Ben gördüm kuzum mesajı. Beni spor için etiketleseniz yeterli canım. Diğerlerini etiketsiz buluyorum
4 mart'ta 1 yaşına girecek
EveeetttKuzum aylık hedefi sana mı soyluyoruz
Güncel kilon ne canım boy yaş eklermisin canımHoşbuldum canım
Günaydın canım hoşbuldumİlk Ay için aylık -6 kg hedefim var :)
11 Şubat beslenme listemMthn83 Elhan
Sabah 10:00
2 wasa ustunde 30 gr süzme peynir
13:30
Yarım kereviz,1 kapya biber firinladim
Yani da yesil salata yesdim
15:30
1 avuc cig findik ve kabakcekirdegi karışımı
Sütlü türk kahvesi
17:30
5 sardalya
Brokoli
2 lt su ictim
Etkinlikte pasta icin çok çok zorladilar seker hastasiyim ama ogluma gotururum dedim 4-5 dilim paketlemislertabi oglumun 18 yasinda oldugunu bilmiyorlardi
Akşama bira yoğurt mu eklesen canımBugun salatayla gecistiricem aksam da yemem insallah
Sabah 2 dilim tb ekmegi
1 yumurta
Biraz peynir yedim
Yarim bardak yesil cay ictim
Oglen
Ton balikli salata
aksam
zuber(fistikli)
filtre kahve
Elhan Mthn83 Cordelia
Bugunun menusu bu
Yazamazsam burada kalsin
Aksama sinav gorevim cocuklar yemek derken yazamayabilirim cunku
Susam için dedim ablaÇok mu yağ olmuş
Onda ne var ki, normalde yemeklerim daha yağlı olur, kahveyi yağlı içerim, geriye dönüp bakınca yağsız bişey göremesem de genelde hiçbir diyetimde yağı kesmemişimdir
Afiyet olsun canımCuma menüm
Sabah11.00 1 tb ekmek 1 haş yumurta az peynir domates salatalık 1 çatal reçel
Akşam19.30 yarım karnıyarık 1 kase cacık yarım tb ekmek
Su 2 lt
Cumartesi menüm
Öğle 13.30 1 avuç içi kadar kısır ayran
Yarım poğaça 1 küçük dilim ağlayan pasta(misafirliğe gtmiştik)
Akşam hiç bişe yemedim
Su 1.5 lt
Elhan Mthn83 Cordelia
Zeki Müren de bizi görecek miTartı da öyle farzeder mi
Ben hergün tartıldığım için bana hergün pazartesi ve cumabugün pazartesi oldugu için kimlerde tartılma isteği geldi ve tartıldı
ben
Çok sağol canim benim güzel dileklerin için inşallahsağlıklı güzel mutlu huzurlu ömrü olsun.
Yarında tartılcam yaniMavi takım Akrep.@LenaG
Tartı günü yarın .
Bugün bende + 700 geldimTatlım senin durumunu çok yaşadım. Seninle klonlaşmış gibi hissediyorum çoğu zaman. Bugün +700 geldim şu mesajini okuyunca ben yazmışım gibi hissettim. Haşimato değilim , insülin direncim yok ama böyle. Neyse ney dedim sabah kabullendim napayım. Sen de inşallah normale dönersin bitanem
Kordiş & Elhoş A.Ş İşler, tıkır tıkır işler.Ben gördüm kuzum mesajı. Beni spor için etiketleseniz yeterli canım. Diğerlerini etiketsiz buluyorumElhan toplu alıntı yapıyor ondan kontrol edebiliyorum. Onun listelerine bakıyorum. Ama sporları tek yaptığım için gözümden kaçıyor.
Yarına daha güzel bir sonuç gelecek amaYarında tartılcam yani
Sen birde pidelerin üstündeki susamları görseydin ( yediğim bikaç lokma susamsızdı)Eveeettt
Güncel kilon ne canım boy yaş eklermisin canım
Akşama bira yoğurt mu eklesen canım
Susam için dedim abla
Afiyet olsun canım
Zeki Müren de bizi görecek mi
Bugün bende + 700 geldim
Yarına Allah kerîm
Allah sizi başımızdan eksik etmesinKordiş & Elhoş A.Ş işler tıkır tıkır işler.
Gözünü yerim senin
Sen olmasan hesap kitap işleri Allah' a emanet tatlım.
blonde ambition ne çekti elimden bir tabloyu üç beş degiştirdigimi bilirim. o gitti Allah seni gönderdi bana
Canım benim Allah sizleri de bizsiz bırakmasınAllah sizi başımızdan eksik etmesin
Önce yarını halledelim, cumaya daha çok veririz inşaAllah
Niyeyse biraz daha içim rahatladı Allah affetsin
Kuzum saliyi geç cumaya kadar veririz n'olacak
hay masallah benimde 5 aylık bir bebeğim var. Martta benimde kızım 9 yasına girecek4 mart'ta 1 yaşına girecek
Keşke benimki de odemden olsaydıÖnce yarını halledelim, cumaya daha çok veririz inşaAllah
Kaç haftadır geceleri wc ye kalkmazdım, dün gece ve sabah çok erken gittim, hala devam, demekki ödem çok
Canımsın ya o kadar iyi geldiki sözlerin sanki yanımdaymışsın gibi hissettim seniTatlım senin durumunu çok yaşadım. Seninle klonlaşmış gibi hissediyorum çoğu zaman. Bugün +700 geldim şu mesajini okuyunca ben yazmışım gibi hissettim. Haşimato değilim , insülin direncim yok ama böyle. Neyse ney dedim sabah kabullendim napayım. Sen de inşallah normale dönersin bitanem
İnşallah canımTabiki ödem, nerden geliyor, nasıl oluyor, niye gitmiyor
Bizde hep var biliyorsun ve sen onu halledersin
Bagirsaklarimiz sütte bulunan laktoz için enzim salgilamiyormuş . Kıt tıp bilgisiyle öyle düşündüm tatlım. Pasta, börek , keke mecburen kutu süt bulunduruyorum evde. Günlük süt haftada iki defa geldiği için evde muhafaza edilmiyor. Senin gibi yoğurdu evde yapıyorum.Laktoz vs anlamiyorum ben oyle bi hassasiyetim yok ama kutu süt almamaya calisiyoruz
Yogurdu kavanozlara mayaliyorum
Ödem ben kovalasamda gitmiyor o jasar du içiyorum yok bir buçuk ay oldu diyetisyene gidiyorum ödeminde h8c azalma yok diyor bana eeeee ne yapmam lazım değil su içeceksin diyor hanımefendi detox sularına falan inanmıyormuşKeşke benimki de odemden olsaydı
Uyku kaliteni bozuyor bir taraftan da iyi değil kuzum. Acaba çok ayakta durdugumuz için mi oluyor. Dün yatana kadar hiç oturamadim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?