Kilisenin ordaki yer miKadıköy çarşıda bir yer tüm kupta tatlı ve donut fiyatlarını indirmiş tek fiyat yapmış bir de dışarı sergilemişler tepeleme onları rengarenk donutlar,berlinerler,magnolialar… kapış kapış da alıyordu insanlar. Koşarak geçtim önünden.
Her sene pasta yapardım 14 şubat ta ilk kez bu yıl tatlı namına hiçbir şey yok ahahaha
Regl dönemi ndeysen de olur ay bende zor tutarım kendimiYemedim yattım
Allah um nolur kalkınca isteğim geçsin
Çok sevindim cnmİyiyim canım sen nasılsınyeniden döndüm pazartesi :)
Ciğer yapıyorumaksama ne yemek yapıyosunuz kızlar benim canım hiçbişey yapmak istemiyor
Afiyet olsun canım şişkinlik de vardır şimdiMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek ekmeğim bitti bugün alicam
1 parça peynir ve 2 zeytin
Ara yok
Aksam 17.00
3 çatal pirinç pilavı
1 kase yoğurt
1 tabak etli patatesli bir yemek
Şu çok az ama içicem aşırı siskinim hala regl olamadım 2 gün daha olmazsam hastaneye gidicem ,
Cordelia Elhan Mthn83
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek ekmeğim bitti bugün alicam
1 parça peynir ve 2 zeytin
Ara yok
Aksam 17.00
3 çatal pirinç pilavı
1 kase yoğurt
1 tabak etli patatesli bir yemek
Şu çok az ama içicem aşırı siskinim hala regl olamadım 2 gün daha olmazsam hastaneye gidicem ,
Cordelia Elhan Mthn83
Hani sahilden yukarı çıkarken tam ortada St…ks meşhur kahve zinciri var ya oradaKilisenin ordaki yer miay oranın Alman pastaları çok güzel oluyor
Ben de yapacağım
Canım pilates için konuşmaya gidecektin konuştun mu? Sadece kendine ayırabildiğin min.45 dakikan olur. Ya da yoga dersi falan canlandırıcı olabilir.Sabah ki planım olmadı kızlar saçma bir son oldu. Tek tesellim erken bitmiş olması
14.02.24 menüm
Sabah 7.15de 2 yumurta peynir mantar omlet
Öğlen 12.30 yarım kase mercimek çorbası 4-5 çatal tavuk döner salata
Akşam 1 hamsi kadar balık salata yarım lahmacun 1 çatal bisküvili pasta
Su 500 ml
Elhan
Bugün spor düşünmüyorum çok bitkinim keşke yanlız kalabilsem
Ben yaptimBen de yapacağım
Sebzeliği bilmem ama ben 21 gün boyunca her sabah kalkıp bir bardak suya istediğim kiloyu ve sekansları söyleyip suyu içmiştim. Umut dünyasıBen yaptimayaginla iterek kapat sebzeligi yoksa olmaz
Asla yapmayacağım bir şey birinin ayağı bana deyince deli olurum. Takıntım var. Buzdolabına ayağımı sürmekBen yaptimayaginla iterek kapat sebzeligi yoksa olmaz
Gülsem küsmezsin dimiSebzeliği bilmem ama ben 21 gün boyunca her sabah kalkıp bir bardak suya istediğim kiloyu ve sekansları söyleyip suyu içmiştim. Umut dünyası
Az önce telefon ile görüştüm canım evime 10 dk yürüme mesafesinde. Salı cuma dedi. Saat 17.10 da başlayacak. Merak ediyorum hemde heyecanlıyımCanım pilates için konuşmaya gidecektin konuştun mu? Sadece kendine ayırabildiğin min.45 dakikan olur. Ya da yoga dersi falan canlandırıcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?