Tamam tatlışım.İyi hissettiğim bir dönem tekrar geleceğim abla yani ne azından şu sağlık durumum netleşene kadar hayatımdan tüm stres yapan şeyleri özel hayatımda ki insanları çıkarıyorum. Yine ara ara uğrarım dostluğumuz baki
Kaç tartıldın ne dediBu da diyet listem
İnan bilmiyorum benim ilk diyetisyen tecrübem olacak bebekle online olsun daha kolay olur git gel zor olur diye böyle tercih ettim ama bilsem yüz yüze isterdim. Gerçekten güzel olurduAnlıyorum yoğun mu ki acababugün iyiki sormuşsun yani altı üstü listeyi gönderecek. Bugünde gelseydi senin için iyi olurdu güzel denk gelirdi yarın başlardın. Bazı diyetisyenler ilk hafta hatta ilk 2 hafta çok sıkı verebiliyorlar listeleri tecrübe ile sabit:)
Bendede var bir dosya dolusu liste, onlayn diyetisyenden daha doğrusu yüz yüze görüştüğüm diyetisyenlerinde listelerini saklıyorum hatırası var
Seni özlüyoruz diyet yapıyoruz.Selamlar kızlar
3gündür annem bendeydi. Bugün uğurladım. Yoğundum giremedim . Napıyorsunız
300 gram verdim 700 gram yağ gitmiş 400 gram ödem gelmiş.Kaç tartıldın ne dedi
Ellerine sağlıkSevgili Masterfit Ailesi
Cumartesi tartı bildirimlerimizi yarın sabah 13.00' e kadar fotoğrafli tarih nick belirterek paylaşmanızı rica ederim.
Bildirimlerimiz aşağıdaki şekilde olacaktır.
Geçen Cumartesi:
Bugün:
Fark :
Kaptan etiketi+Elhan
Herkese bol eksili hafta sonu dilerim.
Masterfit Yarışması 104. Etap 10.02. 17.02 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM Mthn83 KAPTAN 74.30 Cordelia 78.90 @Leyl35 58.30 @serap911 75.75 @Ceeeeeeeeeeee 66.80 Elhan 67.90 badem000 72.20 @s i d e l y a 65.05 @minerva1988 68.50 @deli bir dombili TRANSFER 62.90 @Margaret Hale 71.15 @Beth18 63.60 @Tesnim1903 70.0 @Jasminium84 59.85 @Limoni026 60.90 @HuzuRRR 70.70 @Ysmnondr 85.10 @kumsal68 65.70 @gezegenfeza 74.20 @trueliving_ 79.90 MAVİ TAKIM LenaG KAPTAN 109.55 zeyneppk 79.10 Nergis 35 66.00 Papatyamaviss 66.85 sara_28 102.20 uranus35 61.85 L LESA76 75.30 aypare ackerman 60.50 Tutku44 83.60 Keira- 58.90 60kiloyum 89.30 Lavinia_98 71.45 arwengsd 59.30 Murphyy TRANSFER 69.90 tomrs 66.95 Efenin_Annesi 103.50 sibel_84 73.30 ZincirKirma 85.35 Ellssa 67.60 HAZIRLIK @yazarhanim35 85.4 @inci-zehram 69.70 @74FRIDA 114.8 M Minicikfzt 74.0 @Mannnolllyammmm @fesang İlk bildirim @pastelfit İlk bildirim
Ayy canım ya ben de sizi özledimSeni özlüyoruz diyet yapıyoruz.
Canım biraz özel olacak ama oğlun babasında mı kalıyor? Gerçi baya büyümüş maşallah.SelamlarBu akşam oğlumla devlet senfonisine gideceğiz,saat 20 de ama karşı tarafta olduğu için feribot vs kullanacağız trafik vs diye 18 de çıkarız.. 17 gibi eve geçeceğim 17:30 da beslenmemi tamamlayacağım(dünden hazır dolapta olduğu için yemeğimden eminim ). Tekrar yazmaya fırsat bulamam diye şimdiden yazayım dedim yarın tartı yüzünüze gülsün inşallah benim gülmeyeceği malum doğum sonrası kalan lohusa göbeği gibi göbeğim oluyor her ay reglden dolayı
16 Şubat beslenme listem
Elhan Mthn83
10:30
2 haşlanmış yumurta(sumak,karabiberli)
çeyrek avokado
2 ceviz
1 kapya biber
13:00
ton balıklı salata(sumak ve keten tohumu ekledim)
2 adet altınbaşak kraker
16:00
1 minik elma,1 dilim ayva,2 adet ceviz ve sütlü türk kahvesi
17:30
5 yk havuclu pırasa
2-3 köfte
1 dilim tb ekmek
bugün hiç spor yapmadım hayret şaka gibi :)) spor egzersizi biraz azaltmaya karar verdim bu konuda desteklerinize ihtiyacım var. Kafamda şu oturmuş "ben egzersiz yapmadan deli gibi terlemeden asla kilo veremem" bunu silemiyorum... vücudumda kas ağrıları uyuşmalar vs oluşuyor bu mineral eksikliğinden olabilirmiş özellikle magnezyum.. sporda çok terlemek,çok su içmek ve idrar sökücü takviye almak mineral kaybı nedeniymiş... Suyuda 1.5 litreye indireceğim. Pazartesi aile hekimime gideyim bakalım bir konuşayım..
