Ah canım geçmiş olsun kuzucuğaepeydir göremedim oraları kış da olduğu için, umarım güzel bişeyler yaparlar avcıların sahilini o kayaları koyduktan sonra bozdular bence büyükçekmecenin denizi daha güzel görünüyor
neden acaba özelikle yaş mama kutusunu açar açmaz hemen gelmesi lazım ne olduğunu bulabildin mi?
benimkide hasta 10 günü geçti büsürü iğne ilaç hala iyileşmedi, bugün tekrar veterinerini aradım gel antibiyotik yazıcağım dedi idrar yolları rahatsız kumu dışına işiyor
Hadi hayırlı olsunAz önce telefon ile görüştüm canım evime 10 dk yürüme mesafesinde. Salı cuma dedi. Saat 17.10 da başlayacak. Merak ediyorum hemde heyecanlıyım
Amanıın yerim bu prensesiTarifi görünce kaçmış olmasın diyet diye arada helak olacağım demiştir. Oradan bı iki kıl tüy gondersenize
Bende bunu bulmak istiyorum. ArkadaşımınEki Görüntüle 3387278
oooooyyyyy çok tatlıki bunlaaarSevgililer gününüz kutlu olsun canlarım iyi ki varsınız
Eki Görüntüle 3387279 Eki Görüntüle 3387281 Eki Görüntüle 3387280
Aaa, öylemi oluyor, benimkinin biri de 2 sefer kumun dışına işedi, birdaha yapmadı, ben çok sıkıştı yetiştiremedi, yada öteki kediye kızdı dışına işedi diye düşünmüştümepeydir göremedim oraları kış da olduğu için, umarım güzel bişeyler yaparlar avcıların sahilini o kayaları koyduktan sonra bozdular bence büyükçekmecenin denizi daha güzel görünüyor
neden acaba özelikle yaş mama kutusunu açar açmaz hemen gelmesi lazım ne olduğunu bulabildin mi?
benimkide hasta 10 günü geçti büsürü iğne ilaç hala iyileşmedi, bugün tekrar veterinerini aradım gel antibiyotik yazıcağım dedi idrar yolları rahatsız kumu dışına işiyor
sorma yaa bir iyileşse büsürü iğnede vuruldu yok bağışıklık yükseltici macunlar filan keyfide çok yerinde çoştu iyice tek sıkıntısı bana ortalığa işiyor geziyor .....Ah canım geçmiş olsun kuzucuğa
Birinde benim kız hem kendi korktu hem beni korkuttu, evde yalnızdım, o olmasa korkudan ölürdüm, ondan cesaret aldım, gerçi o olmasa o kadarda korkmayacaktım, neyse yinede iyiki varlarYok birden irkildi kaçtı biliyorum korktu. Benim farketmedigim bir şey oldu.
yani işte kediye göre değişir sizinkiler kısır değilse kokuda bırakıyor olabilir. benimki 4 yaşında ve kısır ilk defa 10 gündür kumu dışına işiyor ilk günler her gün kusuyordu da o düzeldi şu ara keyfi yerinde ....Aaa, öylemi oluyor, benimkinin biri de 2 sefer kumun dışına işedi, birdaha yapmadı, ben çok sıkıştı yetiştiremedim, yada öteki kediye kızdı dışına işedi diye düşünmüştüm
Bizimkiler hanım, paşa, kapıları biz açıyoruz, kendileri zahmet etmezOnu diger kedicik maske yapıyor. Kendisi de açıyor kapağını.
İnşallahKilon azalıp şekerin dengelenince pcos u da aşarsın inşallah. Spor yüzme kilo kaybı iyi geliyor
Şöyle kilo vermek lazım kilo verince şikayetlerin azalıyor ve ilaç kullanmak zorunda kalmiyorsun. Ben ilacı 3 4 ayda bir adet gördüğüm için kullanıyordum sonradan bıraktım çünkü başka şikayetim yoktu doktor bırak dedisanırım hep devam eden ilaçlarla anca kontrol altına alınabilen bir rahatsızlık. Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım sende ben gibi misin yalnızlığa hasretSabah ki planım olmadı kızlar saçma bir son oldu. Tek tesellim erken bitmiş olması
14.02.24 menüm
Sabah 7.15de 2 yumurta peynir mantar omlet
Öğlen 12.30 yarım kase mercimek çorbası 4-5 çatal tavuk döner salata
Akşam 1 hamsi kadar balık salata yarım lahmacun 1 çatal bisküvili pasta
Su 500 ml
Elhan
Bugün spor düşünmüyorum çok bitkinim keşke yanlız kalabilsem
İkiside kısıryani işte kediye göre değişir sizinkiler kısır değilse kokuda bırakıyor olabilir. benimki 4 yaşında ve kısır ilk defa 10 gündür kumu dışına işiyor ilk günler her gün kusuyordu da o düzeldi şu ara keyfi yerinde ....
Afiyet olsun canımiyi akşamlar herkese
LenaG Elhan
14 Şubat 2024 Çarşamba
sabah yok
öğlen 11.50
2,5 kuru kayısı
12.10
baharatlı 1,5 kemiksiz baget, küçük kase avokadolu karışık salata
ara 14.30
tarçınlı küçük elma, 1 yk granola
ara 16.10
2,5 ceviz, 2,5 kuru kayısı
akşam 19.00
3-4 yk soğanlı baharatlı tavuk bagetten kavurma
3-4 yk mercimekli bulgur pilavı
roka, pancar turşusu, 2 yk ev yoğurdu, 1tk bal (macun)
ara 20.30
1/2 fıstıklı tahin helvası (şekersiz, hurma suyuyla yapılmış)
şimdi naneli bir tür siyah çay içiyorum.
1,5 lt su
bugün kan şekerim dalgalıydı. o nedenle kısa aralarla yedim. zaten wc yine yok. belki ona faydası olur.
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?