Yeter alıp gelmedim ya demi300 gram verdim 700 gram yağ gitmiş 400 gram ödem gelmiş.
Dedi ki çok vermişsin sarkarsin birden bu kadar verme
Ben de dedim evet ben de ondan korkuyorum.100-150 gram ideal olur
İyi ki seni kaptan secmisim. Harikalar başardın. Motivasyon harikaydı. Tebrik ederim ayrıca teşekkür ederim canımSevgili maviş takımı
Yarın için hepimize bol eksiler diliyorum. Hepiniz harikaydınız.
Evet aslında bu tarz şeyler daha çok acıktırır derler ama belkide psikolojiktir onunla doyuyorum hissiMakarna yerine tok tutan başka bir şey eklemek mümkün kuzum. Glisemik endeksi yüksek gıdalar genelde unlu olanlar.
Yaa biz sizi de mi etkiliyoruz acaba ben yeni geldim tam bilmiyorumAfiyet olsunBugün tatil diye mi beni etiketlemedin canım
Afiyet olsun fridacim. Tartı öncesi özenli bir menü.16 Şubat Cuma menüm
Elhan
Kahvaltı saat 12:00 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 4 adet zeytin, 2 dili hindi füme 3 adet ceviz
Akşam saat: 19:00 bir kepçe şehriye çorbası, bir tabak kabak kavurması, yarım haşlama tavuk göğsü
Gün içinde iki kahvem var şimdi yeşil çay içiyorum
sabahki limonlu sirkeli çayıma bir çay kaşığı bal kattım
Yeter alıp gelmedim ya demi
Klasik sana göre az olmuş canısı
İyi ki seni kaptan secmisim. Harikalar başardın. Motivasyon harikaydı. Tebrik ederim ayrıca teşekkür ederim canım
Canım bir gün bile olsa ne iş günü Allah aşkına parayı aldın yolla listeyi bu kadar basit kızdım.Yaa novzaradanin zayıflayan hastaları gibi sarkmaya başladım ben
360 ameliyati olacağım bu gidişle
Ellerine sağlık canım
1-4 iş günü canım
Kız kaptanlık bitti diye mi üzüldün. Ama daha kırmızı kaptan olacaksın. Ayrıca ben yine kaptan olsam yine seni seçerim. Gerçekten çok sahip çıktın ekipteki arkadaşlar memnuniyetini dile getirdi. Takımın adına çok mutlu oldum16.02.2024
Sabah yok
Öğle 12:30 1 haş.yumurta,60 gr süzük peynir,2 dilim tbe,2 ceviz,çay
Ara 16:00 Sütlü filtre kahve,1 muz,20 gr badem
Akşam 6 yk bezelye yemeği,3 yk bulgur,kıvırcık salata,1 bardak ayran
Şimdi çay demledim onu içeceğim.
Pek keyfim yok bugün halim de yok üzgün hissediyorum sabah öyle kalktım öyle devam ediyor. Erken yatmaya çalışacağım.
Canım Spor yaparsan eğer beni mutlaka etiketliyorsun spor yapmazsan etiketlemene gerek yok o Spor yapmış da o yüzden sordumYaa biz sizi de mi etkiliyoruz acaba ben yeni geldim tam bilmiyorum
Ya çok teşekkür ederim benim de kilom 74 zaten. Ücretini de peşin verdim o yüzden peşini hemen bırakmak istemiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirimAyy banada çok zor geliyor hele işe götürmek
Dikkat et canım
Fizik evet ama sagligimizdan olmayalım
Canım harika sonuçları olan bir hafta olarak bak
Acı yok rakiiii
Sen ol biz birbirimize göz kulak oluruz
Sen üzülme gülüm incinme
Canımin içi iki gözüm küsme
Sana hediye bütün kilolar
Ben veririm ikimizin yerine eee
Ben teşekkür ederim emeklerin verdiklerin için
Takımı takip etmekte çok destek oldun. Kimseyi yanlız hissettirmedin emeklerine sağlık canım
Gel çiçeğim özledik
Poğaça bugünyarın
Güzel kapanış
Canım eğer sana bı katkısı yoksa benim kilo 74 cordisin 77 3 aşağı 5 yukarı bu ölçüler yakınsa verelim liste hemde ücretsiz. Hiç uğraşma
Hem burada ücretsiz takibini de yaparız
Allah şifa versin canım. sağlık her şeyden önemliİyi hissettiğim bir dönem tekrar geleceğim abla yani ne azından şu sağlık durumum netleşene kadar hayatımdan tüm stres yapan şeyleri özel hayatımda ki insanları çıkarıyorum. Yine ara ara uğrarım dostluğumuz baki
Pakize olmasa yapamazdım. Canım pakizemKız kaptanlık bitti diye mi üzüldün. Ama daha kırmızı kaptan olacaksın. Ayrıca ben yine kaptan olsam yine seni seçerim. Gerçekten çok sahip çıktın ekipteki arkadaşlar memnuniyetini dile getirdi. Takımın adına çok mutlu oldum
Ben bu hafta çok eksik kaldımCordelia diğer yarım oldu sağolsun. Hep yetişti
Pakizede ona yardım etti torpilliydi yani
Sen yine bırakma canım. Ama sonuç alana kadar elinde izleyecegin bir harita olması için dedim. Biz hep buradayız sen yeterki bu yolu yürümek iste. Elinden tutan biri mutlaka bulursun buradaYa çok teşekkür ederim benim de kilom 74 zaten. Ücretini de peşin verdim o yüzden peşini hemen bırakmak istemiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim
Diyetisyenin asistanlarıAyy banada çok zor geliyor hele işe götürmek
Dikkat et canım
Fizik evet ama sagligimizdan olmayalım
Canım harika sonuçları olan bir hafta olarak bak
Acı yok rakiiii
Sen ol biz birbirimize göz kulak oluruz
Sen üzülme gülüm incinme
Canımin içi iki gözüm küsme
Sana hediye bütün kilolar
Ben veririm ikimizin yerine eee
CAN KAPTANIMMM
Canım eğer sana bı katkısı yoksa benim kilo 74 cordisin 77 3 aşağı 5 yukarı bu ölçüler yakınsa verelim liste hemde ücretsiz. Hiç uğraşma
Hem burada ücretsiz takibini de yaparız
Çok teşekkür ederimSen yine bırakma canım. Ama sonuç alana kadar elinde izleyecegin bir harita olması için dedim. Biz hep buradayız sen yeterki bu yolu yürümek iste. Elinden tutan biri mutlaka bulursun burada
Yarın tartı olmasından mütevellit böyle oldu keşke hergünüm böyle geçse dimiiiAfiyet olsun fridacim. Tartı öncesi özenli bir menü.
Pakizecimi görünce hemen menü yazma hevesi geldi
iyi ki geldin burayaYarın tartı olmasından mütevellit böyle oldu keşke hergünüm böyle geçse dimiii
İnşallah bu topikde hep böyle menülerim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?