Ne iyi ettin de geldin.İşte geldim burdayım
Öyle uzak kalmışım ki . Bugün bir bakayım dedim üyeliğim iptal olacakmış neredeyse
Çok iyi yapmışsın kuzum. Sen neler yapıyorsun emeklilik nasıl gidiyor
Hoşbuldum
Afiyet olsun kaptanım. Patates kızartma olmadığı için korkma. Sütlaç da minik kaseyse inşallah sıkıntı olmaz.Menüm
Sabah 2 rafadan yumurta
Ara 1 kase şekersiz komposto
Öğlen tam buğday ekmek tost 1 kase yoğurt
Akşam 2 köfte biraz patates kırmızı biber domates (hepsi fırında)
Sütlaç
Elhan
Düşününce çok yemişim gibi hissettim ama patates ve sütlaç bana psikolojik baskı yaptı sanırım. Çünkü listemde yoktular
Afiyet olsun canım15 Şubat beslenme listem
Mthn83 Elhan
10:00
1 pirinc patlagi,1 yk labne,3 adet ceviz, sütlü kahve
13:00
Kereviz ve pancar yaprakli omlet
30 gr suzme peynir,5 zeytin,ceyrek avokado,kaoya,salatalik,1 dilim tbe
15:30
Yarım havuc,10 findik, sütlü kahve
18:00
4 kofte,kereviz,kapya (firinladim tümünü)
2 yk yogurt,1 tk bal
2.5 lt su ictim
2 fincan yesilcay
1 rooibos çayı
1 şişe maden suyu
Geçmiş olsun canım.İyiaksamlar kızlar Bugün tansiyon sorunu için kardiyolojiye randevum vardı tahlil ler biraz sıkıntılı çıktı ozellikle kas lar ile ilgili doktor çok mu hareketli sin dedi yüruyuslerimi anlattım bakalım ilaç değişimi ve takibe aldı yürüyüşü bi süre ihmal edicem takip boyuncaElhan Canım kankişim cumartesi tartısından sonra izine ayrılmak ıstiyorum şu sağlık sorununu bi halledeyim
Tatlım başka bir doktora git lütfen. Kas erimesi fiziksel aktivite azlığı yüzünden olur. Bir de yetersiz protein alımında. İyice aklım karıştı kim bilir seninki nasıl karışmıştır.Vallahi anlattım hergün yürüyüş yaptığımı o yuzden takıp edelım dedi kas erimesi ile ilgili olabilir dedi veya devam ederse ilik falan filan neyse
Bütün Türk film ve dizilerinde aynı durum. Bir dakika içinde yabancılar da milyon olay gelişir bizimkiler habire bakışir durur. Hint dizilerine pek meraklılar bence.İnci tanelerini izliyorum nedeb uzun uzun bakışıyorlar
Afiyet olsun fridacim.15 şubat perşembe menümü yazayım
Elhan Cordelia
bugün sporum yok sabah limonlu sıcak suyumu içtim
kahvaltı saat 12:00 2 haşlanmış yumurta, 4 adet zeytin, peynir, domates,salatalık 2 adet ceviz, 2 dilim hindi füme
akşam 17:30 bir tabak tavuklu salata
şu an yeşil çay içiyorum gün içinde dışardaydım fazla su içemedim bu saatden sonra dengelerim umarım
Afiyet olsun canım15 şubat
kahvaltı: bir kase yulaf ezmesi
öğle: 1 kase ezogelin çorbası, 1 küçük muz, 1 ceviz
akşam: 1 kase buharda pişmiş brokoli, 3 sıkım çiğ köfte(lavaşsız marulla)
su: 1 lt
egzersiz : 156 adım :)
tadına baktımOffff diyorum offffbayilacaksin actigin anda o koku benim yerime iyice kokla
Ay çok merak ettim yahutadına baktımüstüne roman yazılır
Şansın bol iraden güçlü olsun canımAklımda
Şeytan çok yokluyor
Dün Ahmet bey konuşma yaptı, program bitince kendinizi salarsanız zor toparlarsınız, dikkat edin dedi, gerçekten Bikaç sefer açlığa niyet edip şeytana uyunca daha çok zorluyor, başaracağım başka yolu yok, lenfödem geri gelsin istemiyorum
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canımİyiaksamlar kızlar Bugün tansiyon sorunu için kardiyolojiye randevum vardı tahlil ler biraz sıkıntılı çıktı ozellikle kas lar ile ilgili doktor çok mu hareketli sin dedi yüruyuslerimi anlattım bakalım ilaç değişimi ve takibe aldı yürüyüşü bi süre ihmal edicem takip boyuncaElhan Canım kankişim cumartesi tartısından sonra izine ayrılmak ıstiyorum şu sağlık sorununu bi halledeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?