- 18 Mart 2018
- 30.542
- 121.452
- 598
- 35
Bak aklıma incir uyutması getirdin, zaten canım istiyorduİncirli sütlü puding ev yapımı çok güzel okuyor tavsiye ederim ayrıca çok tatlı oluyor
İnciri yumuşat
Süt ekle
Azcık yulaf
Kakao müthiş oluyor tavsiye ederim
gezegenfeza
Bulamadım kuzum. Ödül mamasi yaş mama yanına götürdüm yine kaçtı saklandı. Kedilerin tuhaflıkları. Şimdi çıktı geziniyor.epeydir göremedim oraları kış da olduğu için, umarım güzel bişeyler yaparlar avcıların sahilini o kayaları koyduktan sonra bozdular bence büyükçekmecenin denizi daha güzel görünüyor
neden acaba özelikle yaş mama kutusunu açar açmaz hemen gelmesi lazım ne olduğunu bulabildin mi?
benimkide hasta 10 günü geçti büsürü iğne ilaç hala iyileşmedi, bugün tekrar veterinerini aradım gel antibiyotik yazıcağım dedi idrar yolları rahatsız kumu dışına işiyor
Hasta olmasın daKedim saklanıyor 2 saat oldu yaş mamaya bile gelmedi. Ne duyuyor ne görüyor anlamiyorum.
Kilon azalıp şekerin dengelenince pcos u da aşarsın inşallah. Spor yüzme kilo kaybı iyi geliyorEvet hormonlarım bozuk pcosum var 25
Dünkü yemekleraksama ne yemek yapıyosunuz kızlar benim canım hiçbişey yapmak istemiyor
Yok birden irkildi kaçtı biliyorum korktu. Benim farketmedigim bir şey oldu.Hasta olmasın da
Gardrop açık bulursa benimkiler içine girip en arkaya ilerliyor ki bulup çıkarmayalım, kaç kez içinde unuttukUyumuyor saklanıyor canım. Uyanık sanki bir şeyden kaçıyor.
Aa çok sevindimAz önce telefon ile görüştüm canım evime 10 dk yürüme mesafesinde. Salı cuma dedi. Saat 17.10 da başlayacak. Merak ediyorum hemde heyecanlıyım
Oy kuzum korkmuş gibiBuldum canım perdelerin arkasina saklandi oralardan çıkardım ebeveyn banyosunda şuan Eki Görüntüle 3387213
Onu diger kedicik maske yapıyor. Kendisi de açıyor kapağını.Gardrop açık bulursa benimkiler içine girip en arkaya ilerliyor ki bulup çıkarmayalım, kaç kez içinde unuttuk
Benim canım istese de şekerim düşmüyor, gözüm dönmüyordu, son 2 haftada 2 kez yaşadım malesefİnşallah istediğimiz kilo inene kadar bol eksiler olsunben tatlıyı bayadır yemiyorum artık canımda istemiyor belirli bir zamandan sonra pek aramıyor insan ama ilk zamanlar zorlanmıştım tatlı konusunda
Dışarda satılanlar görsel olarak çok güzel, aşırı şekerli geliyor bana ve hangi malzemeyi kullanıyorlarsa kimyasal bi tat veriyor, evde yaptıklarımız çok daha temiz ve lezizKadıköy çarşıda bir yer tüm kupta tatlı ve donut fiyatlarını indirmiş tek fiyat yapmış bir de dışarı sergilemişler tepeleme onları rengarenk donutlar,berlinerler,magnolialar… kapış kapış da alıyordu insanlar. Koşarak geçtim önünden.
Her sene pasta yapardım 14 şubat ta ilk kez bu yıl tatlı namına hiçbir şey yok ahahaha
zuzaylılarBulamadım kuzum. Ödül mamasi yaş mama yanına götürdüm yine kaçtı saklandı. Kedilerin tuhaflıkları. Şimdi çıktı geziniyor.
sanırım hep devam eden ilaçlarla anca kontrol altına alınabilen bir rahatsızlık. Çok geçmiş olsunEvet hormonlarım bozuk pcosum var 25
Evet o dönemdeyimRegl dönemi ndeysen de olur ay bende zor tutarım kendimi
Allah ım bu ne ! Şahane bir güzellikTarifi görünce kaçmış olmasın diyet diye arada helak olacağım demiştir. Oradan bı iki kıl tüy gondersenize
Bende bunu bulmak istiyorum. ArkadaşımınEki Görüntüle 3387278
Ya tutarsa diyosunBen de yapacağım
Peki çıplak ayağa bakabilirmisinAsla yapmayacağım bir şey birinin ayağı bana deyince deli olurum. Takıntım var. Buzdolabına ayağımı sürmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?