Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu mavi takip niye hep yeniliyor hatası var neden kaynaklı bu başarısızlık merak ettim
Problem onlarda değil kirmizlar ve kaptanı muhteşem değil mavi yeşil sarı turuncu eflatun takimlarda olsa yenrmez dostum

Sende kısır yemişin afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Boyozu hiç yemedim ama milföy mantığında birşey galiba dimi canım 1 tane niye yedin ki yeseydin üj bej tane daha
Kucugum hasta allahim sen sifa ver bikmak degil isyan degil ama her hafta hastalar icim giidyor yeni geldik acilden Ve cok acikmistim 1 pogaca yedim simdi bu saatte
Çok geçmiş olsun canım bahara kadar böyle sürüneceğiz maalesef Allah yardımcımız olsun çocuklarımıza bizlere şifa nasip etsin
Menu
Sabah
Yok

Ogle(14:30)
4yk etli turlu
3yk pilav

02:00
1 pogaca

Su:1 lt spor :Eki Görüntüle 2938483 @Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne @Cordeliaa
Afiyet olsun canım
İnaniyorum tabi ki. O yüzden geceden başladım spora
Vay canına su uyur Cordeliaa uyumaz müthişsin sen ❤ ben de 9000 adım attım
Afiyet olsun ablam fıstık ezmesi bal güzel oluyor mu
İlk defa kaptan oldugum için tuhaf hissediyorum
Alışıyorsun canım keyifli bir süreç tadını çıkar
Senin kilon tombalak dan fazla oldugu için, pazartesi ondan daha cok eksi olman lazim tatlim :)
O yüzden cok dikkat et

Sen planini söylersen ona göre fikir veririz
Ablam sen kırmızı takımım amigosusun etme eyleme ne ediyon
Canım kızın kaç yaşında ne okuluna gidiyor ne güzel aktiviteler var öyle
Kaptancigim tabikiside her zaman daima hazırız zafer için çalışmaya
❤❤❤❤❤❤
Gece 12.35den beri uyuyamadim, kafam zonkluyor. Cocuklarim da sabah 6da kalktilar sagolsunlar.
Geçmiş olsun canım neyin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…