Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi hissettiğim bir dönem tekrar geleceğim abla yani ne azından şu sağlık durumum netleşene kadar hayatımdan tüm stres yapan şeyleri özel hayatımda ki insanları çıkarıyorum. Yine ara ara uğrarım dostluğumuz baki
Anlıyorum yoğun mu ki acaba bugün iyiki sormuşsun yani altı üstü listeyi gönderecek. Bugünde gelseydi senin için iyi olurdu güzel denk gelirdi yarın başlardın. Bazı diyetisyenler ilk hafta hatta ilk 2 hafta çok sıkı verebiliyorlar listeleri tecrübe ile sabit:)
Bendede var bir dosya dolusu liste, onlayn diyetisyenden daha doğrusu yüz yüze görüştüğüm diyetisyenlerinde listelerini saklıyorum hatırası var
İnan bilmiyorum benim ilk diyetisyen tecrübem olacak bebekle online olsun daha kolay olur git gel zor olur diye böyle tercih ettim ama bilsem yüz yüze isterdim. Gerçekten güzel olurdu
Sevgili Masterfit Ailesi Cumartesi tartı bildirimlerimizi yarın sabah 13.00' e kadar fotoğrafli tarih nick belirterek paylaşmanızı rica ederim. Bildirimlerimiz aşağıdaki şekilde olacaktır. Geçen Cumartesi: Bugün: Fark : Kaptan etiketi+ Elhan Herkese bol eksili hafta sonu dilerim.
Selamlar Bu akşam oğlumla devlet senfonisine gideceğiz,saat 20 de ama karşı tarafta olduğu için feribot vs kullanacağız trafik vs diye 18 de çıkarız.. 17 gibi eve geçeceğim 17:30 da beslenmemi tamamlayacağım(dünden hazır dolapta olduğu için yemeğimden eminim). Tekrar yazmaya fırsat bulamam diye şimdiden yazayım dedim yarın tartı yüzünüze gülsün inşallah benim gülmeyeceği malum doğum sonrası kalan lohusa göbeği gibi göbeğim oluyor her ay reglden dolayı
bugün hiç spor yapmadım hayret şaka gibi :)) spor egzersizi biraz azaltmaya karar verdim bu konuda desteklerinize ihtiyacım var. Kafamda şu oturmuş "ben egzersiz yapmadan deli gibi terlemeden asla kilo veremem" bunu silemiyorum... vücudumda kas ağrıları uyuşmalar vs oluşuyor bu mineral eksikliğinden olabilirmiş özellikle magnezyum.. sporda çok terlemek,çok su içmek ve idrar sökücü takviye almak mineral kaybı nedeniymiş... Suyuda 1.5 litreye indireceğim. Pazartesi aile hekimime gideyim bakalım bir konuşayım..
Canım biraz özel olacak ama oğlun babasında mı kalıyor? Gerçi baya büyümüş maşallah. Spor konusunda da vücudu arada şaşırtmak gerekiyor evet. Tempoyu düşürebilirsin daha hafif spora geçebilirsin bi süre ya da haftada 3 e falan düşür mesela.
Diyetisyenden diyetisyene çok farkediyordu yaa. Ben çok memnunum çok şükür ama mesela benimki de diyo ki kalori hesabı diyet listeleri eskide kaldı artık kaloriden ziyade öğünü dengeleme (protein-karb-yağ dengesi) bazlı liste hazırlıyorum diyor. Günlük kaç kalori aldığımı bilmiyorum o yüzden.
Selamlar Bu akşam oğlumla devlet senfonisine gideceğiz,saat 20 de ama karşı tarafta olduğu için feribot vs kullanacağız trafik vs diye 18 de çıkarız.. 17 gibi eve geçeceğim 17:30 da beslenmemi tamamlayacağım(dünden hazır dolapta olduğu için yemeğimden eminim). Tekrar yazmaya fırsat bulamam diye şimdiden yazayım dedim yarın tartı yüzünüze gülsün inşallah benim gülmeyeceği malum doğum sonrası kalan lohusa göbeği gibi göbeğim oluyor her ay reglden dolayı
bugün hiç spor yapmadım hayret şaka gibi :)) spor egzersizi biraz azaltmaya karar verdim bu konuda desteklerinize ihtiyacım var. Kafamda şu oturmuş "ben egzersiz yapmadan deli gibi terlemeden asla kilo veremem" bunu silemiyorum... vücudumda kas ağrıları uyuşmalar vs oluşuyor bu mineral eksikliğinden olabilirmiş özellikle magnezyum.. sporda çok terlemek,çok su içmek ve idrar sökücü takviye almak mineral kaybı nedeniymiş... Suyuda 1.5 litreye indireceğim. Pazartesi aile hekimime gideyim bakalım bir konuşayım..
Menüm Sabah tam buğday ekmeği ile sandviç ( peynir yumurta) 3 zeytin
Ara: 1 kuru kayısı 5 tane badem 2 parmak kadar Hızır lokması tadına baktım
Ara: sütlü kahve şekersiz
Aksam : fırında balık ve salata yicem ElhanMthn83 1 haftayı daha geride bıraktık inşallah herkes için çok güzel olur benim için zor bir haftaydi bakalım
Sanırım bu hafta kilo veremeyeceğim. Kendime özel su bile icemedim. Son günün son sözleri rahmetlinin Kaptanım Mthn83 benim yerime de üç yüz beş yüz fazladan verse keşke
İnan bilmiyorum benim ilk diyetisyen tecrübem olacak bebekle online olsun daha kolay olur git gel zor olur diye böyle tercih ettim ama bilsem yüz yüze isterdim. Gerçekten güzel olurdu
Canım eğer sana bı katkısı yoksa benim kilo 74 cordisin 77 3 aşağı 5 yukarı bu ölçüler yakınsa verelim liste hemde ücretsiz. Hiç uğraşma Hem burada ücretsiz takibini de yaparız