Geçmiş olsun canım bizi de bilgilendirİyiaksamlar kızlar Bugün tansiyon sorunu için kardiyolojiye randevum vardı tahlil ler biraz sıkıntılı çıktı ozellikle kas lar ile ilgili doktor çok mu hareketli sin dedi yüruyuslerimi anlattım bakalım ilaç değişimi ve takibe aldı yürüyüşü bi süre ihmal edicem takip boyuncaElhan Canım kankişim cumartesi tartısından sonra izine ayrılmak ıstiyorum şu sağlık sorununu bi halledeyim
Canım Allah sana kolaylık versinSelamm hanımlar ..Bir kaç gündür aktif olamıyorum kusuruma bakmayın.Bebeğim durmuyor takılan bandaj onu baya etkiledi. Uykusunu alamıyor ayakları rahat olmadıgi icin hemen uyanıyor.. Sinirlenip baskı yaptığı icin omuzları ağrıyor oyle yapmasın diye sürekli kucaklıyorum.
Dün iki tabak yemeği 3 asamada yiyebildim hic durmuyor esimde isten gelene kadar benim bütün enerjim bitiyor
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun, iyi çıkar inşaAllahİyiaksamlar kızlar Bugün tansiyon sorunu için kardiyolojiye randevum vardı tahlil ler biraz sıkıntılı çıktı ozellikle kas lar ile ilgili doktor çok mu hareketli sin dedi yüruyuslerimi anlattım bakalım ilaç değişimi ve takibe aldı yürüyüşü bi süre ihmal edicem takip boyuncaElhan Canım kankişim cumartesi tartısından sonra izine ayrılmak ıstiyorum şu sağlık sorununu bi halledeyim
Allah yardımcın olsun canımSelamm hanımlar ..Bir kaç gündür aktif olamıyorum kusuruma bakmayın.Bebeğim durmuyor takılan bandaj onu baya etkiledi. Uykusunu alamıyor ayakları rahat olmadıgi icin hemen uyanıyor.. Sinirlenip baskı yaptığı icin omuzları ağrıyor oyle yapmasın diye sürekli kucaklıyorum.
Dün iki tabak yemeği 3 asamada yiyebildim hic durmuyor esimde isten gelene kadar benim bütün enerjim bitiyor
Şeytanı kovmak için kahve yaptım içiyorum ama çok kıyılıyor içimBu şarkı hepimize gelsin
sagol canımAllah kolaylik versin canim önce sagligimiz ve oncelikli sorumluluklarimiz
Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım
benimde istediğim en çok o aslında, akşam altıdan sonra yemek yememek, dün akşam öyle sevgi günü diye bir etkinlik yaptık ve ben supangele ye hayır demedim iyi olmadı. aslında doğru söylüyorsun benim ayda 4 kilo vermem çok normal olması lazım eskiden bunu çok rahatlıkla yapıyordum kolay kilo veriyordum fakat şimdi durum çok farklı menopoz ve yaş faktörü resmen baltalıyor sanki bende şaşırıp kalıyorumCanım öncelikle saat 21 den sonra hiçbir şey yeme. Ben de hep geceleri yerdim. Bu çok kötü bir bağımlılık. Bunu 2-3 ay oldu başardım. Sen de bunun üzerine git bence. Aylik hedefin 4 kg rahat olur. Sen iştahına uyma iştahın sana uysun. Kuralları Sen koy
vallaha yedim gitti :))) mide sindirim organlarını hiç sorma zaten sütlü tatlı olduğu için bu rahatsız etmedide, artık geç vakit yiyipte yatığım zaman kötü oluyorum. bazen akıntıya kürek mi çekiyorum acaba diyorum tüm gün cafe restorantda patatesler, pişiler kızarıyor elmalı kurabiyeler gözlemeler daha sana sayamadığım o kadar çok menü varkiii bazen çalışanlara bu ne laan hamile olsam çocuk düşürürüm diyorum ...Bile bile niye yiyon
Yazık miden sindirime organlarina
Yerken onlara sordun mu?
Benim yan dükkanim pastaneee her gun pasta kurabiye kokulariyla geçiriyorum günübenimde istediğim en çok o aslında, akşam altıdan sonra yemek yememek, dün akşam öyle sevgi günü diye bir etkinlik yaptık ve ben supangele ye hayır demedim iyi olmadı. aslında doğru söylüyorsun benim ayda 4 kilo vermem çok normal olması lazım eskiden bunu çok rahatlıkla yapıyordum kolay kilo veriyordum fakat şimdi durum çok farklı menopoz ve yaş faktörü resmen baltalıyor sanki bende şaşırıp kalıyorum
vallaha yedim gitti :))) mide sindirim organlarını hiç sorma zaten sütlü tatlı olduğu için bu rahatsız etmedide, artık geç vakit yiyipte yatığım zaman kötü oluyorum. bazen akıntıya kürek mi çekiyorum acaba diyorum tüm gün cafe restorantda patatesler, pişiler kızarıyor elmalı kurabiyeler gözlemeler daha sana sayamadığım o kadar çok menü varkiii bazen çalışanlara bu ne laan hamile olsam çocuk düşürürüm diyorum ...
tamam ben bundan sonra yemeden bir organlarıma sorayım :)
Çok geçmiş olsun canımİyiaksamlar kızlar Bugün tansiyon sorunu için kardiyolojiye randevum vardı tahlil ler biraz sıkıntılı çıktı ozellikle kas lar ile ilgili doktor çok mu hareketli sin dedi yüruyuslerimi anlattım bakalım ilaç değişimi ve takibe aldı yürüyüşü bi süre ihmal edicem takip boyuncaElhan Canım kankişim cumartesi tartısından sonra izine ayrılmak ıstiyorum şu sağlık sorununu bi halledeyim
Cok farketti benim. Canım regl döneminde yeni yumurtalar gelişmeye başlıyor. ağrı kesici ilaç içtiğimiz zaman o yumurta gelişimi yavaşlıyor. Dolayısıyla geç yumurtluyoruz geç yumurtladığımız için de geç regli oluyoruz. Ben ilaçları bırakınca düzene girdim.Yaaaabu ay icmeyecegim o zaman zaten cok siddetli olmuyorda agriyi niye cekeyim ki diyip iciyordum... Bugün cok istahliyim regl gelecek belli ki....burnuma fistik ezmesi kokulari geliyor,markete geçip almamak icin tuttum kendimi ananasli yeşilçay ictim sonra nefes egzersizi yaptim... Alsam eve goturucem sonra elimin altinda olacak yine kontrol bende, fıstık ezmesi beni yenemez tamam ağrı kesici de icmeyecegim bidaha ki ay bakalim ne olacak
Kıyamam kuzum inşallah alışırSelamm hanımlar ..Bir kaç gündür aktif olamıyorum kusuruma bakmayın.Bebeğim durmuyor takılan bandaj onu baya etkiledi. Uykusunu alamıyor ayakları rahat olmadıgi icin hemen uyanıyor.. Sinirlenip baskı yaptığı icin omuzları ağrıyor oyle yapmasın diye sürekli kucaklıyorum.
Ye Lil ye Lilistanbul bugün çok soğuk ve yağışlı yürüyüşe çıkamıyorum. napsam ki spor olarak evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?