok geçmiş olsun canım bahara kadar böyle sürüneceğiz maalesef Allah yardımcımız olsun çocuklarımıza bizlere şifa nasip etsinKucugum hasta allahim sen sifa ver bikmak degil isyan degil ama her hafta hastalar icim giidyor yeni geldik acildenVe cok acikmistim 1 pogaca yedim simdi bu saatte
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
Yok
Ogle(14:30)
4yk etli turlu
3yk pilav
02:00
1 pogaca
Su:1 lt spor :Eki Görüntüle 2938483 @Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne @Cordeliaa
Vay canına su uyur Cordeliaa uyumaz müthişsin sen ❤İnaniyorum tabi ki. O yüzden geceden başladım spora
Afiyet olsun ablam fıstık ezmesi bal güzel oluyor muCuma Menüm
11.00
Küçük kase aşure, 3 kş falan
13.00
Tavada 2 yumurta, peynirli
3 dil. Tb ekmek
Fistik ezmesi, bal
16.30
2-3 kş ıspanak
2-3 kş yogurt
1 sk püre
19.00
1 dil tb ekmek üstüne
Fıstık ezmesi , bal
Alışıyorsun canım keyifli bir süreç tadını çıkarİlk defa kaptan oldugum için tuhaf hissediyorum
Ablam sen kırmızı takımım amigosusun etme eyleme ne ediyonSenin kilon tombalak dan fazla oldugu için, pazartesi ondan daha cok eksi olman lazim tatlim :)
O yüzden cok dikkat et
Sen planini söylersen ona göre fikir veririz
Canım kızın kaç yaşında ne okuluna gidiyor ne güzel aktiviteler var öyleDün akşam yaptı , 1 gün bekletiyor bugün yenilecek
Ay alıştı alıştı hiç sorun problem çıkmadı .Anne hemen cuma günü geliyor çok çabuk zaman geçiyor dedi. Aktiviteleri çokmuş . İngilizce kursu varmış voleybol takımına katılmış bahçe eğitimi de görüyorlarmış . Hayvancılıkta yapıyorlarmış. Müzik bölümüne katılmış canının sıkılmasına zaman yok yani. Onun için çok iyi oldu bende alıştım ay herşey çok iyi ya Allahıma hamd olsun.
Kaptancigim tabikiside her zaman daima hazırız zafer için çalışmaya
Geçmiş olsun canım neyin varGece 12.35den beri uyuyamadim, kafam zonkluyor. Cocuklarim da sabah 6da kalktilar sagolsunlar.
Günaydın canim ❤Günaydın sevgili masterfit'in fit kadınları güzel bir hafta sonu geçirmek dileğiyle günümüz bol enerjik geçsin ❤❤❤❤❤
Güzel oluyor, hic denemeAfiyet olsun ablam fıstık ezmesi bal güzel oluyor mu
Kiz ne zaman amigo oldum benAblam sen kırmızı takımım amigosusun etme eyleme ne ediyon
Ben alırım daha kahvaltı yapmadimSabah kahvesi icmeyen varsa
Buyursunnnn
Bende yapmadimBen alırım daha kahvaltı yapmadim
Vuuuuhuuu sen onlardan da iyisisin ablam benim pon pon da ister misin kırmızı kırmızıGüzel oluyor, hic deneme
Kiz ne zaman amigo oldum ben
Amerikadaki basket takimlarinin amigosu gibiyse, kabulüm
Ayy valla iyi olur daha yapmadim halbuki 2.ci kahvemi içmem lazimdi bu saateSabah kahvesi icmeyen varsa
Buyursunnnn
Ben 12 de yapıcam aplam gel beraber yapalimBende yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?