Çok seviyorum sizi iyi ki varsınız
İkinciye ilkinin göbeğini ekle o da ben
İnşanlah kptnmSevgili maviş takımı
Yarın için hepimize bol eksiler diliyorum. Hepiniz harikaydınız.
Hoşgeldin tekrar canım. Nasıl gidiyor diyet ?Dünkü menüm
Ayy canım ya ben de sizi özledim
Evde misafir olunca hep ilgi istiyorlar malum
Ayy banada çok zor geliyor hele işe götürmekSabah 8 de kahvaltı zor olmuyor mu? Uyabiliyorsan güzel liste ben her sabah yumurta yemesem karnım doymuyor
Hele bugüüün
Dikkat et canımSelamlarBu akşam oğlumla devlet senfonisine gideceğiz,saat 20 de ama karşı tarafta olduğu için feribot vs kullanacağız trafik vs diye 18 de çıkarız.. 17 gibi eve geçeceğim 17:30 da beslenmemi tamamlayacağım(dünden hazır dolapta olduğu için yemeğimden eminim ). Tekrar yazmaya fırsat bulamam diye şimdiden yazayım dedim yarın tartı yüzünüze gülsün inşallah benim gülmeyeceği malum doğum sonrası kalan lohusa göbeği gibi göbeğim oluyor her ay reglden dolayı
16 Şubat beslenme listem
Elhan Mthn83
10:30
2 haşlanmış yumurta(sumak,karabiberli)
çeyrek avokado
2 ceviz
1 kapya biber
13:00
ton balıklı salata(sumak ve keten tohumu ekledim)
2 adet altınbaşak kraker
16:00
1 minik elma,1 dilim ayva,2 adet ceviz ve sütlü türk kahvesi
17:30
5 yk havuclu pırasa
2-3 köfte
1 dilim tb ekmek
bugün hiç spor yapmadım hayret şaka gibi :)) spor egzersizi biraz azaltmaya karar verdim bu konuda desteklerinize ihtiyacım var. Kafamda şu oturmuş "ben egzersiz yapmadan deli gibi terlemeden asla kilo veremem" bunu silemiyorum... vücudumda kas ağrıları uyuşmalar vs oluşuyor bu mineral eksikliğinden olabilirmiş özellikle magnezyum.. sporda çok terlemek,çok su içmek ve idrar sökücü takviye almak mineral kaybı nedeniymiş... Suyuda 1.5 litreye indireceğim. Pazartesi aile hekimime gideyim bakalım bir konuşayım..
Çok seviyorum sizi iyi ki varsınız
Canım harika sonuçları olan bir hafta olarak bakMenüm
Sabah tam buğday ekmeği ile sandviç ( peynir yumurta) 3 zeytin
Ara: 1 kuru kayısı 5 tane badem 2 parmak kadar Hızır lokması tadına baktım
Ara: sütlü kahve şekersiz
Aksam : fırında balık ve salata yicem
Elhan Mthn83 1 haftayı daha geride bıraktık inşallah herkes için çok güzel olur benim için zor bir haftaydi bakalım
Ben ben en çok ben kıskandım
Ben de seviyorum. Çok özledim hepinizi.
Etiketleyen arkadaslarim menulerinize bakamadigim oldu inanın isteyerek olmadı.
Sen üzülme gülüm incinmeSanırım bu hafta kilo veremeyeceğim. Kendime özel su bile icemedim.
Son günün son sözleri rahmetlinin
KaptanımMthn83 benim yerime de üç yüz beş yüz fazladan verse keşke
Ben teşekkür ederim emeklerin verdiklerin için
Gel çiçeğim özledikAynen canimm . Az olduğundan yormuyor da . Yolunda şimdilik herşey çok şükür
Poğaça bugün
Canım eğer sana bı katkısı yoksa benim kilo 74 cordisin 77 3 aşağı 5 yukarı bu ölçüler yakınsa verelim liste hemde ücretsiz. Hiç uğraşmaİnan bilmiyorum benim ilk diyetisyen tecrübem olacak bebekle online olsun daha kolay olur git gel zor olur diye böyle tercih ettim ama bilsem yüz yüze isterdim. Gerçekten güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?